ayyyyk y keske benimde soyle hayirla tabi basimi bile kasiyacak zamanim olmasa ama o kadr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk varkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumben
amanınn kimlerr gelmişşş,,hoşgelmişş :))) sudercim Allahtan herşeyin hayırlısı.En kötü günün böyle olsun be güzelimmm :))))
selam ben geldim
selam ben geldim
hoşgeldinn cnmm:.nasılsın bakalımm :)))
iiyim canım sen nasıllsınhoşgeldin canım nasılsın?
hosgeldin arkadasimopuyorumnanaktan
sagol canim benim Allah sanada kolaylik versin sen nasilsin nasil gidiyo is
çok yorucu diil ama açım,susuzumm,uykusuzum..daha sayayımmı :)))
sinem bugün bende seni soracaktım uzun süredir görüşemiyoruz nerde diyecektim ki yazını gördüma.s.
hoşbulduk canım iiyim sağol sen nasılsın
Kızlar kusura bakmayın size yazacağım sırada yine işim çıktı ancak yazabiliyorum
Suder inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile geri gelirsin :Saruboceq: Suder inan insan bazen çalışmaktan bunalıyor ben bu aralar çok bunaldım bayramı iple çekiyorum dinlenmek için mafoldumben
Harmoni sen ne yapıyorsun çocuklar nasıl
hala arıyoruma.sCanım benim buralardayım yazdığım gibi işlerden fırsat bulamıyorum
Sen ne yapıyorsun biara iş arıyordun ne oldu?
sağlık ablacımiyilik işte nolsun.ramazan iş uğras dur.sen ne okuyordun bu aradaa???
İyiyim sinem benim ufaklığı biliyosun aynı yaramazlık devam.onla uğraşırken geçiyor zaman işte.Kızlar kusura bakmayın size yazacağım sırada yine işim çıktı ancak yazabiliyorum
Suder inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile geri gelirsin :Saruboceq: Suder inan insan bazen çalışmaktan bunalıyor ben bu aralar çok bunaldım bayramı iple çekiyorum dinlenmek için mafoldumben
Harmoni sen ne yapıyorsun çocuklar nasıl
kuzu ya inşallah en kısa zamanda sende bulursun bi iş.keşke bende çalışsamda bende susasamkaydirigubbakcemile5
Evet sinem de kristaltanede gelemediler hiç.bi dahaki sefere gelebilirler inşallah.sagol canim yaaaa bakalim neler olcak dua et bana bak gelince bu sefer bulusmaya sende gel insallah
sagol canim yaaaa bakalim neler olcak dua et bana bak gelince bu sefer bulusmaya sende gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?