Malatya///44

Selam kızlar nasılsınız
Noa bende senin gibi bugün çalışıyorum
Yabangülüm yorma sakın kendini dikkat et zaten hamilesin
Suder taşındınız mı?
canım mecbur yapmak zorundayım yavaş yavaş yapıyorum işteopuyorumnanaktan
yok kimse görümcelerim var ben size yardım edeyim desem yok demezler.annemde zayıf tansiyonu filan düşüyor,kendi yağımda kavruluyorum işte.

ablam ağır kaldırmıyorum dikkat ediyorum allaha emanet

yok yaa sinemcim bugunde esya goturduk canim cikti valla 2 gundur canlarim.ablacim benim soyledigim hali yikamayami verdin?

Evet canım onlara verdim.Allah kolaylık versin yarın sanada eşinede ablam.

Yabangülüm gerçekten Allah'a emanet olun.Sen dayanamazsın şimdi ittirir kaktırırsın eşyaları aman diyeyim.Herkes biliyo senin hamile olduğunu olduğu kadar.yapamadığın yerde çağır beni 1 günde hallederiz hepsini.

kızlarrrrr!!!!kalkınnn bakayımmm!!!bu ne miskinlik böyle??biz sinemle çalışalım.oohhh siz yatınn.harmoni nasılsın?çocuklar ne alemde?yabangülüm naptın temizliği?suderimde eşya topluyodur şimdii...

Selam kızlar
Harmonim işim yorucu canım yarın ay başı daha yoğun olacam. Bu arada çocuklar nasıl
Yabangülüm dikkat et kendine
Noa haklısın canım hepsi de kalksın ya
Kristaltane sen ne yapıyorsun
Suder'in Allah yardımcı olsun :Saruboceq:
Ya kızlar bugün çok sıcak dayanamıyorum akşam olsun da evimize gidelim senağlamasenağlama

:)))))canımmmmm benim teşekür ederimopuyorumnanaktan
kızlarrrrr!!!!kalkınnn bakayımmm!!!bu ne miskinlik böyle??biz sinemle çalışalım.oohhh siz yatınn.harmoni nasılsın?çocuklar ne alemde?yabangülüm naptın temizliği?suderimde eşya topluyodur şimdii...
mutfağı bitirdim en zor olan orasıydı dünle bu gün hallettim.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kuzum bugün erken kalktım ama internette sorun vardı bi türlü giremedim.Çocuklar iyiler.sen nasıl oldun?

Allah kolaylık versin canım.Çocuklar iyi.ufaklık huysualandı biraz akşamüstü arkadaşla gezdirdik b.raz.Ufak bi hayvan barınağımız var burda ördekler tavşanlar falan onları besledik geldik.Şimdi uyududa bende burdayım işte.

Yabangülüm tekrar kolaygelsin canım.Sen yinede çok dikkat et.

suderim ev taşıyo bugün Rabbim onada güç versin.Daha iyi olacak inşallah orda.

Kristaltane uğramamış bugün herhalde onunda işleri var.Bayram yaklaştıkça işler başlıyor.Bende cam kapı çerçeve başlıyorum yarın.

kizlarrrr oldum bittim ama yorgunluktanmidir nedir uyuyamiyorumda cok yoruldum felaket haldeyim dizdik yeni evi bakalim insallah hayirli olur gerci ben pek kalmiycam o kadr ozledimki memleketimi sicak felan demiisniz yaa mest oldum burda.bura malatyanin ekim sonu gibi cok serin bugun sansimiza gunesliydi yagmur camur olmadan attik esyalari iceri ama olduk ikimizde

günaydınnn malatyamın güzel hatunlarıı!!!ne var ne yok bakayımm??sudercim yeni evinişin hayırlı olsun cnm.bu sana cok ii gelcek merak etme.en azından sıkıntılı sıkıntılı oturmayacan bütün gün.yabangülüm sende kendine cok dikkat et.temizliği olduğu kadar yap.napican bosver.harmonicim sen napiosun?aksam facede yazmıssın ama cok sonra gordum.baktım çıkmıssın..

''Edepli'' Edebinden Susar ''Edepsiz'' de Ben Susturdum Sanar ..!

ne kadar güzel bi söz diilmi arkadaşlarrr :))))

Canım sevindim eve girdikten sonra yerleşmesi kolay artık.Yorgunluktan bitmişsindir şimdi.

''Edepli'' Edebinden Susar ''Edepsiz'' de Ben Susturdum Sanar ..!

ne kadar güzel bi söz diilmi arkadaşlarrr :))))

Bu sözü hep çok sevmişimdir noa'cım.Akşam bi ara açtım face sana msj.yazdım.Fazla kalamadım ama.Bayrama kadar işim çok canım arada gelmeye çalışıyorum.Sen nasılsın bitanem.

yazmıssın gördüm ama gec gördüm.ben baktığımdada sen cıkmıstın.vala ben napiyim işe gelip gidiyorum işte.ramazanın bitmesini bekliyorumm.bayram temizliğibu sıcakta zor valla.Allah kolaylık versin....

ablacim nerelerdesin ozletme kendini

Canlarım nasılsınız?suderim yerleştin rahatladın dimi.Nasılsın daha yenisin ama eski yerinden daha iyimi orası.Bende özlüyorum sizi uğramadan günüm geçmiyo buraya zaten.İşlerin arasında mutlaka bi seslenirim.
Noaccım sağol bitanem valla sıcaktan ziyade benin ufaklık dolanıyo ayaklarıma.Sürekli ilgi istiyor.Yarım saatte yapacağım iş 1 saate uzuyor.Bide artık son zamanlar iftar yemeklerine falan gidiyoruz gelen oluyor derken akşamlarda yoğun geçiyor.Bayrama ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum.Gelen çok oluyor burda sağolsunlar.Yada hazırmı alsamki bu sene.

selam malatyalılar.

harmonı yaptıgın tatlıya göre bayramda sıze gelebılırız ona göre....

bu arada herkes malatya merkezde mı oturuyor merak ettım..

ıyı ramazanlar

ablacim ev baklavsi biliyosan bak gelince isterim ona gore.ehhh ablacim tabi biraz daha iyi burasi en azindan bahcesi var ama sorun ev degil zaten sen biliyosun ben burdan nefret ediyorum sorun bu sadece vakit gecirmeye calisiyorum.minik cadilar hep oyle benimkide surekli oyun istiyo bende Allahtan ne severim oyunu ya bende bayram temizligi felan yok cunku bayramda yok(

selam malatyalılar.

harmonı yaptıgın tatlıya göre bayramda sıze gelebılırız ona göre....

bu arada herkes malatya merkezde mı oturuyor merak ettım..

ıyı ramazanlar

ecemm beklerim herzaman yakınız zaten aynı lojmandayız. :teytey::teytey:

canım nerde bende baklava açacak kabiliyet.Annem güzel yapar onu.Ancak hamur işi tatlıları güzel yapıyorum.Gelince sana yaparım ne istersen.Hepinize yaparım arkadaşlar herzaman beklerim.İyi iftarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…