Malatya///44

slm sekerler naber nasılsınızzzza.s.a.s.a.s.
malatya parktan hepinize kucak dolusu sevgilerrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bekliyorum canım ohhhhhhhh benim düğün hazırlıklarından canım çıkıyo senn gez bakalım şaka bi tarafa boşver canım tadını çıkar sonra gezemezsin,
allah kolaylık versin tatlışımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Herkese merhabalar.Tatil bitti döndüm evime.yabangülüm özledim senide.Bebeğim iyiymiş çok sevindim.Az kendime geleyim çok yoruldum yollarda.Ufaklık çok eziyet etti valla gittiğim yerlerde.Sürekli ağladı.Eve gelince rahatladı sanki.Az toparlanayım görüşelim yine.Bu sefer eve bekliyorum.
Zeynep215 nerelerde.iyidir umarım.
Zekomda uğramaya başlamış.Noa cım işler nasıl?

Hoşgeldin arkadaşım Malatya'ya.Bende geçen sene gelelnlerdenim.Seveceksin Malatyayı.Ben ilk zamanlar çok sıkıntı çektim dostlarımı bırakıp geldiğim için.Ama burdada yeni dostlarımız oldu çok şükür.Ne zaman canın sıkılırsa bende beklerim seni.Hepinizi beklerim arkadaşlar.

çok tesekkür ederim canımcım sende yeni mi geldin nerelisin canım ben de eşimin görevi icabı geldik polis burdayız artık bitanem kendine çok ii bakkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin tatlışımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çok tesekkür ederim canımcım sende yeni mi geldin nerelisin canım ben de eşimin görevi icabı geldik polis burdayız artık bitanem kendine çok ii bakkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet canım bizde tayin dolayısıyla geldik.daha önce Ankara da görevliydik.Eşim astsubay.1 seneyi doldurduk.Alıştık buraya.zaten lojmandayım ben.Ama burdada arkadaşlarımız oldu.Buluşma yaptık yabangülüm ben ve zeynep215 ten başkası gelmedi sağolsun.İki tane dünya şekeri arkadaşım oldu.Yine görüşücez.Sende aramıza katılırsın.

evet canım bizde tayin dolayısıyla geldik.daha önce Ankara da görevliydik.Eşim astsubay.1 seneyi doldurduk.Alıştık buraya.zaten lojmandayım ben.Ama burdada arkadaşlarımız oldu.Buluşma yaptık yabangülüm ben ve zeynep215 ten başkası gelmedi sağolsun.İki tane dünya şekeri arkadaşım oldu.Yine görüşücez.Sende aramıza katılırsın.

öyle mi ne güzel gelirim canım tanısırız inşallah cok memnun olurum vallaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: kulağım çınladı birdenzemuszemus canım benim aynen yaaa senin gibi mükemmel birini tanımış oldum.Şeniz

hiç şikayet etmeyin valla kızlar. malatyanın havasına kurban olayım en azından nem yok. burda yapış yapış oluyosunuz senağlama

slm şekerler naber nasılsınız moralim cok bozukkk aöf işletme 3teyim ya okuyodum büte kalmıştımda adres degişikligi için gec kalmışız ben şimdi bütte mersine gidicem bu arada malatyada festivaldeydim şimdi yine evdeyim canım cokkkk sıkılıyoooo yaaaaaaaa bide böle moralim sıfır oluncaaaa hiç sormayın saglık olsun diyom ama su sıcakta tekrardan oraya gidip gelmek düşünmek beni çok yoruyoooo:gitme: :gitme:

Back