Malatya///44

hayırlı akşamlar kızlarrrr suanda su perisiyle oturuyoruz sancım eh olduu balkon sefası yapıyoz bi yandanda da davul calıyokiii sormayın cay içiyoruz sizde buyrun gelin beraber olsun...hastayım diyince atladı geldi eşiyle gecmiş olsuna sagolsun canım hemşom benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

hayırlı akşamlar cnm oh ne güzel arkadaşın gelmiş oturuyorsunuzz ben yalnızm mafoldumben iyimisin şimdi

ohhhh afiyet olsun.iyi yapmış saolsun.vereliniortak

meloşum süper bi gündü.
eşlerde tanıştı artık ailecek görüşürüz.
onlarda iyi anlaştı..
sıra sizde balım.
en kısa zamanda bekliyorum...
öptüm canım...zemuszemuszemuszemus

meloşum süper bi gündü.
eşlerde tanıştı artık ailecek görüşürüz.
onlarda iyi anlaştı..
sıra sizde balım.
en kısa zamanda bekliyorum...
öptüm canım...zemuszemuszemuszemus

aynen canım gercekten cok güzel bir gün oldu bizim içinde iyiki geldiniz çok memnun olduk canımın içiiikaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
evet yha aynen öyle oldu canım bu arada vakit nasıl da gecmiş hiç anlamadık vallaaa:lepi: kaydirigubbakcemile3
karabiberinde keyfine diyecek yoktu heee yirim ben onuuuu yaaaaa :asigim:
tabiki bitanem eşim yarın inşallah araba bakmaya gidicek alsında yol ederiz gariiii karabiberimide senide koccaman öpüyorummm fıstıgımmm benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz

Son düzenleme:

inşallah alırsınız canım arabayı.
arabayı alın çıkın çıkın gelin bundan sonra...
karabiber yolda gelirken uyudu arabada...
ömrümü yidi benim ömrümü....kafamçokkarıştı

inşallah alırsınız canım arabayı.
arabayı alın çıkın çıkın gelin bundan sonra...
karabiber yolda gelirken uyudu arabada...
ömrümü yidi benim ömrümü....kafamçokkarıştı

yaaa oyy guzum benim gözleri gidiyodu uykudan zaten ya canım işşallah canımın içiii arabasız olmuyo ya alıştım ben ailemdede vardı ya bakalım hayırlısıyla alsaydı kocişim gezer tozardık tabi geliriz tatlışım benimmm ne demekkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
yarın görüşmek dilegiyle fıstıgım hayırlı geceler sizeee koccaman öpüyoyummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

iyi geceler canım öptümmm..zemuszemuszemuszemuszemuszemus

buqün kimse girmemiş topiğe ya...
meloşş nerdesin,kızlar nerdesiniz...
yokoldunuz birden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…