Malatya///44

evet derdin ne senin burda yaz bakalim bayan bankaci oyle ozleden olmuyo yazda derdini ogrenelim

cılkı çıktı sayfanın hayret bişey ya .malatya44 sayfası sayfalıktan çıktı.Fesatlık kıskançlık diz boyu maşallah.Çoluk çocukla uğraşma boşver sudercim.değmez.

yok ablacim arkadasin belliki malatyalilarla bi derdi var kompleksmi yapti ne buyursun konussunda derdini bilelim

sudercim cnm boşver yaaa!!herkesin topiği var.beğenmeyen oraya gider.burda yıllardır yazdığımız yerin gelip havasını bozmaya gerek yok sanırım.memnun olmayan uğramaz olur biter.sende takma.seviye düşmüş zaten gerek yok daha fazla....

oyle valla daha 2 ay olmus topige geleli havaya bak kucuk daglari kendisi yaratmis daha fahrinin anlamini bilmiyo sayin bankaci burda ahkam kesiyo ugrasmaya degmez

Son düzenleme:
oyle valla daha 2 ay olmus topige geleli havaya bak kucuk daglari kendisi yaratmis daha fahrinin anlamini bilmiyo sayin bankaci burda ahkam kesiyo ugrasmaya degmez

neyse cnm.herkes gitsin kendi topiğinde yazsın bundan sonra.sonradan gelip burda insanları seviyeli bi şekilde ettiği muhabbeti bozmaya hakkı yok.özelden msj yollamalar.yok eğitimli insanım falan bunlar hoş diil.bence zaten konuyu üniversiteye getirmek bile zaten durumun ne kadar içler acısı olduğunu gösteriyor.malum 2 sene mürekkep yalamakla olmaz bu işler....

ya ne oluyo size nasıl konusuyosunuz böle ya ne olmus bankacılıgımdan size ne egitimimden size ne ya şimdi burdan yöneticilere sesleniyorum lütfen ilgileninnnn şikayetciyimmmm olmadı hakkımı yasal yoldan arayacam şimdi emniyete gidiyorummm suc duyurusunda bulunmaya....

siz neymişsiniz böle yaa nerden de tanıstık ve geldim bu topige nasıl konusuyosunuz hakaret ederek hangi hakla bize hakaret ediyosunuz yaaaaa

ne kadar ayıp ya.
bize çocuk diyorsunuz ama sizin yaptığınız çocukluk resmen.
ben burda bi olgun hareket göremiyorum ne yazikki.
çocuk gibi lafları yazmışsınız...
bura herkesin topiği zaten.bizede ait bi topik yani.
istediğimiz zaman girer,istediğimiz zaman çıkarız...
kimsenin buna karışmaya hakkı yok...
bizim kimseyle bir derdimiz de yok çok şükür...

Selam hanımlar ne haber bir sorun mu var hayrola CADIARZU konu nedir acaba önemli değildir inşallah .....

abla hakaret ediliyor bize
sistemden çıktık.
girdiğimizde topik coşmuştu...
sorun malatyalı olmamamız herhalde...
topikden kovuyolar birde.
ne hakla bunu yapıyolarsa.
aynı zamanda çocuk deyip duruyorlar bize.
ayıp ama.kendilerinin yaşı bizden büyük ama...
bizim gösterdiğimiz olgunluğu göstermiyorlar ne yazıkki...

kim nerden kovuyor anlamadim:uhm:

konu nedir bilmiyorum ama yapmayın arkadaşlar herkes bişeyler paylaşıyor burada arada bende giriyorum bu topiğe bende 4 sene kaldım malatyada çok güzel günlerim geçti orada

lütfen hanımlar rica ediyorum kırmadan birbirinizi sorunlarınız tatlılıkla halletmeya çalışın ne olur rica ediyom sizlerden a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…