kimsecikler kalmamış benden başka...
sabahın ilk hanımına günaydın...
meraba canım hoşgeldin.harmoni sanırım bu gün yolcusun yolun açık olsun.seni sevfiyomm:asigim: opuyorumnanaktan
Canımın içi daha gitmiyorum hafta içi çarşamba günü yola çıkıcam Allah nasip ederse.Kontrol nasıl geçti.Ne dedi doktor.Bende sizi seviyorum.Sev benim içinde bebişi.meraba canım hoşgeldin.harmoni sanırım bu gün yolcusun yolun açık olsun.seni sevfiyomm:asigim: opuyorumnanaktan
hb canım...
tanıdınızmı kıss beni.
ben esmerim...
nasılsınız .
nereye gidiyo harmoni...
canımın içi daha gitmiyorum hafta içi çarşamba günü yola çıkıcam allah nasip ederse.kontrol nasıl geçti.ne dedi doktor.bende sizi seviyorum.sev benim içinde bebişi.
memlekete gidiyorum yazlık iznimizi aldık canım.1 aya yakın yokum buralarda.
iyi yolculuklar canım.
tanıdım canım yazının rengindenaklinialirimsmileiyiyiz sen nasılsın?
hb canım...
tanıdınızmı kıss beni.
ben esmerim...
nasılsınız .
nereye gidiyo harmoni...
Canımın içi daha gitmiyorum hafta içi çarşamba günü yola çıkıcam Allah nasip ederse.Kontrol nasıl geçti.Ne dedi doktor.Bende sizi seviyorum.Sev benim içinde bebişi.
Memlekete gidiyorum yazlık iznimizi aldık canım.1 aya yakın yokum buralarda.
hımmm ben bu gün sandım.evet gittim doktora gördüm bebişimi büyümüş teyzesiboshayallersmilehala cinsiyet konusunda kesin bişey demedi.yine kıza benziyor dedi 5.ayda kesin söylerim yanılabiliriz dedi.3lü test için kan verdik işallah hayırlısıyla temiz çıkar.:Saruboceq:
tşk ederim canım bende iyiyim.
yaramaz cadıyla uğraşıyorum napim..
hımmm ben bu gün sandım.evet gittim doktora gördüm bebişimi büyümüş teyzesiboshayallersmilehala cinsiyet konusunda kesin bişey demedi.yine kıza benziyor dedi 5.ayda kesin söylerim yanılabiliriz dedi.3lü test için kan verdik işallah hayırlısıyla temiz çıkar.:Saruboceq:
hoşbulduk canım amin inşallah nişanlılık çok stresli hayırlısıyla bir an önce düğün olsaydı, rahatlardım heralde, hazırlıklar koşuşturmalar falan derken şu anda mutluluğa pek mvakit kalmıyo, neyse senin de bebiş geliyomuş hayırlı olsun canım Allah anne babalı biyitsün kız çocukları çokkkkkkkk tatlı oluyo mini mini elbiseler giydiriyosun renkli tokalar takıyosun hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canımmeraba canım hoşgeldin.allah mutlu mesut etsin canım.:Saruboceq:
teşekür ederim amin canım.ilk bebişimiz teyzesi 7 yıl sonra süpriz yaptı bize.hayırlı olsun canım bebişin.
yeni duydum hamile olduğunu.
2.bebekmi ilkmi?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin etsin inşallah.
hoşbulduk canım amin inşallah nişanlılık çok stresli hayırlısıyla bir an önce düğün olsaydı, rahatlardım heralde, hazırlıklar koşuşturmalar falan derken şu anda mutluluğa pek mvakit kalmıyo, neyse senin de bebiş geliyomuş hayırlı olsun canım Allah anne babalı biyitsün kız çocukları çokkkkkkkk tatlı oluyo mini mini elbiseler giydiriyosun renkli tokalar takıyosun hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canım
HARMONİCİm sağol canım okudum yazdıklarını tatile gidiyomuşsun iyi yolculuklar opuyorumnanaktan
harmonim bi denem nasılsın heyecan varmı heyecan:)
Canım heyecandan çok yol stresi var ya.Yol uzun yaa.Benim ufaklık çıldıracak bende geriliyorum o yüzden.Hayırlısıyla yarın sabah erkenden çıkıcaz yola.Gittiğim yerlerde zamanım olursa yazmaya çalışırım.Sizi çok çok öpttüm.Dönüşte tekrar görüşücez inşallah.Kendinize iyi bakın fıstıklarım benim
iyi tatiller canım.özlüyecez seni:asigim:Canım heyecandan çok yol stresi var ya.Yol uzun yaa.Benim ufaklık çıldıracak bende geriliyorum o yüzden.Hayırlısıyla yarın sabah erkenden çıkıcaz yola.Gittiğim yerlerde zamanım olursa yazmaya çalışırım.Sizi çok çok öpttüm.Dönüşte tekrar görüşücez inşallah.Kendinize iyi bakın fıstıklarım benim
cnm hayırlısıyla git gel inşallah.bizim yerimizede gez toz bakalım :)))
bu arada yabangülüm dikkat ediyorum siz buluştuğunuzdan beri sadece harmoniye hal hatır eder oldun.darılıyorum vallaa mafoldumbenmafoldumben
iyi tatiller canım.özlüyecez seni:asigim:
canım ya valla denk geldiği için yazıyorum darılma üzülürüm ama.nasılsın işlerin nasıl?
:)))) iyi cnm nolsun valla.yoğuluk işte.daha yarım saat oldu eve geleli valla.Allahtan eşim 3 gün şehir dışında oluyorda dinleniyorum.en azından yemek derdim falan yok.kızımız napior bakalim??eşyalar alınmaya başlandımı ufak ufakk kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
slm malatya sekerleriii benim eşim polisss tayinimiz çıktı bu ay sonunda orda oluruz galiba tasınıcaz nasıl malatya bide hengi semt emniyete yakın ve güzel temiz bide ev kiraları nasıl eşimin polis arkadasının evi varmış orda bize hemen lojman cıkmaz o yüzden şimdilik dısarda otuırucaz galiba evi emniyete yakın sayılırmıs 4 katlı binaymış 3.katıymış güneş alıyomus dogalgazlıymış şuanda içinde astsubay oturuyomus o 400 veriyomus ama sen benim meslektasımsın bişiler yaparım demiş cok degilmi ben suanda mersindeyim evim denize karsı ve 400 veriyom ne bilim valla napıcaz hayırlısı nereyse hakkımızda oraya oturalım diyom artık canlar....varı tavsiyesi olan??şimdiden çok tesekkürler cevabınız için....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?