- Konu Sahibi begonvillll
Ben de makyajlı yada makyajsız hiç fark edilmiyor makyaj yapmayı mı bilmiyorum acaba. Senin durumunda üzülecek birşey yok bir rimel bir kapatıcı iş görüyorsa hergün yaparsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz alti icin touche eclat (yves saint lauren) en iyisi...
Ben bir ara kullanmistim, genel olarak YSL ten makyaji urnleri harika bence. Fondoteni sahane, Tocuhe Eclait de kapatici olarak da parlatici olarak da benzersiz ve sahane bir urun.
Hc iyi bir marka içerikleri güzel üstelik türk malı. Cyrene hc gibi üst kalitede yerli kozmetik markalarımızın olması çok hoşuma gidiyor
tam olarak hangi ürün bu, görseli var mıAynen bende seviyorum ikisini. İnce telli saçlarınız varsa Hc nin saç açıcı spreyi de muhteşem bir ürün.
tam olarak hangi ürün bu, görseli var mı
bir de bu bahsedilen marka Hunca mı ?
Ben de onu çok duydum ama malum burda çok pahalı değer mi değmez mi diye düşünüyorum:) Morluktan ziyade aydınlatmasını istiyorum ben.
Ben de istiyorum doğumdan ve emzirme sürecinden sonra..Ben de taktırdım. İyi ki de yapmışım. Evde sürekli dekolte giyip kendime bakıyorum tü tü tü öaşallah diyorum![]()