- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
olumunekankayizsmile benimkisini hemen kesiyordu dene işallah sendede işe yarar.
hayırlı akşamlar kızlarrrr suanda su perisiyle oturuyoruz sancım eh olduu balkon sefası yapıyoz bi yandanda da davul calıyokiii sormayın cay içiyoruz sizde buyrun gelin beraber olsun...hastayım diyince atladı geldi eşiyle gecmiş olsuna sagolsun canım hemşom benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
hayırlı akşamlar cnm oh ne güzel arkadaşın gelmiş oturuyorsunuzz ben yalnızm mafoldumben iyimisin şimdi
saol tatlışımmm eh oldum çok şükür sancım azaldı cay içiyoruz sende gel canımın içiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar kızlarrrr suanda su perisiyle oturuyoruz sancım eh olduu balkon sefası yapıyoz bi yandanda da davul calıyokiii sormayın cay içiyoruz sizde buyrun gelin beraber olsun...hastayım diyince atladı geldi eşiyle gecmiş olsuna sagolsun canım hemşom benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
gelmek isterdim söliyim benimkine getirsin yanınıza kaydirigubbakcemile3
eee sohbete daldınız ben burda yanlız kaldım :sinifsinif:
ohhhh afiyet olsun.iyi yapmış saolsun.vereliniortak
afiyet olsun sizee
meloşum süper bi gündü.
eşlerde tanıştı artık ailecek görüşürüz.
onlarda iyi anlaştı..
sıra sizde balım.
en kısa zamanda bekliyorum...
öptüm canım...zemuszemuszemuszemus
aynen canım gercekten cok güzel bir gün oldu bizim içinde iyiki geldiniz çok memnun olduk canımın içiiikaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
evet yha aynen öyle oldu canım bu arada vakit nasıl da gecmiş hiç anlamadık vallaaa:lepi: kaydirigubbakcemile3
karabiberinde keyfine diyecek yoktu heee yirim ben onuuuu yaaaaa:asigim:
tabiki bitanem eşim yarın inşallah araba bakmaya gidicek alsında yol ederiz gariiii karabiberimide senide koccaman öpüyorummm fıstıgımmm benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz
inşallah alırsınız canım arabayı.
arabayı alın çıkın çıkın gelin bundan sonra...
karabiber yolda gelirken uyudu arabada...
ömrümü yidi benim ömrümü....kafamçokkarıştı
yaaa oyy guzum benim gözleri gidiyodu uykudan zaten ya canım işşallah canımın içiii arabasız olmuyo ya alıştım ben ailemdede vardı ya bakalım hayırlısıyla alsaydı kocişim gezer tozardık tabi geliriz tatlışım benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
yarın görüşemk dilegiyle fıstıgım hayırlı geceler sizeee koccamn öpüyoyummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
gardaş nirdesiniz??:) geldim canım, bende yüzde yüz malatyalı olarak buradayım....görüşürüz................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?