Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makyajsız benfisfisfis
ama makyajlı halımı daha cok begenıyorum.en azından bir ruj bile insanı canlı gösterıyor
güzelsin cnm allah sevdiklerine bağışlasın :) bu arada saçlarının rengini çok beğendim hangi boyayı kullanıyorsun acaba aydınlatırsan sevinirim a.smakyajsız benfisfisfis
ama makyajlı halımı daha cok begenıyorum.en azından bir ruj bile insanı canlı gösterıyor
güzelsin cnm allah sevdiklerine bağışlasın :) bu arada saçlarının rengini çok beğendim hangi boyayı kullanıyorsun acaba aydınlatırsan sevinirim a.s
bu da makyajlı olanı. sengözlerimebaksanab
ben makyajsız güzel falan değilim az biraz sevimlilikle yırtıyorum belki
sabah kalkınca şiş gözlerle daha da beterim valla
makyajla eh işte biraz bir şeye benziyorum ama onu da beceremeyecek kadar alık ve bir o kadar da zevksizim
napim şimdi ben ((
evet yeşil kalem var ama allık yok.allık kullanmam.teşekkürler sengözlerimebaksanabpupullist makyajsız olduğuna inanmıyorum ya.. yeşil kalem çekmişsin ve allıkların var...
bence tabi.. yanlışsam uyar lütfen...
ama maaşallah güzel kızmışsın hee
bence de arkadaşım makyaja hiç ihtiyacın yok....................makyajsız benfisfisfis