- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 408
selam ben geldim
slm canım hoşgeldin nasılsın
hoş geldin canım.nasılsın?selam ben geldim
aminnn aminnnn evet çok kıymetli elim yüreğimde geziyorum inan.cinsiyeti kesin değil ama doktor kıza benziyor dedi.2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım o zaman kesinleşir artık hayırlısı olsun.Canım ya 7 yıldan sonra oluyor ya ne kadar kıymetli olur o bebiş Allah analı babalı büyütsün cinsiyet belli mi canım
yaa maşallah canım ohh ne güzel yaa cok sevindim darısıda hayırlısyla bizlere olsunnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Allah size bağışlasın canım dikkat et kendine ilk aylar riskli olur keyfine bak iyi bak bebişehoş geldin canım.nasılsın?
aminnn aminnnn evet çok kıymetli elim yüreğimde geziyorum inan.cinsiyeti kesin değil ama doktor kıza benziyor dedi.2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım o zaman kesinleşir artık hayırlısı olsun.
işallah canım işallah.:Saruboceq:
iyiyim canım ama çalışmaktan yoruldum bide düğün stresi var eksikler stresler bitmiyor bi türlü düğüne kadar bu stresi yaşayacak gibiyim, bizim evimiz de daha tutulmadı lojman bekliyoruz bir ay kaldı düğüne ama hala eksikler çıkıyo çok yıpranıyorum sen napıyosun canım ne zaman geliyosunuz malatya'yaslm canım naber nasılsına.s.a.s.a.s.
hayırlı sabahlar... iyi pazarlar....a.s.a.s.a.s.
herkesin babalar günü kutlu olsun rabbim onları basımızdan eksik etmesin inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
çok tesekkürler bitanem rabbim gönlünüze göre versin inşallahhh:ecrin_bebek: opuyorumnanaktanhoş geldin canım.nasılsın?
aminnn aminnnn evet çok kıymetli elim yüreğimde geziyorum inan.cinsiyeti kesin değil ama doktor kıza benziyor dedi.2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım o zaman kesinleşir artık hayırlısı olsun.
işallah canım işallah.:Saruboceq:
Allah size bağışlasın canım dikkat et kendine ilk aylar riskli olur keyfine bak iyi bak bebişe
iyiyim canım ama çalışmaktan yoruldum bide düğün stresi var eksikler stresler bitmiyor bi türlü düğüne kadar bu stresi yaşayacak gibiyim, bizim evimiz de daha tutulmadı lojman bekliyoruz bir ay kaldı düğüne ama hala eksikler çıkıyo çok yıpranıyorum sen napıyosun canım ne zaman geliyosunuz malatya'ya
Amin canım bende bugün avm'ye gidicem babama güzel bir hediye alayım :hulya:
Amin canım sağol düğün bitsin rahatlarım inşallah senin evlilkte yeniymiş, ne güzel fikirlerini tecrübelerini alırım ne de olsa 1 yıl geriden takip edicem seni, evet canım öğretmenim ben nişanlımda öğretmen, bakalım artık hakkımıza hayırlısı lojman olmama ihtimali yüksek gibi sanırım normal ev kiralıycaz, iyi senin de öğrencilik bitmiş sayılır sınav dönemi bitti sanırım 4. sınıf mı oldun ya öğrencilk çok güzeldi şimdi çok özlüyorum o günleri kaydirigubbakcemile3allahım kolaylık versin tatlışım evet dügün işi hem stresli hemde çok yorucu bende evleneli 11 ay oldu lojman cıkmasını bekliyom demişsin nerden canımeş adayın ne iiş yapıyo galiba sen ögretmensin calışıyomusun bende gelince oraya ücretli ögretmenlik yapmak istiyorum basvuru yapıcam işletme 3.teyim bitanem hakkımızda hayırlısı olsun bakalımolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Amin canım sağol düğün bitsin rahatlarım inşallah senin evlilkte yeniymiş, ne güzel fikirlerini tecrübelerini alırım ne de olsa 1 yıl geriden takip edicem seni, evet canım öğretmenim ben nişanlımda öğretmen, bakalım artık hakkımıza hayırlısı lojman olmama ihtimali yüksek gibi sanırım normal ev kiralıycaz, iyi senin de öğrencilik bitmiş sayılır sınav dönemi bitti sanırım 4. sınıf mı oldun ya öğrencilk çok güzeldi şimdi çok özlüyorum o günleri kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar ya sizi yakalayamıyorum bi türlü aaaaaaaa hep bi kaç saat ileriden takip ediyorum nerdesiniz
fdneng merhaba canım hoşgeldin
Melikem geçmiş olsun canım geçersin boşver ööğrencilik bütsüz bitmez, canım bizde ilk yıl ilçede oturucaz o yüzden çok eşya almadık ya yerleşikl bi hayat kuramamak ne kötü mafoldumben
Yabangülüm canım sen nasılsın napıyosun bebiş nasıl
meraba canım hoşgeldin.opuyorumnanaktanmerhaba kızlar artık bende malatyalı oldum sayılır ev tuttk temmuzda taşınacağız inş.
Slm kızlar ya sizi yakalayamıyorum bi türlü aaaaaaaa hep bi kaç saat ileriden takip ediyorum nerdesiniz
Melikem geçmiş olsun canım geçersin boşver ööğrencilik bütsüz bitmez, canım bizde ilk yıl ilçede oturucaz o yüzden çok eşya almadık ya yerleşikl bi hayat kuramamak ne kötü mafoldumben
selam canım iyilik senden ne haber.
merhaba kızlar artık bende malatyalı oldum sayılır ev tuttk temmuzda taşınacağız inş.
hoşbulduk ii canım sen nasılsın a.s.slm canım hoşgeldin nasılsın
hoşbulduk canım sağol iyiyim sen nasılsına.s.slm canım hoşgeldin nasılsına.s.a.s.a.s.
hoş geldin canım.nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?