selammm kızlarrr!!napyosunuz??bi kaç gündür yokum.forumada kimse gelmez olmus.evdeyim bugün.bayramda tatile gitmeye karar verdik.valiz toplıyorum.sizler napiosunuzzz?
Merhaba...malatyali Degilim Ama Orada Dogdum..babam Emekli Asker Bu Nedenle Orada Bulunmuşuk....4 Yaşinda Da Ayrildik Ama Aklimda Hep Malatya Var...umarim Görme Imkani Bulabilirim....
geç oldu ama iyi bayramlar. umarım herkes iyidir. öptüm
Hoşgeldin pares bayram yaptık işte bizde.Sen nasılsın.Nerelerdesin gelmiyosun ne zamandır.geç oldu ama iyi bayramlar. umarım herkes iyidir. öptüm
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2:
selam kızlar bende malatyalıyım ama eşimin işi nedeniyle konyaya geldik.nerdeyse 2 buçuk sene oldu alışamadım buralara.aklımda hep malatya var.nereye gitsem malatyamın yerini tutmuyor ne insanları ne havası nede o heran hareketli caddeleri..yani bunalımdayım anlayacağınız((
meraba canım hoşgeldin.selam kızlar bende malatyalıyım ama eşimin işi nedeniyle konyaya geldik.nerdeyse 2 buçuk sene oldu alışamadım buralara.aklımda hep malatya var.nereye gitsem malatyamın yerini tutmuyor ne insanları ne havası nede o heran hareketli caddeleri..yani bunalımdayım anlayacağınız((
Hoşgeldin pares bayram yaptık işte bizde.Sen nasılsın.Nerelerdesin gelmiyosun ne zamandır.
Canım burdayım bayramda gelen giden çok oldu sağolsunlar.Bide Misafirim var biliyosun o yüzden fazla uğrayamıyorum.Bikaç gün daha kalacaklar bırakmıyorum.Sonra görüşürüz yine.Aramışsın telimin şarjı bitmiş yeni gördüm fıstığım.Bugün Malatyayı gezdirdim biraz ablama seni arayamadım kusura bakma.Çok öptüm bitanem.
Merhaba canım insan alıştığı yeri kolay kolay unutamıyor tabii.Malatya gerçekten güzel bi yer.Ablamda çok beğendi bugün.
napimcanım ya iş güç. babanne vefat etti malatyaya gittim ama tadı çıkmadı tabi. sonra ramazan bayram derken bugün oldu. umarım sen ve bebeğinde iyisinizdiriyi bayramlar canım.biz iyiyiz sen nasılsın,nerelerdesin?
aynı şekilde bende mersineselam kızlar bende malatyalıyım ama eşimin işi nedeniyle konyaya geldik.nerdeyse 2 buçuk sene oldu alışamadım buralara.aklımda hep malatya var.nereye gitsem malatyamın yerini tutmuyor ne insanları ne havası nede o heran hareketli caddeleri..yani bunalımdayım anlayacağınız((
napim ya boş boş dolanıyorum ortalıkta hala iş arıyorum malesef. ufak birahatsızlıktan tedavi gördüm kilo aldım ona canım sıkkın ama inşallah vericem yeniden.Hoşgeldin pares bayram yaptık işte bizde.Sen nasılsın.Nerelerdesin gelmiyosun ne zamandır.
Canım burdayım bayramda gelen giden çok oldu sağolsunlar.Bide Misafirim var biliyosun o yüzden fazla uğrayamıyorum.Bikaç gün daha kalacaklar bırakmıyorum.Sonra görüşürüz yine.Aramışsın telimin şarjı bitmiş yeni gördüm fıstığım.Bugün Malatyayı gezdirdim biraz ablama seni arayamadım kusura bakma.Çok öptüm bitanem.
Merhaba canım insan alıştığı yeri kolay kolay unutamıyor tabii.Malatya gerçekten güzel bi yer.Ablamda çok beğendi bugün.
kızlar öbür topik ne malatyadakı gurbetçıler kavgamı çıkmış nolmuşbilmiyorumkismile
başınız saolsun canım.iyiyiz ikimizde teyzesi teşekür ederiz.opuyorumnanaktannapimcanım ya iş güç. babanne vefat etti malatyaya gittim ama tadı çıkmadı tabi. sonra ramazan bayram derken bugün oldu. umarım sen ve bebeğinde iyisinizdir
aynı şekilde bende mersine
napim ya boş boş dolanıyorum ortalıkta hala iş arıyorum malesef. ufak birahatsızlıktan tedavi gördüm kilo aldım ona canım sıkkın ama inşallah vericem yeniden.
anlamadım
hoşbulduk kıslar.evet konya çok güzel ama memleket başka oluyo ya.insanları bizim oralardaki kadar sıcak değil yabancıları aralarına almıyolar.halbuki malatya da yabancıya daha bi sahip çıkardık yanlız bırakmazdık.heralde ondan alışamadım hala.aranızda hekimhanlı varmı merak ettim?
napimcanım ya iş güç. babanne vefat etti malatyaya gittim ama tadı çıkmadı tabi. sonra ramazan bayram derken bugün oldu. umarım sen ve bebeğinde iyisinizdir
aynı şekilde bende mersine
napim ya boş boş dolanıyorum ortalıkta hala iş arıyorum malesef. ufak birahatsızlıktan tedavi gördüm kilo aldım ona canım sıkkın ama inşallah vericem yeniden.
anlamadım
hoşbulduk kıslar.evet konya çok güzel ama memleket başka oluyo ya.insanları bizim oralardaki kadar sıcak değil yabancıları aralarına almıyolar.halbuki malatya da yabancıya daha bi sahip çıkardık yanlız bırakmazdık.heralde ondan alışamadım hala.aranızda hekimhanlı varmı merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?