Malatya///44

ne kadarı kaldıki yabangülümün...ailen yanında olamıyor ama tüm ayrılıklar böyle hayırlı ve ulvi bir yol için olsa keşke sıkma canını bak kızlarda gelcekmiş...keşke bende yanında olabilseydim...

Evet canım çok fazla uzattın arayı bundan sonra olmaz umarım
Kendi adıma konuşayım özledim
Ben iyiyim bildiğin gibi işlerle uğraşıyorum
Senin sağlığın nasıl

sağol sinemcim bende seni özledim...nasıl olayım işte şu ayağımın şişinin sebebini bulamadılar ona canım sıkkın...şişte inmedi...öyle işte gerisi bildiğin gibi...eeee bu hanımlar nerde şurda iki lafın belini kıralım birazdan işten çıkıcam zaten...

amanınnn zekomm gelmişşş!!nerelerdesin sen kaçakkk???unuttun bizi sennn.neyse hadi bu defada görmemezlikten gelelim.ama bu sonnn.neyse ne var ne yok?kaynanatorla ne alemdesin :)) işler yoğun sanırım senin.arayı cok açma artıkk :))))

selam herkes nasılll

yabangülüm hayırlı olsun canım yalnız degılsın bak bız varız..hastaneye gelırsen muhakkak haberım olsun..yardımcı olurum..

kızlar özledım ne zaman bulusuyoruz...:))

harmonı kartı aldık gırdıgı yerden servıste cıkarttık:))herkes sormus bu buraya nasıl gırmıs dıye:))hala gülüyorum ..

Kıss sen nerlerdesin meraktan çatladık burdaaa.Kimsenin haberide yok.Herkes birbirine soruyor.Özlettin kendini.Nasılsın neler yapıyosun.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
Demek sonunda çıkarttınız.Deseydiniz valla bizde anlamadık diyeee... :roflol:

Suder kuzum sende kayboldun çok yoruluyosun zamanında çok değil ama arada burayada uğra bitanem yaaa.

Ben öğrenir öğrenmez hepinize haber veririm canlarım.

ecem sanırım bu seferki buluşma yabangülümün doğumunda hastanede olacak.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ceeee. bende geldim. uzun bir süre buralara uğrayamadım. bayağı değişiklik olmuş galiba. bende bildiğiniz gibiydim. biraz kafam bulanıktı. pc başına bile oturmayı canım istemiyordu. halada düzelmedim. bu arada oğluşum okulu bitirip yanımıza döndü. formasyon ve sınavlar peşinde koşturuyor. kızım işe girdi nihayet. zor günlerdi. şimdi ev işlerim çoğaldı. bu seferde ev işlerinden zaman bulup pc başına oturamaz oluyorum. ama hep aklımdaydınız. sık uğrayamam ama ara ara uğramaya çabalayacağım. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

aaa ablamız gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş.Kaçaklar bir bir geliyorlar.Nasılsın ablacım şimdi daha iyi olmana sevindim.Kızın işe girmiş oğlun yanında ne güzel herşey yoluna girmeye başlamışAnnelik işte çocuklar yokken bi tas çorba yer oturursun ama onlara kıyamaz hergün tencere tencere yemek yaparsın dimii...

işallah canım işallah.sen nasılsın?
bi denem biliyorum ararım opuyorumnanaktantabikide
kızmayın bana noluuuuur beni özlediniz mi siz ondan haber verin....unuttunuz mu kızlar yoksam...

hoşgeldin nerelerdesin sen,özlemezmiyiz tabikide özledik ve merak ettik seni.nasılsın?

seni çok ii anlıyorum benimde annemler umreye gitmişti ayrılmak çok zor gelmişti
ama onlar adına mutlu olmak lazım
evet mutluyum çok şükür allah herkese nasip etsin.
canlarım ya saolun :2:iyiki varsınız.
iyi teyzesi az kaldı gün sayıyoruz işte.darısı senin başına en kısa zamanda işallah.
opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekür ederim.haber veririm o zaman sanada, fatoşu ararım haber verir bende senin telf.no yok.valla içim rahatladı sende yazınca böyle saolasın.olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

ablacım hoşgeldi,.özledik seni valla.opuyorumnanaktan

herkesın cumhurıyet bayramı kutlu olsun... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..turkbayragi

krıstaltane beraber yapaım dıyetı hadı beraber baslayalım... neler yıyecez neler :içelim:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookicecezzzz:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…