• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri makyajlı makyajsız görünmek

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Doğru aslında. Ben yağlı ciltliyim zaten fondoten sürsem de 1 saate kusuyor.

Birde pudra üstüne fix plus sıkınca, o kekimsi görüntüyü alıyor ama kuru cilt için yetmez tabi.

Bendede tam tersi canm kuru cildim bb krem kullanyrm olduğu gibi emiyo cildm... Pudra hiç kullanamyrm...

Merhaba hanimlar
Benim bir derdim var dert de dert degil aslinda ama bana göre dert neyse.
ben makyaj yapmayi seviyorum ama makyaj yapincada kendimi cok abartili hissediyorum, yani fazla birsey yapmiyorum aslinda
fondoten allik rimmel bazen acik tonlarda ruj saclarimi düzlestiriyorum bukadar sizce günlük icin bu cok mu?
Bebegimle beraber gezerken de tuhaf hissediyorum bazen
sonra bir kac gün diyorum makyaj yapmiyim
evden cikiyorum ozamanda hasta gibi görünüyorum kendimide öyle hissediyorum ama makyaj yapincada yakistirmiyorum napsamki arada kaldim hem makyajli olmak istiyorum ama göze batmayan makyaj olsun istiyorum.
bide benim kaslarim ince ve cok acik ve aralikli kasimi hep kalemle kallinlastiriyorum o yüzdenmi acaba böyle cok makyajli görünüyorum lütfen bana yardim edin
kendimi bazen cok cirkin hissediyorum
canım youtube falan böyle sitelerde çok magyaj videosu var oradan araştırabilirsin

Pudra tek başına kullanılabilen bir makyaj ürünü değildir. Kuru ciltte zaten kabuk kabul durur yağlı ciltte bir saate kalmadan topaklanip çizgilere dolar. Pudra için alta bir baz uygulamak şart.

Bende daha önceden sadece pudra kullaniyordum yüzüm sanki emmiyordu o pudrayi hep lekeler kaliyordu ve düzgün sürülmemis gibu görüyordu halbuki ben düzgün dagitmadan sürüyordum tenime

Profiline tıkla büyük profilin çıkacak tekrar resime tıkla dosya seç diyecek bu sefer ama ben mobilden giriyorum pcden giriyorsan farklı olabilir.

Anladim canim peki profilimdeki resmi nasil degistirebilirim biliyormusun ben denedim ama olmadi

Bazı yorumlara güle güle bi hal oldum yav :))) gerçekten biri görse deli sanacak beni :))

Bi de ben yapem şu espriyi ya :) Bence magyajı ağır gösteren allık şu saydıklarınız içinde. Bir fondöten, kalem ve hafif bir ruj hiçte abartı değil bence. Ha ben hiç maggaj yapmıyorum gerçi, yapmak istediğim zamanda aman şimdi yeri değil, şuraya giderken yaparım, buraya giderken yaparım diyip erteliyorum, bana da abartı gibi geliyor sanki. Yirmili yaşlarımda yapardım bazen. Beni makyajlı görenlerin nesli tükeniyor...

Bnde sadece hakiki sürme fondoten birde rimel kullanyorum göz kalemi kullanmyorum sürme daha saglikli en azndan allık kullanma bence ruj da daha hafif olur sadece bir kalem bir rimel tamamdr

Bir "makyaj" yazamadı diye kızı yerin dibine sokmuşsunuz resmen. Genelleme gibi olmasın ama dinimizde - dinimde - islam dininde ayıbı ortaya çıkarmak değil örtmek doğrudur. Kibarca düzeltmek yerine dalga geçmek hiç hoş değil.

Konu sahibine dönecek olursam fondoten yerine bb krem kullanın, kaş kalemi yerine far, rujunuzu da parlak değil de mat seçin ve son olarak allığı ya çok az sürün ya da sürmeyin bu şekilde makyajınız daha hafif duracaktır.

Ilkbahar38 Ilkbahar38 " Uzman bir makyözden dinlemiştim: Bazı hatunların yüzüne fazla makjay gerekmezmiş, sadece bir rujla yüz bütünlüğü zaten sağlanırmış fazlası çok abartı ve hatta güzelliği bozan şekilde yapay durabilirmiş. Bu tip yüze sahip kadınlara: Ruj kadını denirmiş" Ben de onlardanım. Günlük hayatımda, kıyafetimin yüzüme yansımasına uygun bir ruj sürer çıkarım ve fazlasıyla yeterli olur. Bazı kişilerde ise bir göz kalemi, ya da eyeliner yüzü tamamlayıcı olabiliyor. Önce, yüzünüzün her yerinde her malzemeyi kullanmak yerine tek tek veya 2 li uygulandığında yüzünüzü tamamlayan bölge ve ürünleri bulun deneyerek. Bunun yanında yüzünüzde bir yeri vurguladığınızda diğer yerleri var yok arası boyayın. Örneğin gözleri vurguladınız, dudaklara çok hafif belli belirsiz bir ton ya da parlatıcı uygulamak yeterli yoksa çok abartı bir şekilde göze batabiliyor. Bu arada kaşları boyarken rengi siyahsa mesela kaşlarınızın, gri tonları kullanırsanız çok koyulaşıp göze batmaz kalem yerine far da etkiyi yumuşatabilir.

Bb kremi gercekten doğal sananlar mevcutmuş!! Arkadaşlar fondotenden farkı yok kremi bol sadece o kadar ..Bol kimyasal içerir uzak durunuz.reklamlara kanmayın.cikt tonunu eşitliyomuş da bilmem ne ulan tüm cildi aynı tona boyarsan eşitler tabi.görende şeffaf krem ama sürünce cikt rengini eşitliyor sanır..

Ilkbahar38 Ilkbahar38 " Uzman bir makyözden dinlemiştim: Bazı hatunların yüzüne fazla makjay gerekmezmiş, sadece bir rujla yüz bütünlüğü zaten sağlanırmış fazlası çok abartı ve hatta güzelliği bozan şekilde yapay durabilirmiş. Bu tip yüze sahip kadınlara: Ruj kadını denirmiş" Ben de onlardanım. Günlük hayatımda, kıyafetimin yüzüme yansımasına uygun bir ruj sürer çıkarım ve fazlasıyla yeterli olur. Bazı kişilerde ise bir göz kalemi, ya da eyeliner yüzü tamamlayıcı olabiliyor. Önce, yüzünüzün her yerinde her malzemeyi kullanmak yerine tek tek veya 2 li uygulandığında yüzünüzü tamamlayan bölge ve ürünleri bulun deneyerek. Bunun yanında yüzünüzde bir yeri vurguladığınızda diğer yerleri var yok arası boyayın. Örneğin gözleri vurguladınız, dudaklara çok hafif belli belirsiz bir ton ya da parlatıcı uygulamak yeterli yoksa çok abartı bir şekilde göze batabiliyor. Bu arada kaşları boyarken rengi siyahsa mesela kaşlarınızın, gri tonları kullanırsanız çok koyulaşıp göze batmaz kalem yerine far da etkiyi yumuşatabilir.
Katılıyorum o yuzden bazı makyaj videosu izlediğimde ya makyajsız daha güzeldi bu kadın diyorum.

Bende kendimi çok kötü hissediyorum artık canım çok sıkkın resmen kadınlıktan çıktım ne kaş ne bıyık ne saç baş kendimden utanıyorum resmen. Bebeğim var ve bu aralar diş çıkardığı için geceleri perişan oluyorum gündüzleri bildiğin sefil gibiyim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor kendim için kıyafetime bile dikkat edesim gelmiyor. Şu an ki halim banyo yapmam lazım kaşım bıyığım bizim evdeki kediyle yarışıyor yüzüm çökük gözlerimin altı kararmış rengim sararmış enerjim sıfır vaziyette yatıyorum. Ağlayasım var çok fena ne hale geldim nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Eşimin yanında dolaşmaktan utanır oldum nasıl doğucam yeniden küllerimden ahh ahh :( güzel bir kapatıcı fondöten önerisi olan var mı?

Back