ne kadarı kaldıki yabangülümün...ailen yanında olamıyor ama tüm ayrılıklar böyle hayırlı ve ulvi bir yol için olsa keşke sıkma canını bak kızlarda gelcekmiş...keşke bende yanında olabilseydim...
selam herkes nasılll
yabangülüm hayırlı olsun canım yalnız degılsın bak bız varız..hastaneye gelırsen muhakkak haberım olsun..yardımcı olurum..
kızlar özledım ne zaman bulusuyoruz...:))
harmonı kartı aldık gırdıgı yerden servıste cıkarttık:))herkes sormus bu buraya nasıl gırmıs dıye:))hala gülüyorum ..
Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm lütfen üzülme bak biz burdayız bana da haber verirseniz gelirim hastaneye seni yalnız bırakmayız canım olumunekankayizsmile
Zekoooooommmmm canım nerelerdesin kaçak CADIARZU
selam herkes nasılll
yabangülüm hayırlı olsun canım yalnız degılsın bak bız varız..hastaneye gelırsen muhakkak haberım olsun..yardımcı olurum..
harmonı kartı aldık gırdıgı yerden servıste cıkarttık:))herkes sormus bu buraya nasıl gırmıs dıye:))hala gülüyorum ..
işallah canım işallah.sen nasılsın?canım üzme kendini.ne güzel bak hacca gidiyorlar.Allah herkese nasip etsin inşallah.Biliyorum doğumda annen yanında olsun istiyosun ama sonucta güzel bişey için ayrı kalacaksınız.Onun ordan duası sana yardımcı olacak merak etme :)))
bi denem biliyorum ararım opuyorumnanaktantabikideAy canım benim sakın üzme kendini.Çok zor aslında ama hacı olacaklar farzlarını yerine getirecekler ne mutlu onlara.Onlar yoksa ben varım biz varız fıstığım.Hastaneye yattığında tel.etmezsen çok kızarım.Çok öptüm seni.
kızmayın bana noluuuuur beni özlediniz mi siz ondan haber verin....unuttunuz mu kızlar yoksam...
evet mutluyum çok şükür allah herkese nasip etsin.seni çok ii anlıyorum benimde annemler umreye gitmişti ayrılmak çok zor gelmişti
ama onlar adına mutlu olmak lazım
canlarım ya saolun :2:iyiki varsınız.Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm lütfen üzülme bak biz burdayız bana da haber verirseniz gelirim hastaneye seni yalnız bırakmayız canım olumunekankayizsmile
Zekoooooommmmm canım nerelerdesin kaçak CADIARZU
iyi teyzesi az kaldı gün sayıyoruz işte.darısı senin başına en kısa zamanda işallah.oyyy canım benim gülüm yaban gülüm benim...annemler hacca gittiklerinde bende sözlüydüm çok ağlamıştım...bütün evin yükü bende bide üstüne yaşanılan binlerce olay...ay hatırlamak bile deli ediyor beni sen Allahtan evlisinde tepene dikilen yok...aslında ne kadar güzel keşke bizede nasip olsa... ailene kısmet olmuş ya sevinmelisin herkese kısmet olmaz...neyse daha teyze olmadan yetişmişim...yiğenim nasıl vefasız teyzesi soruyor....
opuyorumnanaktanne kadarı kaldıki yabangülümün...ailen yanında olamıyor ama tüm ayrılıklar böyle hayırlı ve ulvi bir yol için olsa keşke sıkma canını bak kızlarda gelcekmiş...keşke bende yanında olabilseydim...
selam herkes nasılll
ceeee. bende geldim. uzun bir süre buralara uğrayamadım. bayağı değişiklik olmuş galiba. bende bildiğiniz gibiydim. biraz kafam bulanıktı. pc başına bile oturmayı canım istemiyordu. halada düzelmedim. bu arada oğluşum okulu bitirip yanımıza döndü. formasyon ve sınavlar peşinde koşturuyor. kızım işe girdi nihayet. zor günlerdi. şimdi ev işlerim çoğaldı. bu seferde ev işlerinden zaman bulup pc başına oturamaz oluyorum. ama hep aklımdaydınız. sık uğrayamam ama ara ara uğramaya çabalayacağım. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?