Malatya///44

şimdi hemşolarımmmmmm toplanmışlar muhabbetin doruklarındalar:)
gelemedim malesef çeyizlerimi ütülüyoruz ev kalabalık
bolca resim çekinin kıslarrr :):)

saolun arkadaşlar geliriz diyen arkadaşlar yine gelmedi.madem gelmeyeceksiniz neden oylama yaptınız biz ona göre düzenliyoruz buluşmayı.k.kda birsürü buluşma oldu ama bizimkisi gibi hiç olmadı.böyle olacağını bilseydik 30 mayıs yapardık hiç değilse esmerimde bizimle olurdu kusura bakmasın erkene alarak hata etmişiz.ama buluşma kötümü oldu hayır süpper oldu harmoni,zeynep215 ve ben çok güzel zaman geçirdik.ikisidenide tanıdığım için çok memnunum ikiside mükemmel insanlar.onlara çok teşekür ediyorum geliriz dedi ve geldiler.

Canım öbür sayfayada yazdım zaten ben iki tane dünya tatlısı dost kazandım.Güzelde vakit geçirdim.Gelmeyen arkadaşlar üzülsün.Ben sizi tanıdığım için çok mutluyum

Canım öbür sayfayada yazdım zaten ben iki tane dünya tatlısı dost kazandım.Güzelde vakit geçirdim.Gelmeyen arkadaşlar üzülsün.Ben sizi tanıdığım için çok mutluyum

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz aynen canım aynen:asigim:

Diğer arkadaşlarıda tanımayı çok isterdim ama napalım gelmediler.Biz zaten ev görüşmelerinede devam edicez.ınanın çok tatlı,çok şeker,çok sıcak iki tane kardeşim oldu.Bu kadar çabuk kaynaşacağımızı bende tahmin etmiyordum.Sanki yıllardır dost gibiydik.Arada benim ufaklım muhabbeti yarımda kesse güzel zaman geçirdim.

kızlar valla 3 gündür nefessiz çalışıyorum.siteye girmeye bile vaktim yoktu.bugün akşam 5di geldim.çamaşır falan derken anca vakit buldum.inanın aklım sizdeydi ama nasip işte.üretimdeki arkadaşa çok söyledim pazar çalışmayalım diye ama kimse dinlemedi beni.en kısa zamanda tekrarlayalım.ben de evime beklerim.bu arad fotoğraf koyunda bakalim sizlere...

Evet canım sen zaten çalışabilirim diye söylemiştin.İnşallah bidahaki sefere sende aramızda olursun.

ayy keşke 30unda olsaydı gelirdim bende.
dün akşam 9da geldim memleketten...
neyse kızlar bi daha yapalım buluşma...
bu arada fotoları koyunda bakalım.

kızlar günaydın ben kızımdan gelemedım geçte olsa uğramak ıstıyodum kaç kişiydiniz, ama kızım hiç durmuyor sadece arabada duruyor bidahakı buluşmaya buyumus olurda gelırım ınşallah ama yıne gelmemısler galıba gecen seferkı gıbı...ay ev bulusmasına gelırım ama bak.)

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile keşke canım keşke valla çok üzüldük ama ne fayda.

canım senin gelebileceğinden eminim çünkü diğer defasında gelirim dedin geldin.olsun diğer defasına işallah.

senin için bi buluşma daha yaparız sen merak etme canım.

Keşke gelseydin be canım ama neyse ev buluşması yaparsak çağırırız sende gelirsin ozaman.

inşallah kızlar bi dahaki sefere
diğer buluşmayı ne zaman düşünüyosunuz
bu arada fotolarıda ekleyinde görelim...

Kızlar hepinizden özür diliyorum inanın buluşmaya gelmeyi çok istiyordum mafoldumben
Ama bir haftadır akşamları serum taktırıyordum aşırı sıvı kaybından dolayı doktorum hastaneye yatmam gerektiğini söyledi ben hastaneye yatmak yerine akşamları taktırmayı tercih ettim hem işimide aksatmamış oluryordum. C.tesi akşamı doktorum çıkmama izin vermedi beni pazar günü öğlen saat 14:00 de çıkarttı :1no2: iki defa buluşma oldu ve her ikisinde hep bir engel çıktı. Şunu anladımki birşeyi çok istemeyecekmişsin çünkü olmuyormuş senağlama

sinem geçmiş olsun bende bir haftadır serum taktırıyorum işimi engellemesin diye bende akşamları gidip taktırııyorum

Geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.Sıvı kaybı neden oldu acaba. stres yapıp çay sigaramı içtin işte akşama kadar

Son düzenleme:
canım napayım benim beter böcekle uğraşıyom işte.küçük cadı canıma okuyor gene.Ablanında sınava az kaldı dershanelerde koşturuyor.Sen nasılsın bebiş nasıl?

cadıki ne cadı guclubacismile:asigim: fıstık o fıstıkallah yardımcısı olsun diğer kızınında.valla bende iyiyim bebişte iyi teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…