Malatya///44

selammm kızlarrr!!napyosunuz??bi kaç gündür yokum.forumada kimse gelmez olmus.evdeyim bugün.bayramda tatile gitmeye karar verdik.valiz toplıyorum.sizler napiosunuzzz?

Canım kolay gelsin.Harıl harıl bayrama hazırlanıyorum.Misafirimde gelecek ya.Tatilde iyice dinlen dönüşte yine çalışacaksın fıstığım ona göre.

slmmm kizlarrr noacim gule gule git gel canim ablacim sanada Allah kolaylik versin

selam kızlar bende malatyalıyım ama eşimin işi nedeniyle konyaya geldik.nerdeyse 2 buçuk sene oldu alışamadım buralara.aklımda hep malatya var.nereye gitsem malatyamın yerini tutmuyor ne insanları ne havası nede o heran hareketli caddeleri..yani bunalımdayım anlayacağınız((

geç oldu ama iyi bayramlar. umarım herkes iyidir. öptüm
Hoşgeldin pares bayram yaptık işte bizde.Sen nasılsın.Nerelerdesin gelmiyosun ne zamandır.

kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2:

Canım burdayım bayramda gelen giden çok oldu sağolsunlar.Bide Misafirim var biliyosun o yüzden fazla uğrayamıyorum.Bikaç gün daha kalacaklar bırakmıyorum.Sonra görüşürüz yine.Aramışsın telimin şarjı bitmiş yeni gördüm fıstığım.Bugün Malatyayı gezdirdim biraz ablama seni arayamadım kusura bakma.Çok öptüm bitanem.

Merhaba canım insan alıştığı yeri kolay kolay unutamıyor tabii.Malatya gerçekten güzel bi yer.Ablamda çok beğendi bugün.

meraba canım hoşgeldin.

evet aradım dedim sesini duyayım bi:)ne dimek bi denem bende öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi bayramlar canım.biz iyiyiz sen nasılsın,nerelerdesin?
napimcanım ya iş güç. babanne vefat etti malatyaya gittim ama tadı çıkmadı tabi. sonra ramazan bayram derken bugün oldu. umarım sen ve bebeğinde iyisinizdir
aynı şekilde bende mersine
napim ya boş boş dolanıyorum ortalıkta hala iş arıyorum malesef. ufak birahatsızlıktan tedavi gördüm kilo aldım ona canım sıkkın ama inşallah vericem yeniden.
kızlar öbür topik ne malatyadakı gurbetçıler kavgamı çıkmış nolmuşbilmiyorumkismile

anlamadım

hoşbulduk kıslar.evet konya çok güzel ama memleket başka oluyo ya.insanları bizim oralardaki kadar sıcak değil yabancıları aralarına almıyolar.halbuki malatya da yabancıya daha bi sahip çıkardık yanlız bırakmazdık.heralde ondan alışamadım hala.aranızda hekimhanlı varmı merak ettim?

başınız saolsun canım.iyiyiz ikimizde teyzesi teşekür ederiz.opuyorumnanaktan

:teselli: :teselli: :teselli:

İnşallah bulursun canım en kısa zamanda bi iş.Tedaviden dolayı kilo aldıysan verirsin sonra kafana takma fazla.

Bende Malatyalı değilim ama çok sevdim burayı.Gerçekten insanları çok sıcak ve yabancıya sahip çıkıyolar.Konyada yaşamadım o yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu ordakilerin.Ama dayı kızı oturmuştu bikaç sene sevmişti iyi insanlar denk gelmişti ona.Heryerin iyisi kötüsü var işte. napıcan gülüm.Malatyaya gelme şansınız yokmu acaba.

yabangülüm nasılsın.Noa,suder,sinem,kristaltane nerelerdesiniz?Bende ablamları gönderdim bugün içim sıkıldı.alışmışız evin içinde kalabalığa bomboş kaldı sanki birden.Neyse gene alışırız nasılsa.Dün baya bi gezdirdik yine.Kebana çırçıra falan gittik.Oralarda çok güzelmiş.

Bende Malatyalı değilim ama çok sevdim burayı.Gerçekten insanları çok sıcak ve yabancıya sahip çıkıyolar.Konyada yaşamadım o yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu ordakilerin.Ama dayı kızı oturmuştu bikaç sene sevmişti iyi insanlar denk gelmişti ona.Heryerin iyisi kötüsü var işte. napıcan gülüm.Malatyaya gelme şansınız yokmu]

evet canım tabiki heryerin iyisi kötüsü var.iyi komşularımda vardı malesef taşındılar.malesef eşim emniyet mensubu o da malatyalı ne eşinin nede kendi memleketine gidemiyor.sıkıntıdan okul kazandım burda.o da olmasa ne yapardım bilmiyorumlmaz:

herkese merhaba
nasılsınız, uzun zamandır yazmıyorum buraya size bi haber vermek istedim, hatırlıyosanız ben iki ay önce evlendim ve ve geçen hafta bi aç haftalık hamile olduğumu öğrendim, bikaç kere Anamed'e gittim ama eşim bayan bi doktora gitmem konusunda çok ısrarlı benim için farketmiyo ama eşimi de kırmak istemiyorum Malatya'da güvenebileceğim "bayan" iyi bir kadın doğum uzmanına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ,şimdiden teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…