Malatya///44

benim eşimde evde ama ben bırakıp gelebiliyorum biz eskidik artık a.s siz daha yenisiniz tabiii.

hem yeni evliyiz hemde eşim burası daha yabancı die tek bırakmıyo biyere canım anlayısla karsılamak zorundayım bende haklı olarak bak bugün dügüne bile tek yollamadı sabah görevden gelmişti uykusunu bile alamadı ama benide kırmadı empatigin dügününe götürdü saolsun inşallah tanısır görüşürüz tatlışım eşim cagırıyo ben kactım yarın görüşmek dilegiyle bitanem benimmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalar harmonicimmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

öyleymiş ya karda yağmıyormuş artık ne güzel yağardı o zamanlar lapalapa
bebiş nasıl iyimi canım nasıl geçiyor hamilelik cinsiyeti belli oldumu :ecrin_bebek:
yok ablam ya cuma günü kontrolümüz vardı eşim mesai kaldığı için pazartesiye erteledik.sanırım bu defa net bişey der.kıza benziyor diyor sadece istiyorumki kesin desin.yok kızdı erkek oldu yok erkekti kız oldu riski olmasın istiyorum.3 defadır kıza benziyor diyor kızdır ama kıızınız geliyor desin dimi ablam:)
ne güzel yapmışsın ya.dün kınasımıydıki salondamı oldu?
Amin Amin ne güzel olmuştur teliyle duvağıyla tabii.

Yabangülüm kimse gelmese bile sen yetersin be gülüm.Seni görmüş olurum.Özledim zatii.Zeynep215 te var oda gelir valla.Melike arkadaşımda gelir belki.

:kedi: :kedi: :kedi: vallaha bende özledim seni.

evet canım dügün kına bir oldu kınalıkta giydi ikiside çok yakıştı gülüme darısıda difer bekarlara olsun inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sen nasılsın kuşum yaa darısıda bana olsun kızım olsunnn tabi herseyden önce hayırlısı olsun:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

iyiyim canım işallah işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.rabbim gönlüne göre versin.

sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez gerçi
ama ben sana baştan demiştim hatırlarsan senin kızın olcak diye :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
kızlar başka oluyor ama bitanem hadi bakalım haberleini bekliyoz canımcım opuyorumnanaktan

darısıda bana inşallah ablacım banada dua et olurmuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…