herkese ingiltereden kocaman sevgiler geldim yine guzel memleketimi birakip.nasilsiniz kizlar opuyorum hepinizi
herkese ingiltereden kocaman sevgiler geldim yine guzel memleketimi birakip.nasilsiniz kizlar opuyorum hepinizi
güle güle kullanın,rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:bu arada eşim araba aldı bugün ford focus 2005 o yüzden daha bi mutluyummm yuppiiiiiiiiizemuszemus zemuszemus zemuszemus
kernek meydanı ve meşhur caddedeki dondurmacılar yazı serinleten bir cadde gibi adeta. gezginim ben :)
bu arada eşim araba aldı bugün ford focus 2005 o yüzden daha bi mutluyummm yuppiiiiiiiiizemuszemus zemuszemus zemuszemus
kernek meydanı ve meşhur caddedeki dondurmacılar yazı serinleten bir cadde gibi adeta. gezginim ben :)
güle güle kullanın,rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:
aynen canım :icecream:
güle güle kullanın canım hayırlı olsun
su perimmm nerdesin kusum yarın akşam eşimle gelicez size inşallahhh bidenemmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
bu arada eşim araba aldı bugün ford focus 2005 o yüzden daha bi mutluyummm yuppiiiiiiiiizemuszemus zemuszemus zemuszemus
gel tabi bidenem.
kapım her zaman açık.bekliyorum
çok iyi olur valla.
özledim seni...öpüldün tatlımm...Şeniz
hayırlı olsun canım benim.
kazasız belasız günlerde binin inşallah.gamyoncuiremsu
Hayırlı olsun canım arabanız.Kazasız belasız binmeyi nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?