- 8 Mayıs 2013
- 2.506
- 29
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
yok yok memenunum ben ısımden:) kuzum bırsey sorucam sen esının sperm testını nerede yaptırdın ne kadar odedın
öyleyimdirralemsin ya
ayy yok kuzum guvenmem ben gozdeye bende aradım dogu fertılı ctesı gıdıp yaptırıcaz ınsallah ondada bendede sorun cıkmaz pazartesı randevum var tekrar gıt gel olmasın
canımmm medicalpark sanırım maltyadada var ordada yaptırabilirsin özel oda var tv cd falan banyosu bilee var
canım biz elazığa gittik medicalparkta yaptırdık 100 tl ödedik canımmm.iyi bir hastanede yptır canımmm makineler cok önemliii
ınsallah canım benım temennim o yonde rabbim ol desin ve tüm evlat ısteyenlerın bebişleri gelsin:) ctesi yaptırayım pazartesi hepsine baksın istiyrum 3-5 gun ılıskı veya bosalma falan olmaması lazımmıs
evet canım.denizhan bey 3 gün cinsel perhiz dedi.tanıdık bir ürolog da 4.günün sabahı sabah kahvaltıdan sonra daha iyi olur dedi.
Denızhan hoca dogu fertılden ıstıyormus sanırım oradakı makına diğerlerinden farklıymış canım
evet canım.denizhan bey 3 gün cinsel perhiz dedi.tanıdık bir ürolog da 4.günün sabahı sabah kahvaltıdan sonra daha iyi olur dedi.
bende ınteretten baktım 3 gun gecsın dıyor bızımde tam oyle oluyor
öyleyimdirr
canımmm medicalpark sanırım maltyadada var ordada yaptırabilirsin özel oda var tv cd falan banyosu bilee var
ay heralde odaya ben gırmem ya ayıp ne dıycem:)
biz de doğu fertilde yaptıracaz.benim ameliyatımı yapan profösör tanıdığımızdı.bana dedi ki ya iyi bir özel labaratuvarda yada tüp bebek meerkezinde yaptır.daha garanti sonuçlar dedi.ama ben zaten tüp bebek merkezine gittigim için orda yapacaz.mesela doğu fertilde rahim filmi ççekmiyorlar.onun için de anamed e yönlendiriyorlar.cuma günü bizzat şahit oldum..
danısıklı dovuste denılebılır :) bıze sıfa olsunda naparsa yapsınlar nereye gıtsen zaten para verıcen:)
evet canım öyle malesef ama yapacak bişey yok.madem bu yola girdik.güzel sonuçlansın da helal hoş olsun....
amin canım aminn kac yıllık evlisin canım benim yada ne zamandır bebiş istiyorsun
2,5 yıllık evliyim canım.2012 eylül de bir kaybım var 9 haftalık.kalp atışı durdu.kürtaj oldum.sonra 4 ay korundum.2013 şubat ayından beri istiyoruz.olmadı.kistim vardı.kasım ayında ameliyat oldum.aslında kendiliğinden de olabilir dediler ama beklemek istemiyorum çünkü 34 yaşına girecem.bir de az da olsa sol yumurtalık rezervini etkilemiş ameliyat.eşim de sperm testi yapsın.ona göre karar verecez.
Bende 10 aylik evliyim hic korunmadim ama olmuyor bendede yumirtam vatlamadigi icin kist oluyor regl olunca geciyor ama 16 ocaktan beri regl olmadim bende yumurta yesti verdim insallah sorun cikmaz rabbim tez vakitte verir bende 29 yasindayim
baya olmuş adet olmayalı.ama sıkma canını.daha gençsin sen.yine de ihmal etme.umarım sonucun iyi çıkar ve çok aratmaz allah.gönlüne göre verir.sen de burda ilan edersin......
öyleyimdirr
ay heralde odaya ben gırmem ya ayıp ne dıycem:)
Denızhan hoca dogu fertılden ıstıyormus sanırım oradakı makına diğerlerinden farklıymış canım
bebişim hocan nerde istiyosa orda yaptıracan mecburryok odaya girmiyosun zaten kuzummmm dışarda bekliyosunn bizde tüp bebek bölümünde yaptırmıştık ordakihamişleri görünce içim gittii coğununda yaşı büyüktü bizim hemencik gelsee keşkeeeeeeeeeeeee
canım birde bilgin varsa muayene ücretleri ve tüp bebeği aşılamayı kaça yapıyor bilgin varsa yazabilir misin???
canım bende evlenmeden önce pko için gidiyordum cok iyi bir doktor denizhan deniz gercekten.malatyada olsam bende mutlaka giderdim:26::26::26:
bende değilimmm 4 saat uzaklıktayım hattaa bu sene geçsin olmazsa seneye kışa gitcem tüp bebek için eşimle bunu bilee konuştukkinş o zamana bebişim gelir de gerek kalmaz inşşşşşşşşşşşş
insallah gerek kalmaz canım4 saat cok uzak degil
inş canımmmmmmmcok uzakdeğil ama çalıştığımızdan işte izinler vs o sıkıntı...yılda 20 gğn izin var zaen onuda ailelerimize ayırıyoruz rapor falan yazdırrım artık öyle bi durum olursaa aynı şehirde olsak süper olurdu ama nsip işteee..