- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- Konu Sahibi basbelasiyim
günaydın canım nasılsın?? inşallah bu topik sana uğurlu gelirde bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fıyatlarıda guzelmıs ınsallah ıhtıyacımız kalmadan gelır bebgımız ben gıdınce sorar yazarım benım esım henuz test yaşpmadı hala ıkna cabasındayım bende erken yumurta rezervı ıcın tahlıl verdım ınsallah temız cıkar Allahım evlat hasretı vermesın bıze
ben 10 bin falandır diye bekliyordum açıkçası...canımm eşin test yapmadan olmaz ki ama gerçi deniz bey kesin isticektir çünkü o test olmadan tedaviye başlamıyorlar...bnm eşim hemen yaptırdı ama çoğu erkek bunu kabul etmiyormuş hiç anlamıyorum yaa neden kabul etmezler..bir şekilde ikna et canımm ne diyeyimmm benim eşim böyle bişey dese kıyameti koparırırm valla nasıl kabul etmiyosun çocuk istemeye gelincee istiyosun diyee cok şükür ki öyle biri değil yoksa evde cingan çıkardı
günaydın canım nasılsın?? inşallah bu topik sana uğurlu gelirde bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda..
bende cıkarırım da doktorum bende tedavıye baslamamıstı ustune fazla dusmedım yyaptırırız ınsallah sorun cıkarmasın ne kadar hassas oldugumu cok ıyı bılıyor sureklı aglarım o daha kotu olur
ınsallah ılknurummm okumussundur sanıırım erken yumurta rezervınden suphelenıyor doktor onun sonucunu beklıyorum dua et bana gulumm
duygu sömürüsü yaparsın sen de ona hiç dayanamazlar hem sen daha yeni evliymişsin canımmm ben 1 yıldır istiyorum sadece 1 kere kimyasalım oldu başkada bişey yok...2 aydır da klomen tedavisi görüyorum yine yok hayırlısı demekki daha zmaanı dğeil diye avutuyorum kendimi bendee
inşallah temiz çıkar canım ama baksana bu doktoru baya öven var iyi bir doktor sanırım iyikide gittin buna yoksa öteki seni 1 sene dolana kadar oyalıcaktı.. adet oldunmu canım
6 ayımı yedı daha ne oyalasın pıs karı:) esım kıskanctı canım erkek ıstemıyordu ama restı cektım gıttım ıyıkıde gıtmısım yok ya ctesı gunu goguslerım cok agrıdı kasıklarım hatta alt tarafım falan kesın oluyorum dedım yıne gelmedı hala goguslerım cok agrıyor yanları falan
belkide gelir canım belli olmaz.. spor nasıl gidiyor..
ıyıy ya ılknurum he spor hem dans seklınde cok eglenıyorum ıyıkı baslamısım kafam dagılıyor ıyı geldı senın dıyet spor nasıl canım .. ben hasta olamadıgımdanmı ne hıc bırsey eksılmedı benden
yediklerine dikkat ediyormusun canım birde şöyle bişey var bazen ilk spora başlandığında artı bile çıkıyorsun baskülde 1 hafta sonra kendini belli etmeye başlıyor.. ama bence seninki adet olamamanla alakalı bir durum.. iyikide başladın canım en azından bırazda olsun kafan dağılır..[/QUOT
dıkkat edıyorum ama ben normaldede regl donemınde bıle cok sısıyordum ee sımdı 3 ay oldu doktor sıskınlıgıme baktı pkodan suphelendı ama sukur degıl o derece ya
canım kımyasalda olsa bak oluyormus ınsallah 1 aya kalmaz guzel haberını alırız teyzosu sevınır:)
evet ama üzerinden 6 ay geçti tık yok inş hepimizin bebişi en kısa zmanda göbüşümüzde olurr inşşşşşşşşşşşşşş Rabbim c.c. herkese nsip etsin inş
doktorlar stres yapmayın dıyor sanırım bızım basımıza bunlar stresten gelıyor:) sakın olalım relaxxx
ahh keşkeeeeeeee..sakin olamıyoruz kiii evlilikte2 .yılıma gircem 1.5 ylı geçti millett sürekli bebek soruyor aynı bakışlar hep nasıl kafadan atcaz ki
Zaten insanin canini o bakislar skyor sizene ya ne zaman istersem yaparim insallah gelir bebislerimiz tez vakitte bakalim nolucak bende su testin sonucunu cok merak ediyorumm
inş canımmm çoğu fesatlıktan seviniyor bilee gerçekten başkasının acısından zevk alan insanlar var ne yazıkki Rabbim c.c. nasip etsin inş...ne testi ?
Nasil bu kadar vijdansiz ve merhametsizler anlamiyorum ne diyelim rabbim kalp gozlerini acsin..ben 16 ocaktan bu yana hasta olamiyorum yumurtam catlamadigi icin kist olustu sokturucu ilac igne ile olamadim hala oda erken yumurta rezervi mi acaba diye test istedi yaptirdim sonucu cteai cikacak insallah kotu birsey cikmaz
canım iyi düşünelim iyi olsun..inş güzel çıkar testinin sonucu inş pco var mı sende ??? birde keşke soğan kürünü yapsaydın o söktürüyor ve adetleri düzenli hale getiriryor