- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
Evdeyken sürerim badem yağınıda dışarda süremem elim kolum rahat durmaz benim yüzüme gözüme bulaşır hep badem yağı :)canım badem yağı da inanılmaz güzel yapıyor, tek tek ayrık ve kalın kirpikler oluyor, kesinlikle tavsiye ederim. ıslak da yapıyor hem, hatta ben normal rimelden daha çok beğendim duruşunu. hem de bi yandan besler uzatır fena mı :)
ben biraz işin organikliğindeyim ondan şeffaf da olsa rimel sürmeme alternatifim varsa onu yapmayı tercih ediyorum.
bu blistex med plus renksiz mi, sevgilimin de dudakları çok çatlar ona da öneriyim bari:)
bu arada kendime lip balm yapıcam kafaya koydum youtubedan fln da baktım çok zor görünmüyor
tarifini paylaşıcam en kısa zamanda
bende avonun beyaz göz makyaj çıkarısından var, onu kullanıyorum göz makyajını çıkarmak için, sonra da sabunla yıkıyorum mis gibi çıkıyor.
Bu med plus renksiz bir şey renk vermiyor dudaklar çok hasarlı bile olsa çok kısa sürede geçiriyor kesinlikle kullanılmalı diye düşünüyorum :)Erkek arkadaşında rahatlıkla kullanabilir. Birde beyaz kutulu olanı var üzerinde kırmızı yazılı olanı var ismini unuttum şimdi onun kokusu çok daha güzel karamel gibi kokuyor oda çok güzel onarır dudakları ama med plus kadar hızlı değil... Bu üründe blistexin.
bu avonun makyaj temizleme kreminden bende almıştım ama benim gözlerimi acayip yaktı bende kuzenime verdim :) bu h20 dan çok memnunum :)