- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Doğru aslında. Ben yağlı ciltliyim zaten fondoten sürsem de 1 saate kusuyor.
Birde pudra üstüne fix plus sıkınca, o kekimsi görüntüyü alıyor ama kuru cilt için yetmez tabi.
Fondoten yerine pudra diyorum.
Yükledikten sonra 10 dk içinde düzenle yapıp silebilrsin ama 10 dk geçersen silemezsin.
canım youtube falan böyle sitelerde çok magyaj videosu var oradan araştırabilirsinMerhaba hanimlar
Benim bir derdim var dert de dert degil aslinda ama bana göre dert neyse.
ben makyaj yapmayi seviyorum ama makyaj yapincada kendimi cok abartili hissediyorum, yani fazla birsey yapmiyorum aslinda
fondoten allik rimmel bazen acik tonlarda ruj saclarimi düzlestiriyorum bukadar sizce günlük icin bu cok mu?
Bebegimle beraber gezerken de tuhaf hissediyorum bazen
sonra bir kac gün diyorum makyaj yapmiyim
evden cikiyorum ozamanda hasta gibi görünüyorum kendimide öyle hissediyorum ama makyaj yapincada yakistirmiyorum napsamki arada kaldim hem makyajli olmak istiyorum ama göze batmayan makyaj olsun istiyorum.
bide benim kaslarim ince ve cok acik ve aralikli kasimi hep kalemle kallinlastiriyorum o yüzdenmi acaba böyle cok makyajli görünüyorum lütfen bana yardim edin
kendimi bazen cok cirkin hissediyorum
Pudra tek başına kullanılabilen bir makyaj ürünü değildir. Kuru ciltte zaten kabuk kabul durur yağlı ciltte bir saate kalmadan topaklanip çizgilere dolar. Pudra için alta bir baz uygulamak şart.
Anladim canim peki profilimdeki resmi nasil degistirebilirim biliyormusun ben denedim ama olmadi
Profiline tıkla büyük profilin çıkacak tekrar resime tıkla dosya seç diyecek bu sefer ama ben mobilden giriyorum pcden giriyorsan farklı olabilir.
TamamMegyej yepmezsen megyejsiz gibi görünürsün...
Bu yoruma bayildimmGöz kağlemini fazla zürttürmeyin, accık far ve masgaraylan idare edebilirsiing.
Katılıyorum o yuzden bazı makyaj videosu izlediğimde ya makyajsız daha güzeldi bu kadın diyorum.Ilkbahar38 " Uzman bir makyözden dinlemiştim: Bazı hatunların yüzüne fazla makjay gerekmezmiş, sadece bir rujla yüz bütünlüğü zaten sağlanırmış fazlası çok abartı ve hatta güzelliği bozan şekilde yapay durabilirmiş. Bu tip yüze sahip kadınlara: Ruj kadını denirmiş" Ben de onlardanım. Günlük hayatımda, kıyafetimin yüzüme yansımasına uygun bir ruj sürer çıkarım ve fazlasıyla yeterli olur. Bazı kişilerde ise bir göz kalemi, ya da eyeliner yüzü tamamlayıcı olabiliyor. Önce, yüzünüzün her yerinde her malzemeyi kullanmak yerine tek tek veya 2 li uygulandığında yüzünüzü tamamlayan bölge ve ürünleri bulun deneyerek. Bunun yanında yüzünüzde bir yeri vurguladığınızda diğer yerleri var yok arası boyayın. Örneğin gözleri vurguladınız, dudaklara çok hafif belli belirsiz bir ton ya da parlatıcı uygulamak yeterli yoksa çok abartı bir şekilde göze batabiliyor. Bu arada kaşları boyarken rengi siyahsa mesela kaşlarınızın, gri tonları kullanırsanız çok koyulaşıp göze batmaz kalem yerine far da etkiyi yumuşatabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?