sen hafta sonu dedin ya bende eşime sordum cmtsi akşama gidicxek pazar sabahı gelicek yani ben gelemem ya ondan yarın olabilir dedim bendeeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim eşimde evde ama ben bırakıp gelebiliyorum biz eskidik artık a.s siz daha yenisiniz tabiii.
sanada tatlı rüyalar fıstığım..
yok ablam ya cuma günü kontrolümüz vardı eşim mesai kaldığı için pazartesiye erteledik.sanırım bu defa net bişey der.kıza benziyor diyor sadece istiyorumki kesin desin.yok kızdı erkek oldu yok erkekti kız oldu riski olmasın istiyorum.3 defadır kıza benziyor diyor kızdır ama kıızınız geliyor desin dimi ablam:)
öyleymiş ya karda yağmıyormuş artık ne güzel yağardı o zamanlar lapalapa
bebiş nasıl iyimi canım nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti belli oldumu :ecrin_bebek:
ne güzel yapmışsın ya.dün kınasımıydıki salondamı oldu?evet sekerler bende empatik arkadasımızın dügününden geldim şimdi ya o kadar güzel olmus ki anlatamam cok yakışmışlardı eşiylede kınasını da yaktık bende oynadımmm beraber karsılıklı ohhhh ne güzel oldu vallaaa burdan tekrar empatik arkadasımıza BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM KIRK BİN KERE MAŞALLAH DİYORUM CANIMMM ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN İNŞALLAHHHopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Amin Amin ne güzel olmuştur teliyle duvağıyla tabii.
Yabangülüm kimse gelmese bile sen yetersin be gülüm.Seni görmüş olurum.Özledim zatii.Zeynep215 te var oda gelir valla.Melike arkadaşımda gelir belki.
yok ablam ya cuma günü kontrolümüz vardı eşim mesai kaldığı için pazartesiye erteledik.sanırım bu defa net bişey der.kıza benziyor diyor sadece istiyorumki kesin desin.yok kızdı erkek oldu yok erkekti kız oldu riski olmasın istiyorum.3 defadır kıza benziyor diyor kızdır ama kıızınız geliyor desin dimi ablam:)
ne güzel yapmışsın ya.dün kınasımıydıki salondamı oldu?
:kedi: :kedi: :kedi: vallaha bende özledim seni.
evet canım dügün kına bir oldu kınalıkta giydi ikiside çok yakıştı gülüme darısıda difer bekarlara olsun inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sen nasılsın kuşum yaa darısıda bana olsun kızım olsunnn tabi herseyden önce hayırlısı olsun:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
iyiyim canım işallah işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.rabbim gönlüne göre versin.
ne güzel yapmışsın ya.dün kınasımıydıki salondamı oldu?
:kedi: :kedi: :kedi: vallaha bende özledim seni.
iyi akşamlar canım nasılsın?
iyi geceler hepinize..
sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez gerçi
ama ben sana baştan demiştim hatırlarsan senin kızın olcak diye :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kızlar başka oluyor ama bitanem hadi bakalım haberleini bekliyoz canımcım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?