- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım....aranızda beni özleyen var mı bakalım daha doğrusu beni hatırlayan varmı...
mrb canım naber nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım....aranızda beni özleyen var mı bakalım daha doğrusu beni hatırlayan varmı...
hadi gözünüz aydın olsun ev streside bitti sonunda
güle güle oturun yolunuz açık olsun canım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim ne diyeyim işte iyi diyelim iyi olsun...mrb canım naber nasılsınolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hayırlı geceler sekerlerrrra.s.
bizde ev tuttuk ortaya yazma diyo carsıya yakın sayılır site güzel evin içi napalım anca bulduk işte hakkımızda hayırlısı olsun:hulya:
şimdiden hayırlı ugurlu olsun canımcım özelden atarsan nerde ne zamna olucagını malatyada olursam mutlaka gelirim dügününe çok saol canımcım tuttum evi bitanemolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
iyiyim bende bebişte iyi teyzesi.daha kesin belli olmadı bu hafta kontrolümüz var kesinleşir sanırım.ama kıza benziyor demişti doktor.
hoş bulduk canısı
ben iyiyim saol sen nasılsın opuyorumnanaktan
bebek nasıl iyimi
belli oldumu cinsiyeti :ecrin_bebek:
canım işallah bir ömür boyu mutlu olursun.böyle düşünmekte haklısın çünkü bir ev dorumluluğu alıyorsun ama ilk zamanlar belki alışmakta zorlnaırsın ama sonrası çok güzel olur.Slm kızlar nasılsınız bugün, düğünüme 26 gün kaldı karmakarışık duygular yaşıyorum bazen heyecanlı bazel duygusal çoğu zaman gergn ve stresliyim zaman azaldıkça stresim de artıyo yeni bir hayat bi taraftan çok güzel geliyo bir taraftan da korkuyorum evliliğin yükünü kaldırabilecekmiyim diye kızlar siz ne düşünüyosunuz bu konuda evlilk nasıl bişeyyyy
Hoşgeldin Malatya'ya canım benim de çevremde boş ev var ama hep satılık birde semt olarak emniyetin oralarda düşünüyosan sadece bulman zor olabilir.
iyi olda tabi yorgun yorgun zor olur.iyi valla çok şükür sorun yok şimdilik.iyiyim sağol cnm uğrasıp duruyorum işte.sende ne var ne yok?ev işi uğrasıyorsun sanırım.Valla bizim sitede bi tane kiralık var ama biraz pahalı gibi.sana özelden msj atıyorum cnm...
burdayım cnm.valla işten gelmem 7'yi geçiyor.Bilgisayara oturmaya pek vaktim kalmıyor açıkçası.sende durumlar nasıl?hamilelik nasıl gidiyor???ya yabangülüm ben bu zekoyu çok merak ediyorum.noldu acab ya.durumlar ters sanırım...
nerdesin alçak köftekaydirigubbakcemile3 merak ettik ya nerde diye.nasılsın herşey yolundadır işallah.iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım....aranızda beni özleyen var mı bakalım daha doğrusu beni hatırlayan varmı...
hayırlı geceler sekerlerrrra.s.
bizde ev tuttuk ortaya yazma diyo carsıya yakın sayılır site güzel evin içi napalım anca bulduk işte hakkımızda hayırlısı olsun:hulya:
canım işallah bir ömür boyu mutlu olursun.böyle düşünmekte haklısın çünkü bir ev dorumluluğu alıyorsun ama ilk zamanlar belki alışmakta zorlnaırsın ama sonrası çok güzel olur.
teşekkür ederim ne diyeyim işte iyi diyelim iyi olsun...
Hayırlı olsun canım hayırlısı çarşıya yakın olması da güzel istediğin canın sıkıldığı her an da çıkar dolaşırsın çarşıyı, bak bulamıyoruz diyordun bulunmuş hemen güzel günlerde oturmayı nasip etsin allah![]()
Tamam canım atıyorum çok sevinirim gelirsen düğünüme sen ne zaman taşınıyorsun canım çok kaldı mı işleriniz
iyiyim bende bebişte iyi teyzesi.daha kesin belli olmadı bu hafta kontrolümüz var kesinleşir sanırım.ama kıza benziyor demişti doktor.
canım işallah bir ömür boyu mutlu olursun.böyle düşünmekte haklısın çünkü bir ev dorumluluğu alıyorsun ama ilk zamanlar belki alışmakta zorlnaırsın ama sonrası çok güzel olur.
iyi olda tabi yorgun yorgun zor olur.iyi valla çok şükür sorun yok şimdilik.
nerdesin alçak köftekaydirigubbakcemile3 merak ettik ya nerde diye.nasılsın herşey yolundadır işallah.
hayırlı olsun canım.güle güle oturun.:Saruboceq:
ank06 ablam sen malatyalımıydın kan çekmiş demekki a.s.
melike ecesuu canım ev bulmanıza sevindim hayırlı olsun a.s.
günaydın hanımlar....ne diyim be gülüm iyi diyelim iyi olsun...sen nasılsın bakalım yiğenim nasıl.. görüşcektiniz hani naptınız toplanabildiniz mi...
evet canım cok saol bitanemmm yanıma bide polis bayan arkadas buldum onla gezip tozucaz inşallah tabi ögretmenlik yaparsam arada gezeriz salı günü eşim evi götürcek ben gitmicem budefa sonra beraber ayın 8.de gidicez gülüm eşim göreve baslıcak iznimiz bitiyo inşallah dügününede gelicem allahım nasip ederse çok isterim eşim sevmez dügünüde ben severim yine şimdiden hayırlıı ugurlu olsun bitanemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
yapma ya üzüldüm...niye hep böyle oluyo ya seninde hevesin hep kursağında kalıyo...neyse bu sene değilde seneye inşallah gelirsem görüşürüz...hem yiğenimide görmüş olurum o zaman...alkisalkisalkisiyiyim canım çok şükür,bebişte iyi.valla görüştük ama her zamanki gibi yine gelirim diyenler gelmedi 3 kişiydik sadece![]()
ah be zekocumm!!!hatırlamak ne demekk??inan her mesajımda seni sordum valla.yazdıklarına bakılırsa sende durumlar pek ii diil gibi.canın sıkkın belli.noldu cnm benim?