- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Evet canım 7 tüp bebek denemem varTüp mü 7 kez denedin canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben de burda üniversitede denedim 1 kez. Tek embriyo yaşadı, o da tutunmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 7 tüp bebek denemem varTüp mü 7 kez denedin canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben de burda üniversitede denedim 1 kez. Tek embriyo yaşadı, o da tutunmadı
Rabbim yardımcın olsun inşallah Bülent Bey var Adanada aklında bulunsun canımEvet canım 7 tüp bebek denemem var
Amin canım sağolbakalım artık canım biraz daha araştırayımRabbim yardımcın olsun inşallah Bülent Bey var Adanada aklında bulunsun canım
Merhaba size tavsiyem evinizin oldfu kalacak yerinizin oldgu bir şehirde deneyin. Malatya bana bir buçuk saat ama ben Ankara tıp fakültesine girltmistm orda ameliyat oldgm için orda şansımı denedim ama olmadı.dondurulmusta yok.bende merkez aratiyorum şuanda. Aslında labaratuvar çok önemli doktorda önemli tabi ama belli bir yerden sonra lab emriyolaga kalıyor o yüzden hacettepeyi Malatya'yi bilmiyorum ama tıp fakültesinden memnun kalmadım kesinlikleYaşım 33 canım. Birkaç gündür bütün sayfaları okudum her şeyi düşünüyorum. Ankarada yol çok uzun ama malatyada evim var burda da bilgi bulamıyorum. Kafayı yiyecem artık.
Fakültelerde süreç çok uzadığı için oraya gitmeyi düşünmüyorum. Şuan Ankara Başkent hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğluna gitmeye karar verdik. Önümüzdeki hafta ön görüşme için gidecez. 7 başarısız denemem var o yüzden gideceğim doktora güvenmek istiyorum. Hulusi hoca şuan kafama yatıyorMerhaba size tavsiyem evinizin oldfu kalacak yerinizin oldgu bir şehirde deneyin. Malatya bana bir buçuk saat ama ben Ankara tıp fakültesine girltmistm orda ameliyat oldgm için orda şansımı denedim ama olmadı.dondurulmusta yok.bende merkez aratiyorum şuanda. Aslında labaratuvar çok önemli doktorda önemli tabi ama belli bir yerden sonra lab emriyolaga kalıyor o yüzden hacettepeyi Malatya'yi bilmiyorum ama tıp fakültesinden memnun kalmadım kesinlikle
İnşallah son denemeniz olur.benm Ankara tıp fakültesi ndeki sürecim ilaç opu transfer toplam on beş gün sürdü. Bende Dr arastiryorum şuan çok kararsızım sizin problem ne acabaFakültelerde süreç çok uzadığı için oraya gitmeyi düşünmüyorum. Şuan Ankara Başkent hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğluna gitmeye karar verdik. Önümüzdeki hafta ön görüşme için gidecez. 7 başarısız denemem var o yüzden gideceğim doktora güvenmek istiyorum. Hulusi hoca şuan kafama yatıyor
Benim amh çok düşük en son denememizde 1 tane 3. Gün embriyosu oluştu. 7 deneme yaptım ama hiçbirinde 5. Güne gelen embriyo olmadı maalesef. Tüplerimin de ikisi kapalıİnşallah son denemeniz olur.benm Ankara tıp fakültesi ndeki sürecim ilaç opu transfer toplam on beş gün sürdü. Bende Dr arastiryorum şuan çok kararsızım sizin problem ne acaba
Tatlım ben zercan hanım la tüp bebek yaptım .44 yasındayım ve tek yumurtam vardı yüzde 5 sans verdiler,Allah var o da yüzde 5-10 dedi oran için şimdi oğlum 2 yaşında .rabbim isteyen herkese versinYaşım 33 canım. Birkaç gündür bütün sayfaları okudum her şeyi düşünüyorum. Ankarada yol çok uzun ama malatyada evim var burda da bilgi bulamıyorum. Kafayı yiyecem artık.
canım sorun için ne dedi doktorlarRabbim yardımcımız olsun. 7 denemeden sonra ne yapacağımı şaşırdım her şeyi düşünmek zorundayız. Araştırdıkça kafam karışıyor.
Doktoru psikolojik problemleri olan bir insan tuhaf konuşmaları ve davranışları var benim psikolojimi bozmuştu bir ay kendime gelemedim kesinlikle önermiyorum benim için ilk ve son olduŞu anda Turgut Özal tıp merkezine giden var mı? Ankara başkent ya da Malatya Turgut Özal tıp merkezini araştıyorum. Gidenler yorum yapabilir mi?