Malatya///44

bendee geldimmmm. merhaba herkesee.
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

ayarlayalım canım olur.benimde zamanım gittikçe yaklaşıyor ona göre:CüvCüv::ecrin_bebek:

hoşbulduk kızlar. herkes Malatyada mı?

evettttttttt hepimiz malatyadayız suder dışında.benneyaptımki

(evet ((((((((((((( malesef yabangulum nasilsin canim bebis nasil.ben bu sabah tuhafim Allaha cok sukur hersey yolunda ama yine aklima memleketim dustuuuuu cok ozledim yaaaa bazen dayanmak cok zor oluyoo:çok üzgünüm:

selamm kızlar!!!napiosunuz?bugun işyeri baya yoğun.bakamadım doğrudüzgün foruma.yeni gelenlerde hoşgeldiler aramıza :))) buluşma fikrine bende varım.ama haftaya olabilir.bu hafta kayınvalidemler burdalar.onları yolladıktan sonra anca.suderimmm cnmm sende olsaydın keşke..neyse bidahakinee :)))

(evet ((((((((((((( malesef yabangulum nasilsin canim bebis nasil.ben bu sabah tuhafim Allaha cok sukur hersey yolunda ama yine aklima memleketim dustuuuuu cok ozledim yaaaa bazen dayanmak cok zor oluyoo:çok üzgünüm:
iyiyim canım bebişte iyi,zaman geçiyor günleri sayıyoruz işte:)sen nasılsın?sıkma canını gelirsin yine canın sağolsun önemli olann o.

hoşgeldin canım hamişlik nasıl gidiyor?bu hafta olmaz hemen buluşma haftaya değilde diğer haftamı olsa eşim haftaya gece vardiyasında gündüz evde.yinede eşimle konuşurum o ne diyecekşutarafagitti

benim için farketmez.ama akşam yapalım yine.pazar bizde problem.valla hamilelik biraz yoruyor beni.başdönmem çok fazla.midemde bulanio ama cıkarmıyorum şimdilik.inşallahda böylegider.çıkarınca çok zor oluyormus.yarın gidip keseye bakcazz :))))

Kızlar günaydın.Dün okullar açıldı onun telaşı vardı.Sizler nasılsınız? noa cım hamileliğin en kötü yanlarından biri bulantı inşallah hafif geçirirsin.Sabahları kalkınca sakın aç karna işe gitme azda olsa bişeyler ye bu sayede bulantın az olur.Sık sık ye canım benim.Suderim bizde seni çok özlüyoruz ama çook uzaktasın.Buluşmayı ne zaman isterseniz ayarlayın kızlar Bana gece gündüz uyar farketmez.
sinem kristaltane nerelerde yine onlarada bi söyleyelim.
Yabangülüm 2 aymı kaldı kuzum doğuma?

Selam kızlar nasılsınız
Yine buluşma yapılacak galiba
Allahtan bişey olmazsa bende gelirim
Benim içinde akşam olması iyi olur

gelince yaz canım.işallah hayırlı haberlerle gelirsin.hangi doktora gidiyorsun bu arada?baş dönmesi bendede oluyordu, bulantı içinde harmoninin dediği gibi aç karnına kalma işallah tez atlatırsın.

canım en son kasım 15 dedi doktor kasımın başı gelebilir diye düşünüyorum benhayırlısı artık.

gelince yaz canım.işallah hayırlı haberlerle gelirsin.hangi doktora gidiyorsun bu arada?baş dönmesi bendede oluyordu, bulantı içinde harmoninin dediği gibi aç karnına kalma işallah tez atlatırsın.

cnm ya sabah sabah insan kalkınca hemen bişi yiyemiyorki.bende poğaça falan alıp gelip işyerinde yiyorum ama bugun internetten baktım yanlış yapıyormusum.mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyormus.bende hergün hazırlayıp getirip işyerinde yerim artık.doktorda özel malatya hastanesinde seyit ali bey var ona gidiyorum.çokk memnunum.inşallah bu bulantılar çabuk geçer.işyerinde hiçbişi yapğamiyorum valla.hep oturuyorum...

Selam kızlar nasılsınız
Yine buluşma yapılacak galiba
Allahtan bişey olmazsa bende gelirim
Benim içinde akşam olması iyi olur

evet canım artık ramazan bitti buluşalım diyoruz.Hangi gün uygun olur kızlar sizin için.

Evet kuzum hayırlısıyla doğsun hele kızım sonra bi süre uğrayamazsın buralara zaten.

Canım benim sık sık aazda olsa yemeye çalış zor oluyor biliyorum ama buzdolabı varsa işyerinde kahvaltılık al koy.Meyve al ara ara yersin iş yerinde.Kahvaltını sakın ihmal etme.İlk 3 ay bebek gelişimi için çok önemli.Çamaşır suyu,yağ çöz vs.kimyasallardan uzak durmaya çalış.Kendine iyi bak olurmu?

Kızlar bu arada ben yeni ütü almayı düşünüyorum sizede bi sorayım dedim.Tefal,philips ve braun arasında kaldım.Sizler hangi marka kullanıyosunuz bide memnunmusunuz.Bana ne tavsiye edersiniz.Bide buhar kazanlıları var ama çok yer kaplıyo gibi geldi.Bana bi fikir verin ya.Komşum tefal kullanıyo çok memnun.Başka arkadaşım philips oda memnun.Karar veremedim.Braununda ek tabanlıları hoşuma gitti ama bide siz fikir verin.

valla ablacım dediğin gibi dikkat etcem bundan sonra.işyerinde buzdolabı var.buraya getirir bişiler koyarım.bu arada ütü için tavsiyem benimki phlips azur ionic4640i.kesinlikle tavsiye ederim.şok buhar tuşu falan var.gerçekten güzel.internetten bakabilirsin..

Aklımdakilerden biriside bu model zaten.Alırsam philips azur modellerinden bakıyorum.Ama baktıkçada insanın kafası karışıyor.Tefallerde hoşuma gidiyor.Kullanımı nasıl pantalonları tek seferde ütüleyebiliyomusun mesela noacım?

zaten bende sadece kumaş pantolonlar için aldım valla.eşime hergün bi tane ütülemek zorundayım.işinden dolayı.elinde kalmıstım valla ütünün.ama şimdi acayip rahat.bi defa gectinmi tamam.tefalde iyi.arkadasda var.buhar kazanlıları pek önermiyorlar.aklında bulunsun..

canım yemezsen bulantın çok olur.ben kalkar kalkmaz yataktan bi parça ekmek olsada yiyordum yoksa hemen başlıyordu.doktor konusunda seyit alide iyi diyorlar dediğin gibia.sgittinmi doktora dün?

kızlarrr bugün kesemi gördüm çok şükür...doktor biraz dikkat etmemi onun dışında herşeyin ii olduğunu söyledii.Rabbim bundan sonrasınıda kolaylıkla getirsin inşallahhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…