- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Günaydın güzel malatyanın güzel hatunları cumanız mübarek olsun opuyorumnanaktan malatyaya çokkkkk sevgiler :teytey:
hoşgeldin canım ablacım senindeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
günaydın tatlımm naber nasılsınnn onlardamı hamile olmak istiyo ben gibi darısıda bana inşallah guzummmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
Günaydın
Evet canım onlarda hamile olmak istiyorlar
Rabbim umarım hayırlısı ile çocuk isteyen herkese verir :Saruboceq:
ank06 hoşgeldin çok haklısın kışın beydağının manzarası çok güzel oluyor ama artık eskisi gibi kar yağmıyor :umursamaz:
hoş bulduk bitenem Şeniz olumunekankayizsmile
kış aylarında beydağlarının manzarası çok güzel olur her yer karla kaplı bayılırdım kışları o görüntüye ...
Günaydın
Evet canım onlarda hamile olmak istiyorlar
Rabbim umarım hayırlısı ile çocuk isteyen herkese verir :Saruboceq:
ank06 hoşgeldin çok haklısın kışın beydağının manzarası çok güzel oluyor ama artık eskisi gibi kar yağmıyor :umursamaz:
evet ablacım görücez artık allah kısmet ederse suanda balkonunumdayım ve beydagına karsı oturuyorummm:lepi:
alışırsın daha kolay değil başka bi şehirden gelip diğerine yerleşmek.olumunekankayizsmilemrb canım az da olsa alışıyom artık hem mecburum cünkü en az 6 yıl zorunlu halde burdayız sonra bi bakarsın alışırız bu defada gitmek istemeyiz dimiiiyerimseniben
valla buluşma yapalımda yine olacakları biliyorum kimse gelmezÇok üzgünüm çoookBiraz zaman alıyo alışmak ama alışıyosun.Önemli olan kafana göre bi tane arkadaş bulmak.Tabi zaman alıyo hepsi.Burdaki arkadaşlarda sağolsun yalnız bırakmazlar bizi.Benim cadı kız olmasa bende gelir gezerdik senle biraz kafan dağılırdı.Ama ufaklık çok fena kafa ağrıtıyo işte.Olmazsa ramazan girmeden bi buluşma daha yaparız ne dersin Yabangülüm.
vavvv tatil haa iyi yapmışsın.valla iyi gidiyor çok şükür darısı sana en kısa zamanda.hangi doktora gidiyorsun?uzun bi aradan sonra herkese merhabaaa!!kızlar tatile gittim.1 hafta ordaydım.sonra gel yerleş falan ,işe gel bide baya yorucu oluyor.İnanın yaz günüde yoğunluk çok zor oluyor.melike sen hangi bankadasın cnm.belki bi gün gelir çayını içerim.Kızlar buluşmayı ramazan sonrası yapalım.ben pazarları 2 saatde olsa işe geliyorum.analizlerim var.ramazan sonrası rahat olur.yabangülüm hamişlik nasıl gidiyor.valla ben hala doktora gidiyorum.geçen seneki düşükten beri hala toparlanmadım.darısı başımaaa((( (bu arada yazı fontumu değişemyirumm.sizdede mi öylee??)
Merhaba malatyalı ve malatya'da bulunan güzeller yarın düğünüm var gelmek isterseniz özelden msj atarım ,
yada melike biliyo düğün yeri ve saatini ondan da öğrenip birlikte gelebilirsiniz çok mutlu olurum ,
bu arada düğün telaşı falar derken çok yazamıyorum düğünden sonra bol bol vaktim olur görüşürüz inşallah dualarınızı bekliyorum,
Melikecim teşekkür ederim canım şimdiden görüşürüz yarın inşallah
günaydın tatlımm naber nasılsınnn onlardamı hamile olmak istiyo ben gibi darısıda bana inşallah guzummmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
Hoş bulduk canım benim dediğim 93 yılındaydı yani o kadar eski tabi lapa lapa kar yağardı her yere ve soğuk olurdu ...
eskidendi çok eskidendi:)ablam şimdi kara hasret kalıyoruz valla.
ohhhh keyfe bak yahu bekle bende geliyom koy kahveleri sen oradayımhihoyyyt
alışırsın daha kolay değil başka bi şehirden gelip diğerine yerleşmek.olumunekankayizsmile
valla buluşma yapalımda yine olacakları biliyorum kimse gelmezÇok üzgünüm çoook
vavvv tatil haa iyi yapmışsın.valla iyi gidiyor çok şükür darısı sana en kısa zamanda.hangi doktora gidiyorsun?
hayırlı olsun canım.işallah bir ömür boyu mutlu olursun.:Saruboceq:
hadi işallah canım malatya uğurlu gelir.:Saruboceq:
evet sekerler bende empatik arkadasımızın dügününden geldim şimdi ya o kadar güzel olmus ki anlatamam cok yakışmışlardı eşiylede kınasını da yaktık bende oynadımmm beraber karsılıklı ohhhh ne güzel oldu vallaaa burdan tekrar empatik arkadasımıza BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM KIRK BİN KERE MAŞALLAH DİYORUM CANIMMM ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN İNŞALLAHHHopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Amin Amin ne güzel olmuştur teliyle duvağıyla tabii.
Yabangülüm kimse gelmese bile sen yetersin be gülüm.Seni görmüş olurum.Özledim zatii.Zeynep215 te var oda gelir valla.Melike arkadaşımda gelir belki.
evet tatlışım cok güzeldi maşallahhhhhh cok begendim hanım hanımcıktı balım benim...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
buluşma olursa gelebilirim neden olmasın canım eşimin gündüz göreve gittigi bir gün olursa iyi olur yoksa zor olur gelmem:hulya:
genelde hafta sonu buluşuyoruz çalışanlar nedeniyle ama onlarda gelmiyo zaten.Bakalım ozaman sen tarih ver bize.
ben mi vereyim canımmm haftaya eşim cumartesi akşam gidicek sabah gelicek hiç boş degilim eger sizede uyarsaaa yarın bulusalımmm)yerimseniben
Allah senin iyiliğini versin emi.Yarın diyo yaa.Kıs öyle bi gün sonra olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?