herkes iyimi yabangulum dogurdumu kristaltane resimlerinize baktimda sanki seni taniyorum canim:))) ablacim noacim sizler nasilsiniz,sinemcim sen napiyosun????
ne guzel bulustunuz yine((( ben burda yapayalnizim gelsede su vize mayista gelmeyi planliyorum ama o kadar ay nasil kalcam hicbir fikrim yok biraz para kazanayim evime oyle doneyim diyorum ama nasil dayanirim inanin bilmiyorum bu 3. kisim memleketimden ayri.yaaaa Allah askina benim buralarda ne isim var ait oldugum yer bura degilki kendimi oyle yabanci hissdiyorumki yinede Rabbim hayirlisini versin banada sizlerede canlarim hepinizi cokkkkkkkkkkkk ozledim kocaman opuyorummmm
ne guzel bulustunuz yine((( ben burda yapayalnizim gelsede su vize mayista gelmeyi planliyorum ama o kadar ay nasil kalcam hicbir fikrim yok biraz para kazanayim evime oyle doneyim diyorum ama nasil dayanirim inanin bilmiyorum bu 3. kisim memleketimden ayri.yaaaa Allah askina benim buralarda ne isim var ait oldugum yer bura degilki kendimi oyle yabanci hissdiyorumki yinede Rabbim hayirlisini versin banada sizlerede canlarim hepinizi cokkkkkkkkkkkk ozledim kocaman opuyorummmm
iyiyim canım bekliyorumSelam kızlar nasılsınız
Benim işler yoğun ondan fazla giremiyorum
Kristaltane ve ecemm inanın kilolu falan değilsiniz ne kilosu vereceksiniz anlamadım valla
Yabangülüm nasıl oldun canım
Noa umarım bütün testlerin iyi çıkar
bekleyemiyorum artık gelsin artık amaCanım sevindim iyi olduğuna.Hadi bakalım testlerinizi ihmal etmeyin.Dişler daha bitmedi bugünde dolgu yapılacak.Bayrama bitmiş olur sanırım.
Allah işlerini rast getirsin canım.Kolaylık versin.
Nasıl olayım küçük cadıyla birlikte zaman geçiriyoruz.Arada arkadaşlara gidip geliyoruz derken geçiyo vakit.Evin işi gücü bi tarftanda işte.Eh kendini daha iyi hissetmek istiyorsan ver bakalım kilo ama çok verme sakın.
Yabangülüm canım annenler gittilermi?Bebişin daha zamanı var canım 40.haftayı doldurunca gelecek annesi.Geçmez son günler tabii.Ama sen dikkat et yinede çantanı falan hazır bulundur.
herkes iyimi yabangulum dogurdumu kristaltane resimlerinize baktimda sanki seni taniyorum canim:))) ablacim noacim sizler nasilsiniz,sinemcim sen napiyosun????
canım bi sosyal faaliyete guruba falan katılsan böyle hayat geçmez ki
iyiyim canım bekliyorumsen nasılsınn?
bekleyemiyorum artık gelsin artık ama
yok canım ya hala yeri sıcak bizimkisinin çıkmaya niyeti yok sanırım.
ne yaparsam payayim canim ben ulkemi istiyorum umrumda degil burdaki ayyaslarin sosyallikleri tek bildikleri sosyallik zil zurna olana kadr icmek zaten
Canım benim nerden tanıdığını çıkartamadı oda yabancı gelmiyor dedi sadece.emin olsa söylerdi.İşe gitti herhalde onun yerine ben cevap vereyim dedim.
Canım benim dualarım hep seninle.Sen karar verdikten sonra gerisi önemli değil kuzucum.Hakkında hayırlısı olsun tabii.Allah yardımcın olsun canım.Eşinden ayrılmak zor ama nasılsa oda dönecek sonra.Bizde bekliyoruz seni dört gözle.kizlar sanirim ocak ayinin ilk haftasi donuyorum Allahtan bisey cikmazsa 5 i ne felan bileti almayi dusunuyorum vazgectim bahari felan beklemiycem durulmaz buralarda yinede Allah hakkima hayirlisini versin bana dua edin bu aralar cok ihtiyacim var
slm herkese nasılsınız...:
hergün bakmaya calısıyorum size...
fadıl takipte:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?