ama sen yağ bezesi yaptı demişsin belki problem gerçekten kremdendir, değiştirmeyi düşünüyorum zaten bu krem bitince değiştireyim.
vichy iyi bir marka bildiğim kadarıyla, hangi serisini önerirsin canım? benim karma bir cilt yapım var çok yağlı şeyleri cildim kaldırmıyor, ama kuru da aynı zamanda
makyajı severim özel günlerde çok da profesyonel yaparım beceririm yani, ama şu ara zaten işte çalışmıyorum, okulda kütüphanede çalışmak ve sevgilimle buluşmaktan ibaret hayatım dolayısıyla çok da yüklenmeye gerek olmadığını düşünüyorum, hatta işim varken de uygulamaya çalışıcam, akşam özel bi yere gidilir, doğumgünüdür, yemektir, düğündür, kutlamadır yapılır tabi ki ama hergün yapmanın çok anlamı yok bence, özellikle cilt makyajı, evet çok zor oldu bırakması liseden beri fondoten kullanırdım çünkü göz altı kapatıcısı da lisedeyken mecburen başlamıştım göz altlarım çok mordu herkes bana bişeyler mi kullanıyorsun (uyuşturucu gibi) demeye başlamıştı ben de moralim bozulup kullanmaya başladım, artık o kadar kötü değil göz altlarım torbalanmalar da vardı gençken artık yok nasıl yok oldular bi fikrim yok açıkçası
doğru söylüyorsun bana göz makyajı çok yakışır, yaptığım zaman göz makyajıma çok iltifat alırım
ama şansıma dudaklarım da baya dolgundur:) şimdi en kendini beğenen üye olmayayım ama enjeksiyon mu yaptırttın diyenler bile olmuştu, ben de dudak rengimi koyu yapıp kırmızı pembe gibi çarpıcı renkler seçip, biraz allık ve çıplak gözler tarzında bir makyaja kaydım. hem dengeli oluyor böyle. tabi tek derdim rujumu hemen yiyorum
ya da sevgilimin yanağına transfer ediyorum
sonra sıfır makyaj gibi dolanıyorum