- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
selammm kızlarrr!!napiyosunuz bakayimm?ben işteyim.bi boşluk buldum yazayım dedim.ya bu doktorlardan çektiğimiz nedir.bende özel malatyada seyit ali bey var ona gidiyorum.Ama deişcem sanırım.melikecim übeyt için çok ukala,devamlı hastası olmayanla pek ilgilenmiyor diyorlar.bende doğu fertilde uğraş bey var.çok beğeniyorlar.ona gitcem bu hafta.bakalım artıkkk...
slm canımmm hoşgeldin naber nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
yaaa affff koskoca malatay iyi bi dr bulamıcaz galiba canım bi git bakalım nasılmış eger memnun kalırsan bende ona görüneyimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım.evet yoktun ortalıkta.Bebişler iyi sen nasılsın bakalım.slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız.
memleketteydim giremiyodum kk'ya
bebişler ne alemde bakalım...
selammm kızlarrr!!napiyosunuz bakayimm?ben işteyim.bi boşluk buldum yazayım dedim.ya bu doktorlardan çektiğimiz nedir.bende özel malatyada seyit ali bey var ona gidiyorum.Ama deişcem sanırım.melikecim übeyt için çok ukala,devamlı hastası olmayanla pek ilgilenmiyor diyorlar.bende doğu fertilde uğraş bey var.çok beğeniyorlar.ona gitcem bu hafta.bakalım artıkkk...
Hoşgeldin canım.evet yoktun ortalıkta.Bebişler iyi sen nasılsın bakalım.
Slm canım.Kolay gelsin iyi çalışmalar sana.İnşallah bulunduğun yer klimalıdır.Yoksa çekilmez bu sıcakta..
cnm aslında doktor çok var ama her sefer doktor değişmekten bıktım valla.Biraz önce bi arkadaşla konuştum anamed kadın sağlığı merkezinde kemal hoca var.ona gitcem karar verdim.zaten doğu fertille birbirlerine bağlılar.Bu hocaya şehirdışından bile hasta geliyor diye duymuştum.bakalım yarıniçin izin aldım.gitcem.haber veririm..
iyilik canım ya nolsun.
tatilimiz bitti.
geldik malatyaya
hoşgeldin canım.allahım yardımcınız olsun valla ben çok uğraştım doktor işiyle çok şükür kurtuldum işallah sizde aynen benim gibi mucize yaşarsınz.selammm kızlarrr!!napiyosunuz bakayimm?ben işteyim.bi boşluk buldum yazayım dedim.ya bu doktorlardan çektiğimiz nedir.bende özel malatyada seyit ali bey var ona gidiyorum.Ama deişcem sanırım.melikecim übeyt için çok ukala,devamlı hastası olmayanla pek ilgilenmiyor diyorlar.bende doğu fertilde uğraş bey var.çok beğeniyorlar.ona gitcem bu hafta.bakalım artıkkk...
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız.
memleketteydim giremiyodum kk'ya
bebişler ne alemde bakalım...
harmoni bende iyiyim canım.bizim cadıyla uğraşıyorum bende... :)
melike-ecesu hb gülüm.evet ya bigün toplanalım.geçen yapılan buluşmaya katılamadım.
yabangülüm iyiyim canım çok şükür.duydun dimi yine buluşma düzenleyelim sizede uyarsa...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ya bu ne sıcak yaa pişiyorum burda.cumartesi 42 derece olcakmış.Geçen sene bu zamanlar ne kadar güzeldi serin serin.Uyuyamaz oldum sıcaktan.Azcık rüzgar esse serinletiyo aslında ama.10 gün daha sürcek galiba bu sıcaklar.Ramazan geliyo bacılarım buluşmayı ya hemen yapmalıyız ya bayram sonuna bırakmalıyız.
hadi haftaya toplanalım.gelebilen gelsin.bayramdan sonra bidaha toplanırız.Ama serin bi yer olsun lütfenn..
bana uyar canım.
ama kimseden ses yok ya(
Napalım ses çıkana kadar bekleriz bizde.Yada ikimiz buluşuruz yabangülümde gelir belki.Olmazmı?
olur canım.
ben özelden bildirdim yabangülümle,melike-ecesuya.
girince cvp yazarlar herhalde...
Canım şimdiden tebrik ederim.Allah mesut bahtiyar etsin.Gelmeyi çok isterdim ama benim ufaklıkla çok zor olur.Gelmemle gitmem bir olur herhalde.
Sağol canım amin hepimizin evliliği çok güzel geçer inşallahhayırlı olsun canım.işallah bir ömür boyu mutlu olursun.:Saruboceq:
evet sekerler bende empatik arkadasımızın dügününden geldim şimdi ya o kadar güzel olmus ki anlatamam cok yakışmışlardı eşiylede kınasını da yaktık bende oynadımmm beraber karsılıklı ohhhh ne güzel oldu vallaaa burdan tekrar empatik arkadasımıza BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM KIRK BİN KERE MAŞALLAH DİYORUM CANIMMM ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN İNŞALLAHHHopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?