canım mecbur yapmak zorundayım yavaş yavaş yapıyorum işteopuyorumnanaktanSelam kızlar nasılsınız
Noa bende senin gibi bugün çalışıyorum
Yabangülüm yorma sakın kendini dikkat et zaten hamilesin
Suder taşındınız mı?
yok kimse görümcelerim var ben size yardım edeyim desem yok demezler.annemde zayıf tansiyonu filan düşüyor,kendi yağımda kavruluyorum işte.hoşgeldin cnm.nasılsın?
suderim ev toplamakda zordur valla.oruç oruç Allah yardımcın olsun.Yabangülüm hamile haamile temizliği nasıl yapacan sen?yokmu sana yardıma gelecek birileri?
sinemcim ya biz böle çalışalım.millet evinde valla.ohhh ne güzelll((
Canım kolay gelsin dikkat et fazla uzanma.olduğu kadar yap.Son aylarda uzanmak ağır kaldırmak çok tehlikeli.
Kurban olurum bayrağımın ayyıldızına toprağımın her parçasına.Sizinde 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun canlarım.
Oo iyi temizlik yaptıysan gerisi kolay ablacım.İnşallah mutlu haberlerini alırız ordan.
tşk.ederim sinem iyiyiz bugün biraz baş ağrısı oldu neden bilmiyorum ama şimdi iyiyim.Sen nasılsın.İşin yorucumu?
Hoşgeldin canım sende iyisindir inşallah.
Kuzum biz evde zorlanıyoruz oruç oruç Sinem44 le sana Allah yardım etsin.Sabahın köründe işe gidiyosunuz.Zaman geçmek bilmez.Ama öyle böyle derken zaman geçti bile.Bayrama az kaldı valla.Bende halıları verdim yıkamaya.yarın başlıyorum yavaş yavaş temizliğe.
yok yaa sinemcim bugunde esya goturduk canim cikti valla 2 gundur canlarim.ablacim benim soyledigim hali yikamayami verdin?
:)))))canımmmmm benim teşekür ederimopuyorumnanaktanEvet canım onlara verdim.Allah kolaylık versin yarın sanada eşinede ablam.
Yabangülüm gerçekten Allah'a emanet olun.Sen dayanamazsın şimdi ittirir kaktırırsın eşyaları aman diyeyim.Herkes biliyo senin hamile olduğunu olduğu kadar.yapamadığın yerde çağır beni 1 günde hallederiz hepsini.
mutfağı bitirdim en zor olan orasıydı dünle bu gün hallettim.kızlarrrrr!!!!kalkınnn bakayımmm!!!bu ne miskinlik böyle??biz sinemle çalışalım.oohhh siz yatınn.harmoni nasılsın?çocuklar ne alemde?yabangülüm naptın temizliği?suderimde eşya topluyodur şimdii...
Selam kızlar
Harmonim işim yorucu canım yarın ay başı daha yoğun olacam. Bu arada çocuklar nasıl
Yabangülüm dikkat et kendine
Noa haklısın canım hepsi de kalksın ya
Kristaltane sen ne yapıyorsun
Suder'in Allah yardımcı olsun :Saruboceq:
Ya kızlar bugün çok sıcak dayanamıyorum akşam olsun da evimize gidelim senağlamasenağlama
kızlarrrrr!!!!kalkınnn bakayımmm!!!bu ne miskinlik böyle??biz sinemle çalışalım.oohhh siz yatınn.harmoni nasılsın?çocuklar ne alemde?yabangülüm naptın temizliği?suderimde eşya topluyodur şimdii...
Selam kızlar
Harmonim işim yorucu canım yarın ay başı daha yoğun olacam. Bu arada çocuklar nasıl
Yabangülüm dikkat et kendine
Noa haklısın canım hepsi de kalksın ya
Kristaltane sen ne yapıyorsun
Suder'in Allah yardımcı olsun :Saruboceq:
Ya kızlar bugün çok sıcak dayanamıyorum akşam olsun da evimize gidelim senağlamasenağlama
kizlarrrr oldum bittim ama yorgunluktanmidir nedir uyuyamiyorumda cok yoruldum felaket haldeyim dizdik yeni evi bakalim insallah hayirli olur gerci ben pek kalmiycam o kadr ozledimki memleketimi sicak felan demiisniz yaa mest oldum burda.bura malatyanin ekim sonu gibi cok serin bugun sansimiza gunesliydi yagmur camur olmadan attik esyalari iceri ama olduk ikimizde
''Edepli'' Edebinden Susar ''Edepsiz'' de Ben Susturdum Sanar ..!
ne kadar güzel bi söz diilmi arkadaşlarrr :))))
Canım sevindim eve girdikten sonra yerleşmesi kolay artık.Yorgunluktan bitmişsindir şimdi.
Bu sözü hep çok sevmişimdir noa'cım.Akşam bi ara açtım face sana msj.yazdım.Fazla kalamadım ama.Bayrama kadar işim çok canım arada gelmeye çalışıyorum.Sen nasılsın bitanem.
Canım sevindim eve girdikten sonra yerleşmesi kolay artık.Yorgunluktan bitmişsindir şimdi.
Bu sözü hep çok sevmişimdir noa'cım.Akşam bi ara açtım face sana msj.yazdım.Fazla kalamadım ama.Bayrama kadar işim çok canım arada gelmeye çalışıyorum.Sen nasılsın bitanem.
napayim canim benim zaman oldurmeye calisiyorum sekerim:)))))))))))) simdi kafa ayiktiiiiii:)))))))))))))):lepi:ooo suderimm gelmişşş!!napiosun şekerimmm :)))
selam malatyalılar.
harmonı yaptıgın tatlıya göre bayramda sıze gelebılırız ona göre....
bu arada herkes malatya merkezde mı oturuyor merak ettım..
ıyı ramazanlar
ablacim ev baklavsi biliyosan bak gelince isterim ona gore.ehhh ablacim tabi biraz daha iyi burasi en azindan bahcesi var ama sorun ev degil zaten sen biliyosun ben burdan nefret ediyorum sorun bu sadece vakit gecirmeye calisiyorum.minik cadilar hep oyle benimkide surekli oyun istiyo bende Allahtan ne severim oyunu ya bende bayram temizligi felan yok cunku bayramda yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?