- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
Naptın ne durumdasın konuşamadık ben yazmayınca sen bir daha yazmadın hep ben sordum seni yine görünce yazayım dedimbenim de ilk amh 0.11 fsh 5di. Ama fsh 1 ayda 26 oldu. Açıkcası fsh anlam veremiyorum çok değişken. Ben her ay regl olurum düzenliydi. O yüzden menapoz çok düşünmek istemedim hiç hala öyle doktorum da demedi ama sanırım öyle 4 Aydır tedavide sayılırım ve reglim çok azaldı. Oluyorum ama az. Bunlar çok korkutucu şeyler. Bir dahaki tedavide yumurtam olmazsa diye kabuslar görüyorum. Bi anda çakılan azalan bi şey değilmiş amh ama ne zaman tükenir bilememek çok zor. Şu an bile vakit kaybı hissi var. O yüzden günler sıkıntılı huzursuz geçiyo benim trasmferi
Beklerken. Ben Aslan pençesi kuruyemiş 2 çeşit meyve 2 güne bi avakado haftada 2 balık 2 baklagil yiyorum bi de yeşil sebze. Sigara içiyordum öğrendiğim gün bıraktım ağzıma sürmedim. Çayı kahveyi bıraktım. Haftada 1 içiyorum. Arı sütüne başlamıştım ama midemi bulandırdı devam edemedim maalesef. Opuya kadar da takviyeler alıyordum şimdi bıraktım transfer öncesi.