Malatya///44

tesekkürler canım sorma ya rahatsızım bugün yatıyorum...:gitme: sen napıyosun nasılsınolumunekankayizsmile cok soal düşündügün içiiiin çok incesinnopuyorumnanaktan

iyiyim ne olsun evdeyim bugün 12de kalktım kahvaltı bulaşık falan derken saat oldu 4 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun neyin varr:1hug:

iyiyim ne olsun evdeyim bugün 12de kalktım kahvaltı bulaşık falan derken saat oldu 4 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun neyin varr:1hug:

kolay gelsin tatlışım fazla yorma kendini adet sancım var canım çok yanıyo anlatamam bitanem çok kötü bişi bu yha dayanamıyom birazda üşütmüşüm galiba ilaç aldım şimdi eşim saolsun ilgileniyo:1closedeyes: :gitme:

benimde öyle oluyor sancı falan çok şükür ilaç kullanıyorum fazla hissetmiyorum ne güzel eşin ilgileniyorsa ikinizde malatyalı mısınız

benimde öyle oluyor sancı falan çok şükür ilaç kullanıyorum fazla hissetmiyorum ne güzel eşin ilgileniyorsa ikinizde malatyalı mısınız

yog canımmm ben adanalıyım eşimde iskenderun biz tayinimiz çıktı mersindeydik buraya geldik 1 ay oldu işteolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

daha dewammı ediyo kıss sancın.
geçmiş olsun canım ya...
iyi bak kendine.bebiş istiyoz senden bak...yerimseniben

kızlar haftaya gıdıyorum yaa(((( nasıl dayanıcam memleketımden ayrı yıne yaaaa(((((

kızlar haftaya gıdıyorum yaa(((( nasıl dayanıcam memleketımden ayrı yıne yaaaa(((((

canım bizde memleketten ayrıyız .
gittim 20 gün kaldım geri geldim.
sayılı gün çabuk geçiyo dimi.
bişey anlamıyosun...
ne çabuk bitti tatil diyosun...
gurbetlik çok zor... (
senin işin daha zor yurtdışındasın birde.
allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…