• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

iyiyim canım sen nasılsın,toparlanmaya başladınmı?

evet bitanem haftaya inşallah bi aksilik cıkmazsa ordayız ev bakmaya gelicez eşimle allah kısmet ederse pazartesi izne ayrılcaz gülümmm artık bende malatyalı oluyorum heee bu arada aslen adanalıyım canımmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

herkese hayırlı kandillerrrr!!naber kızlar?nasılsınız bakayım??yeni glene arkadaşlar hoşgeldiler!!!ah be zekocum nerelerdesin ya?senin durum sanırım pekde içaçıcı değil.yoksa mutlaka gelirdin....

hayırlı kandilller bitanem naber nasılsın canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

herkese hayırlı kandillerrrr!!naber kızlar?nasılsınız bakayım??yeni glene arkadaşlar hoşgeldiler!!!ah be zekocum nerelerdesin ya?senin durum sanırım pekde içaçıcı değil.yoksa mutlaka gelirdin....
sanada canım hayırlı kandiller.iyiyiz sen nasılsın?
evet bitanem haftaya inşallah bi aksilik cıkmazsa ordayız ev bakmaya gelicez eşimle allah kısmet ederse pazartesi izne ayrılcaz gülümmm artık bende malatyalı oluyorum heee bu arada aslen adanalıyım canımmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

heee heeee malatyalı oluyon artıkzemuszemus

sanada canım hayırlı kandiller.iyiyiz sen nasılsın?

heee heeee malatyalı oluyon artıkzemuszemus

öyle canım eşin memur olunca turist gibi geziyosun işte il il bakalım hakkkımızda hayırlısı olsun...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ahanda bi adanalı daha.
bende adanalıyım canım.
ama malatyada oturuyorum.
burda hemşerim olacak desene...
çabuk gel kısss...

kızlar bi buluşma yapıldı öyle kaldı.
bi daha buluşmayı düşünmuyomusunuz.:1hug:

slm şekerler güzel hafta sonları naber nasılsınız canlarrrrrrrrsositososito

eminim seversin malatyayı:)aynen hayırlısı olsun ama doğu görevi olarak iyi bi yer.

evet bitanem aynen öyleymiş çok soal guzum sen hamilemisin bende bi düşük yaptım sonra ilaç felanda kullandım ve cok kilo aldım üstünede hala tık yokk ya bakalım hayırlısı olsun hakkımızda gülüm saglıcakla gelsin bebişinde inşallahhh darısıda bize olsunn tatlımmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ahanda bi adanalı daha.
bende adanalıyım canım.
ama malatyada oturuyorum.
burda hemşerim olacak desene...
çabuk gel kısss...

slm hemşommm cok soal evet malatyaya geliyoz eşim polisss görev yerimiz oraya cıktı hayırlısıyla gelicez gülümmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Önemli değil canım ne zaman istersen her konuda elimden geleni yapmaya çalışırım.:içelim:

çok ama çok tesekkürler fıstıgımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet bitanem aynen öyleymiş çok soal guzum sen hamilemisin bende bi düşük yaptım sonra ilaç felanda kullandım ve cok kilo aldım üstünede hala tık yokk ya bakalım hayırlısı olsun hakkımızda gülüm saglıcakla gelsin bebişinde inşallahhh darısıda bize olsunn tatlımmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

amin işallah canım.evet canım hamileyim en kısa zamanda darısı sana işallah.7 yılın sonunda geldi bizikisi:emir_bebek:

amin işallah canım.evet canım hamileyim en kısa zamanda darısı sana işallah.7 yılın sonunda geldi bizikisi:emir_bebek:

Canım ya 7 yıldan sonra oluyor ya ne kadar kıymetli olur o bebiş Allah analı babalı büyütsün cinsiyet belli mi canım

hayırlı sabahlar... iyi pazarlar....a.s.a.s.a.s.
herkesin babalar günü kutlu olsun rabbim onları basımızdan eksik etmesin inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

yaa maşallah canım ohh ne güzel yaa cok sevindim darısıda hayırlısyla bizlere olsunnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Back