• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mal mülk kaynana üzerine

Cateye

Bugün variz, yarin yokuz....
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
55
29
3
Arkadaslar yeniyim bu sayfada, bir sey soracagim. Ben yurt disinda yasiyorum, esimile evlendik geldi oda almanyaya. Beraber calistik, kendiside cok caliskan biri, her neyse biz biriktirdik sonra türkiyede bankaya yatiralim dedi, bende tm dedim. Orda onun bi borcu varmis bankaya, annesinin adina yarirdik, sonra birktirdik oraya yolladil hep para. Tr nin baska ilinden ev aldik müstakil, bi baktim kaynanamlar diyorniste üstüne kat cikicaz falan. Onlarin kaldigi daireninde son acik olan borcu biz kapattik. Onlarin evinde kaliyoruz tr gidince, sarin aldigimiz evde kiracilar vardi. Yatak odami bem aldim, onlarinkinide biz aldik esim öyle yapalim dedi. Tapuyu üzerimize cevir dedim, ac köpek mi demedi, asagiladindurdu. Neyse kavga dövüs satitirdim o evi bidaha o parayla baska ev alinda bana dedi karisma sen. Yine annesinin üzerine. Bana burda dügünde tskilan altinimi bozdurdu hatta para yollamak icin. Bide cok ana avrat küfür ediyor her tartismada. Annesiyle ablasi hergün saatlerce onunla telefonda konusuyor esim disarda calisiyor. Bikez dedim bu kadar ne konisabilirli anne ogul? Kaynanama dedim siz benden cok konusuyorsunuz, aa tabinararim o benim oglusum diyor. Bu arada kocam 38 yasinda. Bi cocugumuz var daha birkez bi oyuncak almadi kiuimiza. Kendinyegenine 100 euroluk oyuncak götürdü. Düsüncemi söylüyorum bunlari dogru bulmuyorum diyorum, sen fesatsin, siz buranin cocugusunuz sizde bag birlik yok diyor. Kavga ediyoru ananin a... diyor. Yani biktim. Coknsey var ama bu bile eminim okumazsiniz uzun diye🫣 Sorum su: ben enayimiyim?

Eşiniz baştan beri böyledir diye düşünüyorum. Ortak paranızı ve mülkünüzü eşinizin kendi ailesinin üstüne yaptırmayın kesinlikle. Hakkınızı arayın.

Eşiniz baştan beri böyledir diye düşünüyorum. Ortak paranızı ve mülkünüzü eşinizin kendi ailesinin üstüne yaptırmayın kesinlikle. Hakkınızı arayın.
Bu kadar düskün oldugunu yapisik olduklarini bilmiyordum. Evet umarim hakkimizi alabilirim. Alin terimizi istemek bile cok kötü karsilandi. Cok ugrastim aile kalmak icin, ama herseyi anlatiyor onlara lavga animizda bile pat diye ariyor beni kücük düsürüyor. Fevri saldirgan, bilemedim ya

Kesinlikle malınızı kinsenin üstüne yaptirmayin. Paranızı vermeyin. Bazı aileler erkek çocuklarını çok hor kullaniyor, sömürüyor. Sürekli para istiyorlar. Fırsat vermeyin, öncelik sizin aileniz. Esinizin sürekli ailesine olan biteni anlatmaktan vazgeçmesi gerekiyor. Çocuk değil artık. Azıcık ketum olmayı öğrensin. Amaaannn böyle adamla da zor kardeşim , Allah yardım etsin. O herşeyi anlattığı sürece ailesi gölge gibi çullanır üzerinize, hep bir huzursuzluk. Ben de eşimle çok kavgalar ettim. Bugüne kadar ailemiz hakkında tek birşeyi bile annesine babasına anlatmış değil. En sevdiğim huyudur.

Back