arkadaşlar biri bana nasıl resim ekliceğimi anlatabilirmii:1no2: url adresi istiyo nerden bulucakmi?bilgisayarımdaki bi fotoyu yollamak istiyorumfisfisfis
arkadaşlar biri bana nasıl resim ekliceğimi anlatabilirmii:1no2: url adresi istiyo nerden bulucakmi?bilgisayarımdaki bi fotoyu yollamak istiyorumfisfisfis
cnm, bu kadar sert çıkışman yanlış bence.. ben de gözünde makyaj varmış gibi gördüm ama belkide resimden dolayı öyle çıkmış olabilir. bunu daha güzel bir ifadeyle dile getirebilirdin burada kimsenin kimseyi çekemediğini ya da kıskandığını düşünmüyorum ben :1rolleyes:cnm benim eleştirinin herhali güzel çekemeyenlerin bile:roflol:
gözlerimde makyaj yok kimseyi inandırmak zorundada deilim
bütün yorumlar için teşekkür ederima.s.
beceremedim yaw.yukliyemiyorum.Hotlink for forums (1)
cnm benim eleştirinin herhali güzel çekemeyenlerin bile:roflol:
gözlerimde makyaj yok kimseyi inandırmak zorundada deilim
bütün yorumlar için teşekkür ederima.s.
cnm, bu kadar sert çıkışman yanlış bence.. ben de gözünde makyaj varmış gibi gördüm ama belkide resimden dolayı öyle çıkmış olabilir. bunu daha güzel bir ifadeyle dile getirebilirdin burada kimsenin kimseyi çekemediğini ya da kıskandığını düşünmüyorum ben :1rolleyes:
neyse anlatmak istediğim kırıcılık bize birşey kazandırmaz yerimseniben
canım
www.imageshack.us a git göz at a tıklayıp resmini yükle sonra aşğıda çıkan linklerden forum yazanı buraya yapıştıra.s