- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm sekerler bugün izne cıkıyoz sonra malatyaya ev tutmaya gelicezzz rabbimin izniyleeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
yolunuz açık olsun.işallah kafanıza göre ev bulursunuz.
hoşgeldin canım.valla hiç bildiğimiz ev yok olsa seve seve yardımcı olabilirdim.herkese malatya polis evinden kucak dolusu sevgilerrr kuzularrrrra.s.a.s.a.s.
eşimle ev tutmaya geldik ama geze geze öldük ev de bulamadıkkkk bakalım yarın kısmet artık hayırlı bir ev hayırlı komsu nasip etsin bana inşallahhhboshayallersmile
kızlar var mı bildiginiz bos güzel bir ev varsa bana özelden msj atarmısınız adresi atsanız yeter yaa??bilmiyorumkismile
iyi akşamlar malatyanın güzel hatunları..
melikecim hayırlı olsun bacım tayininiz
bide ev buldun mu tamam
ben gelin gitmiştim oraya
4 senem geçti lojmanlarda kaltık bizde
hoşgeldin canım.valla hiç bildiğimiz ev yok olsa seve seve yardımcı olabilirdim.
ablam hoşgeldin nasılsın?opuyorumnanaktan
herkese malatya polis evinden kucak dolusu sevgilerrr kuzularrrrra.s.a.s.a.s.
eşimle ev tutmaya geldik ama geze geze öldük ev de bulamadıkkkk bakalım yarın kısmet artık hayırlı bir ev hayırlı komsu nasip etsin bana inşallahhhboshayallersmile
kızlar var mı bildiginiz bos güzel bir ev varsa bana özelden msj atarmısınız adresi atsanız yeter yaa??bilmiyorumkismile
herkese malatya polis evinden kucak dolusu sevgilerrr kuzularrrrra.s.a.s.a.s.
slm canım naber nasılsınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
noa canım nerdesin ?
iyi akşamlar malatyanın güzel hatunları..
melikecim hayırlı olsun bacım tayininiz
bide ev buldun mu tamam
ben gelin gitmiştim oraya
4 senem geçti lojmanlarda kaltık bizde
hoşgeldin canım.valla hiç bildiğimiz ev yok olsa seve seve yardımcı olabilirdim.
ablam hoşgeldin nasılsın?opuyorumnanaktan
canım bi bakayım etrafa inş bulursam dönerim sana
Slm kızlar nasılsınız bugün, düğünüme 26 gün kaldı karmakarışık duygular yaşıyorum bazen heyecanlı bazel duygusal çoğu zaman gergn ve stresliyim zaman azaldıkça stresim de artıyo yeni bir hayat bi taraftan çok güzel geliyo bir taraftan da korkuyorum evliliğin yükünü kaldırabilecekmiyim diye kızlar siz ne düşünüyosunuz bu konuda evlilk nasıl bişeyyyy
Hoşgeldin Malatya'ya canım benim de çevremde boş ev var ama hep satılık birde semt olarak emniyetin oralarda düşünüyosan sadece bulman zor olabilir.
iyiyim sağol cnm uğrasıp duruyorum işte.sende ne var ne yok?ev işi uğrasıyorsun sanırım.Valla bizim sitede bi tane kiralık var ama biraz pahalı gibi.sana özelden msj atıyorum cnm...
burdayım cnm.valla işten gelmem 7'yi geçiyor.Bilgisayara oturmaya pek vaktim kalmıyor açıkçası.sende durumlar nasıl?hamilelik nasıl gidiyor???ya yabangülüm ben bu zekoyu çok merak ediyorum.noldu acab ya.durumlar ters sanırım...
çok soal ablacım tuttuk ev cok şükür evi temziledik eşimle suanda malatya polis evindeyiz yarın öglen yola cıkıcaz inşallah hayırlısıylaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan