Malatya DENIZHAN DENI'IN HASTASI OLANLAR

Denızhan Denız ile tedavıye baslayıp hamıle Kalan Varmı?

• Tedavı Sonrası Hamıle Kaldım

OY: 0 0,0%
  • Tedavı Sonrası Hamıle Kalmadım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
bebişim hocan nerde istiyosa orda yaptıracan mecburr :KK1::KK1: yok odaya girmiyosun zaten kuzummmm dışarda bekliyosunn bizde tüp bebek bölümünde yaptırmıştık ordakihamişleri görünce içim gittii :KK14::KK14::KK14:coğununda yaşı büyüktü bizim hemencik gelsee keşkeeeeeeeeeeeee:KK31::KK31::KK31:

Amin amin canim insallah hemencik gelsin

Amin amin canim insallah hemencik gelsin
amiiiiiiiiiiiinn inş canımmmm
:KK1::KK1::KK1::KK1:annesi simdi duydu ya bu dediği korkmustur cabuk gelir korkudan yoksa toto kızarcak:KK55::KK55::KK55:cabuk gelir insallah canım benim:KK16::KK16::KK16:Allah büyük:21::21::21:

inş gelir canımm...bazen cok güclüoluyorum bazen ise kendimi cok gücsz hissediyorum çevremdeki herkes hamile yada cocukluu kendimi onların arasında kötü hissediyorum benimde bebeğim olsun istiyorum...konuştuğumuz şeyler bile farklı onlar bebeklerinden hamilelikleriden konuşuyor bense sadece dinliyorummm:KK14::KK14: cok zor Allahım kimselere yaşatmasın böyle duygular...

inş gelir canımm...bazen cok güclüoluyorum bazen ise kendimi cok gücsz hissediyorum çevremdeki herkes hamile yada cocukluu kendimi onların arasında kötü hissediyorum benimde bebeğim olsun istiyorum...konuştuğumuz şeyler bile farklı onlar bebeklerinden hamilelikleriden konuşuyor bense sadece dinliyorummm:KK14::KK14: cok zor Allahım kimselere yaşatmasın böyle duygular...

uzulme canım ınsallah hayırlısıyla olacak Denızhan hoca bu konuda cok ıyı ben kımı gorduysem o hocanın tedavısınden sonrwa hamile kalıyor Allahın ıznıyle bızımde olacaktır elbet

inş canımm ben seneye kışa kadar beklicem öyle gidicemmm artık tüp bebek için hakkımızda hayırlısı

arkadasımın ablasınında 2 yıl olmadı subat ayında yazın tup bebek yaptıracaklardı martta hamıle kaldı kendılıgınden hatta 2. yıde dogurdu:)ınsallah senınde oyle olur canım kısa surede evlatlarımıza kavusuruz bende bu gece ruyamda beyaz ıncı kolye gordum masanın ustunde duruyordu:KK53:

arkadasımın ablasınında 2 yıl olmadı subat ayında yazın tup bebek yaptıracaklardı martta hamıle kaldı kendılıgınden hatta 2. yıde dogurdu:)ınsallah senınde oyle olur canım kısa surede evlatlarımıza kavusuruz bende bu gece ruyamda beyaz ıncı kolye gordum masanın ustunde duruyordu:KK53:

bakalım benm bebişim ne zman gelcek :KK31::KK31: beyaz iyidirr bizimde tayinimz çıkıyordu gidiyorduk ne seviniyordummmmmm :KK1::KK1::KK1:

Ayni durum bendede var canim ama nasipden oteye gidilmiyor ben en cok bi arkadas moral yasama hevesim olsun diye istiyorum.yanlizim burda.zor gunler geciriyorum psikolojikmen.aman nasip iste

Ayni durum bendede var canim ama nasipden oteye gidilmiyor ben en cok bi arkadas moral yasama hevesim olsun diye istiyorum.yanlizim burda.zor gunler geciriyorum psikolojikmen.aman nasip iste
aynennnn benimde kimsem yok eşimden başkaa :KK16::KK16:bende biraz çalışmaya ara veririm evde bebeğime bakrım kafamı dinlerim diyordum doğudan gidene kdar ama nasip işte olmuyor....
ben evlenelı 10 ay oldu hıc korunmadım malum yas 29:)

canımm daha yeni sayılırsınızz bizde 2 yılımıza gircez az kaldı yaşım 25 ama 1 yıldır bebiş istiyoruz nasip gelmiyor odaa :KK50::KK50:

aynennnn benimde kimsem yok eşimden başkaa :KK16::KK16:bende biraz çalışmaya ara veririm evde bebeğime bakrım kafamı dinlerim diyordum doğudan gidene kdar ama nasip işte olmuyor....
canımm daha yeni sayılırsınızz bizde 2 yılımıza gircez az kaldı yaşım 25 ama 1 yıldır bebiş istiyoruz nasip gelmiyor odaa :KK50::KK50:

yenı ama yas yenı degıl ondan kaybedıyorum :) Allahım ınsallah verecektir derdi veren dermanınıda verir mutlaka

yenı ama yas yenı degıl ondan kaybedıyorum :) Allahım ınsallah verecektir derdi veren dermanınıda verir mutlaka

bencde eşimin yaşından dolayı acele ediyorum aslındaaa yoksa bu kakadar kafaya takmam eşim istiyor diyee hayırlıs inş gelir bebişlerr :KK16::KK16::KK16:

neyse bosver bebegı bebekten baska neler yaparsın anlatırsan sevınırm ama sananede dıyebılırsın tabı :):KK15::KK16:

canım ben çalışıyorummm ondan pekde bi vaktim olmuyorrr :KK1::KK1: zaten doğu görevindeyiz bizz buralrı bilir misin bilmiyorum zaten bi aktivite falnda yok genelde evde geçiriyoruz arkadaşlarla vaktimizi..sen malatyada yaşıyorsun sanırımmmm ahhhhhh keşke doğu görevimiz malatya olaydı ahh ahhhhhhhhhhhh :KK31::KK31::KK31:

anameddekı özhan beydı doktorum kendısı sehır degstrdı. benı de denızhan beye yonlendırdı. bu hafta gıdecektım fakat kendısı yurt dısındaymıs.

en kısa zamanda gıtmeyı dusunuyorum bkalm ınsallah bızım derdımıze de derman olur

canım ben çalışıyorummm ondan pekde bi vaktim olmuyorrr :KK1::KK1: zaten doğu görevindeyiz bizz buralrı bilir misin bilmiyorum zaten bi aktivite falnda yok genelde evde geçiriyoruz arkadaşlarla vaktimizi..sen malatyada yaşıyorsun sanırımmmm ahhhhhh keşke doğu görevimiz malatya olaydı ahh ahhhhhhhhhhhh :KK31::KK31::KK31:

Ayy canim bende malatyadayim ve buraliyim valla bende calistigimdan birde yogun calistigimdan hic birsey yapasim yok sadece jaftada 4 gun aksam spor salonuna gidiyorum :) onun disinda evimi ozluyorum

anameddekı özhan beydı doktorum kendısı sehır degstrdı. benı de denızhan beye yonlendırdı. bu hafta gıdecektım fakat kendısı yurt dısındaymıs.

en kısa zamanda gıtmeyı dusunuyorum bkalm ınsallah bızım derdımıze de derman olur

Amin insallah canim sebebp olurda bu keratalar gelir:):KK49:

X