Malatya///44

ayyyyk y keske benimde soyle hayirla tabi basimi bile kasiyacak zamanim olmasa ama o kadr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk varkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumben

amanınn kimlerr gelmişşş,,hoşgelmişş :))) sudercim Allahtan herşeyin hayırlısı.En kötü günün böyle olsun be güzelimmm :))))

Kızlar kusura bakmayın size yazacağım sırada yine işim çıktı ancak yazabiliyorum
Suder inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile geri gelirsin :Saruboceq: Suder inan insan bazen çalışmaktan bunalıyor ben bu aralar çok bunaldım bayramı iple çekiyorum dinlenmek için mafoldumben
Harmoni sen ne yapıyorsun çocuklar nasıl

oyyyyyyyyyyyyyyyyy biricik arkadasim benim kiyamam,kizlar valla Allah kolaylik versin hepinize burada zaman daha uzun ama serin oldugundan insan pek anlamiyo

sagol canim yaaaa bakalim neler olcak dua et bana bak gelince bu sefer bulusmaya sende gel insallah

İyiyim sinem benim ufaklığı biliyosun aynı yaramazlık devam.onla uğraşırken geçiyor zaman işte.
keşke bende çalışsamda bende susasamkaydirigubbakcemile5
kuzu ya inşallah en kısa zamanda sende bulursun bi iş.

sagol canim yaaaa bakalim neler olcak dua et bana bak gelince bu sefer bulusmaya sende gel insallah
Evet sinem de kristaltanede gelemediler hiç.bi dahaki sefere gelebilirler inşallah.

Suder inan buluşmalara gelmeyi çok istiyorum ama hep bi aksilik çıkıyor gelemiyorum
Hani bişeyi çok istersin ya olamaz çok istiyorum gelmeyi ondan buluşmalara bir türlü gelemiyorum senağlama

canlarim bana musade kizima kahvalti yaptirayim biraz islerim var hepinizi tek tek optumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…