Ne güzel arkadaşlarınlada tanışırız böylece gelsinler tabiki.Bizde ecemle birlikte gelicez canım benim.
evet cok güzeldı..
sızlerle tanıstıgım ıcın cok memnun oldum arkadaslar..
harmonı özellıkle dönüs yolunda yasadıgımız macera cok eglencelıydi...
sevgiler
evet çok güzel bir buluşmaydı erken kalkıp tam oturamazsamda tanıştığıma çok memnun oldum kızlar
sağol canım o sizin güzelliğiniz ben çok memnun kaldım bir daha olursa gelirim inş bu sefer uzun süreli olurkuzum benim azda olsa geldin ya oda yetti seni tanımış olduk.Sende kuzeninde çok tatlı aklıbaşında güzel kızlarsınız çok sevdim sizi.
Sinemde okadar çıtı pıtı güzel bi arkadaşımız onada tşk.ediyorum.En kısa zamanda çayını içmeye uğrarım yanına canım.
Biz kalkınca Ayvalık geldi arkadaşlar bebişi uyumuş geç kalmış ama bizde eve gelmek üzereydik yine karşılaşamadık.Telle görüştük çok üzüldüm ama.Keşke daha önce arasaydın canım ben beklerdim yinede seni.
Canım benim resim çekildik ben sanada msn den yollarım bakarsın.Hatta şimdi aç göstereyim sana.Buluşmada ben,ecem,sinem,kristaltane ve kuzeni vardı.Ayvalıkta biz kalkınca gelmiş yetişemedi.Noa rahatsızlanmış gelemedi dr.gitti.Hamile olunca ilk aylar sorunlu geçiyo tabii.Oda çok üzüldü.Düzelince yine buluşuruz sizin için.Haftaya yada sonraki hafta bile olabilir sen üzülme.
ablacım resimlerin yüzünü karalayabildin mi yoksa msn de ekledim seni bana yollabilirisn ben hallederim inş a.s.
ben yetişemedom ya keşke arasaydım bı 20 dk. daha oturun dıye...ama ben daha oturuyosunuzdur dıye tahmın ettım en azından son yarım saate yetısırım dedım ama((
resımlerı gordum, nıye yuzlerınızı kapattınız ya merak edıyodum sızlerı...
Evet msn den direk alabilirsin canım resimleri.Bende çok üzüldüm inan bana.Bi dahaki sefere telefon etmeyi unutma canım benim.En kısa sürede yeniden buluşucaz.ben yetişemedom ya keşke arasaydım bı 20 dk. daha oturun dıye...ama ben daha oturuyosunuzdur dıye tahmın ettım en azından son yarım saate yetısırım dedım ama((
resımlerı gordum, nıye yuzlerınızı kapattınız ya merak edıyodum sızlerı...
ya kızlar ya inanın çok üzüldüm.gelemedim diye.ama inşallah bidahakine.hamileliğin ilk ayları bole gececek belli.neyse şu 3. ayı bi devireyim inşallah sonrası kolay.siz napiosunuz?resimlere baktım faceden.herkes cok güzel görünüyorduuu :)))
Selam kızlar nasılsınız
Bende sizi tanıdığıma çok sevindim
Gelemeyen arkadaşlar üzülmeyin yine buluşuruz
Noa canım nasıl oldun inan hep sana dua ettim sana bebeğine bişey olmasın diye :Saruboceq:
Harmoni ne zaman istersen gel beklerim çayım herzaman hazırdır....
Evet msn den direk alabilirsin canım resimleri.Bende çok üzüldüm inan bana.Bi dahaki sefere telefon etmeyi unutma canım benim.En kısa sürede yeniden buluşucaz.
Canımın içi sen ve bebişin iyi olunda biz yine buluşuruz.
Sağol bitanem mutlaka gelirim.
Kristaltane bidahaki sefere sende biraz daha oturabilirsin umarım.Saati ayarlayabilirsek az daha öne almaya çalışırız.
Yabangülüm nerelerdesin kuzum.Son günlerine yaklaştın telefon etmeeyi unutma bitanem olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?