aaa ablamız gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş.Kaçaklar bir bir geliyorlar.Nasılsın ablacım şimdi daha iyi olmana sevindim.Kızın işe girmiş oğlun yanında ne güzel herşey yoluna girmeye başlamışAnnelik işte çocuklar yokken bi tas çorba yer oturursun ama onlara kıyamaz hergün tencere tencere yemek yaparsın dimii...
herkesın cumhurıyet bayramı kutlu olsun... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..turkbayragi
krıstaltane beraber yapaım dıyetı hadı beraber baslayalım... neler yıyecez neler :içelim:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookicecezzzz:))
Harbiden ha ne diyetikızlar ihtiyacınız yok sizin maşallahınız var.Kilolu görmesek anlarımda yok artık.Ya arkadaşlar şu saatlerle ne oynarlar anlamamki.Nevrim döndü gene.kızlar sizin diyete ihtiyacınızmı var maşallah fıstık gibisiniz.
canım hoşbuldum. evet yaz boyunca çocuklar başımdaydı. yedir-içir, topla-temizle, yıka-ütüle ömrüm geçti. birde iş-güç derdi bayağı zorlandım. eskiden yalnızdım. önce kız, sonra oğluş gelince trafik hızlandı. birde eşimin işleri tepe taklak olunca epey bocaladık. yeni yeni toparlanıyor gibiyiz. bu yüzden hem vakitsizlik, hemde moral bozukluğu beni bir müddet sizlerden koparmıştı. yeni yeni pc başına oturabiliyorum. inşallah herşey yoluna girince bol bol sizlerle olacağım.opuyorumnanaktan
Harbiden ha ne diyetikızlar ihtiyacınız yok sizin maşallahınız var.Kilolu görmesek anlarımda yok artık.Ya arkadaşlar şu saatlerle ne oynarlar anlamamki.Nevrim döndü gene.
abla sen çok ii niyetlisin ve yabangülüm de ama benim gitmesi gereken 15 kilom vara.s.
yok canım okadarda değil.Sen uzun boylusun göstermiyorsun bile inan iyi niyetimden değil.15 kiloda çok fazla demişsin gülüm.
aminnnn, evet ablacım gün sayıyoruzyabangülüm doğum yakın galiba. allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.:ecrin_bebek:
yok canım ya herşey ortada sen kendini kilolu sanıyorsun.abla sen çok ii niyetlisin ve yabangülüm de ama benim gitmesi gereken 15 kilom vara.s.
Günaydın evet kristaltane Noa yabangülüm suder sinem ecem ayvalık kayıplardasınız yine.Zekoda bi göründü kayboldu.
Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz??
iidir abla sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz??
Selam kızlar nasılsınız
Benim işler yoğun ondan fazla giremiyorum
Kristaltane ve ecemm inanın kilolu falan değilsiniz ne kilosu vereceksiniz anlamadım valla
Yabangülüm nasıl oldun canım
Noa umarım bütün testlerin iyi çıkar
mrbb ablacım!!!valla ben bildiin gibiyim.işteyim malum.bulantılarım azaldı çok şükür.önümüzdeki hafta ikili test için gidecem.onun heyecanı ve stresi var üstümde.sen neler yapiosun?diş tedavin bittimi?ufaklıklar ne alemde?
Selam kızlar nasılsınız
Benim işler yoğun ondan fazla giremiyorum
Kristaltane ve ecemm inanın kilolu falan değilsiniz ne kilosu vereceksiniz anlamadım valla
Yabangülüm nasıl oldun canım
Noa umarım bütün testlerin iyi çıkar
iidir abla sen nasılsın
sinemcim valla ben kafaya koydum inş vercem senin kadar olmam imkansız ama çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?