Malatya///44

hanımlar nerelerdesiniz ya....özledim valla ablamdan giriyorum şimdi neyse artık p.tesi bi aksilik çıkmazsa uğrarım...sizde son havadisleri yazım bakalım...

hayırlı geceler sekerlerrrra.s.
bizde ev tuttuk ortaya yazma diyo carsıya yakın sayılır site güzel evin içi napalım anca bulduk işte hakkımızda hayırlısı olsun:hulya:

Hayırlı olsun canım hayırlısı çarşıya yakın olması da güzel istediğin canın sıkıldığı her an da çıkar dolaşırsın çarşıyı, bak bulamıyoruz diyordun bulunmuş hemen güzel günlerde oturmayı nasip etsin allah:3:

şimdiden hayırlı ugurlu olsun canımcım özelden atarsan nerde ne zamna olucagını malatyada olursam mutlaka gelirim dügününe çok saol canımcım tuttum evi bitanemolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Tamam canım atıyorum çok sevinirim gelirsen düğünüme sen ne zaman taşınıyorsun canım çok kaldı mı işleriniz

hoş bulduk canısı
ben iyiyim saol sen nasılsın opuyorumnanaktan
bebek nasıl iyimi
belli oldumu cinsiyeti :ecrin_bebek:
iyiyim bende bebişte iyi teyzesi.daha kesin belli olmadı bu hafta kontrolümüz var kesinleşir sanırım.ama kıza benziyor demişti doktor.
Slm kızlar nasılsınız bugün, düğünüme 26 gün kaldı karmakarışık duygular yaşıyorum bazen heyecanlı bazel duygusal çoğu zaman gergn ve stresliyim zaman azaldıkça stresim de artıyo yeni bir hayat bi taraftan çok güzel geliyo bir taraftan da korkuyorum evliliğin yükünü kaldırabilecekmiyim diye kızlar siz ne düşünüyosunuz bu konuda evlilk nasıl bişeyyyy

Hoşgeldin Malatya'ya canım benim de çevremde boş ev var ama hep satılık birde semt olarak emniyetin oralarda düşünüyosan sadece bulman zor olabilir.
canım işallah bir ömür boyu mutlu olursun.böyle düşünmekte haklısın çünkü bir ev dorumluluğu alıyorsun ama ilk zamanlar belki alışmakta zorlnaırsın ama sonrası çok güzel olur.
iyiyim sağol cnm uğrasıp duruyorum işte.sende ne var ne yok?ev işi uğrasıyorsun sanırım.Valla bizim sitede bi tane kiralık var ama biraz pahalı gibi.sana özelden msj atıyorum cnm...

burdayım cnm.valla işten gelmem 7'yi geçiyor.Bilgisayara oturmaya pek vaktim kalmıyor açıkçası.sende durumlar nasıl?hamilelik nasıl gidiyor???ya yabangülüm ben bu zekoyu çok merak ediyorum.noldu acab ya.durumlar ters sanırım...
iyi olda tabi yorgun yorgun zor olur.iyi valla çok şükür sorun yok şimdilik.
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım....aranızda beni özleyen var mı bakalım daha doğrusu beni hatırlayan varmı...
nerdesin alçak köftekaydirigubbakcemile3 merak ettik ya nerde diye.nasılsın herşey yolundadır işallah.
hayırlı geceler sekerlerrrra.s.
bizde ev tuttuk ortaya yazma diyo carsıya yakın sayılır site güzel evin içi napalım anca bulduk işte hakkımızda hayırlısı olsun:hulya:

hayırlı olsun canım.güle güle oturun.:Saruboceq:

canım işallah bir ömür boyu mutlu olursun.böyle düşünmekte haklısın çünkü bir ev dorumluluğu alıyorsun ama ilk zamanlar belki alışmakta zorlnaırsın ama sonrası çok güzel olur.

Amin canım inşallah ya birde ben ailemden hiç ayrılmadım ne ünv.de nede çalışmaya başladıktan sonra dışarıya uzaklara gitmeye cesaret edemedim şimdi ailemden sonsuza kadar ayrılacakmışım gibi geliyor Allah'tan nişnlım anlayışlı Malatyalı olmamasına rağmen burda benim için yaşamak istiyo inşallah Allah ömür verirse 10-12 yıl burda kalırız diyo yinede kısmet tabi evimden ayrılıyorum bide şehrimden ayrılmayayım, evet canım herkes senin söylediğini söylüyo evliliğin ilk dönemleri uyum zor oluyo evliliğe alışana kadar bir süre sıkıntı yaşarsın diyolar ama inşallah çabuk uyum sağlarım nişanlımı çok seviyorum inşallah sevgi saygı her zaman korunur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın hanımlar....ne diyim be gülüm iyi diyelim iyi olsun...sen nasılsın bakalım yiğenim nasıl.. görüşcektiniz hani naptınız toplanabildiniz mi...

hayırlı sabahlar sekerlerra.s.
malatyadan dün geldikkk salı günü eşim evimizi götürecek allahımın izniyle sonra ayın 8.de beraber gelicez cünkü eşim göreve baslıcakolumunekankayizsmile

Hayırlı olsun canım hayırlısı çarşıya yakın olması da güzel istediğin canın sıkıldığı her an da çıkar dolaşırsın çarşıyı, bak bulamıyoruz diyordun bulunmuş hemen güzel günlerde oturmayı nasip etsin allah:3:

Tamam canım atıyorum çok sevinirim gelirsen düğünüme sen ne zaman taşınıyorsun canım çok kaldı mı işleriniz

evet canım cok saol bitanemmm yanıma bide polis bayan arkadas buldum onla gezip tozucaz inşallah tabi ögretmenlik yaparsam arada gezeriz salı günü eşim evi götürcek ben gitmicem budefa sonra beraber ayın 8.de gidicez gülüm eşim göreve baslıcak iznimiz bitiyo inşallah dügününede gelicem allahım nasip ederse çok isterim eşim sevmez dügünüde ben severim yine şimdiden hayırlıı ugurlu olsun bitanemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim bende bebişte iyi teyzesi.daha kesin belli olmadı bu hafta kontrolümüz var kesinleşir sanırım.ama kıza benziyor demişti doktor.

iyi olda tabi yorgun yorgun zor olur.iyi valla çok şükür sorun yok şimdilik.

nerdesin alçak köftekaydirigubbakcemile3 merak ettik ya nerde diye.nasılsın herşey yolundadır işallah.

hayırlı olsun canım.güle güle oturun.:Saruboceq:

çok saol gülümmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar....ne diyim be gülüm iyi diyelim iyi olsun...sen nasılsın bakalım yiğenim nasıl.. görüşcektiniz hani naptınız toplanabildiniz mi...

iyiyim canım çok şükür,bebişte iyi.valla görüştük ama her zamanki gibi yine gelirim diyenler gelmedi 3 kişiydik sadece:delphin:

evet canım cok saol bitanemmm yanıma bide polis bayan arkadas buldum onla gezip tozucaz inşallah tabi ögretmenlik yaparsam arada gezeriz salı günü eşim evi götürcek ben gitmicem budefa sonra beraber ayın 8.de gidicez gülüm eşim göreve baslıcak iznimiz bitiyo inşallah dügününede gelicem allahım nasip ederse çok isterim eşim sevmez dügünüde ben severim yine şimdiden hayırlıı ugurlu olsun bitanemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bekliyorum canım ohhhhhhhh benim düğün hazırlıklarından canım çıkıyo senn gez bakalım şaka bi tarafa boşver canım tadını çıkar sonra gezemezsin,

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım....aranızda beni özleyen var mı bakalım daha doğrusu beni hatırlayan varmı...

ah be zekocumm!!!hatırlamak ne demekk??inan her mesajımda seni sordum valla.yazdıklarına bakılırsa sende durumlar pek ii diil gibi.canın sıkkın belli.noldu cnm benim?

günaydın hanımlar....nerelerdesiniz...biz çalışalım siz yatın ohhh ne rahat..
iyiyim canım çok şükür,bebişte iyi.valla görüştük ama her zamanki gibi yine gelirim diyenler gelmedi 3 kişiydik sadece:delphin:
yapma ya üzüldüm...niye hep böyle oluyo ya seninde hevesin hep kursağında kalıyo...neyse bu sene değilde seneye inşallah gelirsem görüşürüz...hem yiğenimide görmüş olurum o zaman...alkisalkisalkis

ah be zekocumm!!!hatırlamak ne demekk??inan her mesajımda seni sordum valla.yazdıklarına bakılırsa sende durumlar pek ii diil gibi.canın sıkkın belli.noldu cnm benim?

sağol canım valla bayadır girmediğim için eski mesajları okuyamadım...can sıkıntısı dersen bildiğin gibi işte eşimin malum vırvırı...bide tatil işi çıktı,onun mızmızlığı... artık gına geliyo kaldıramıyorum çenesini kızmıyorumda işte seninde anladığın gibi daral geliyo...

Back