• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri makyajlı makyajsız görünmek

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Merhaba hanimlar
Benim bir derdim var dert de dert degil aslinda ama bana göre dert neyse.
ben makyaj yapmayi seviyorum ama makyaj yapincada kendimi cok abartili hissediyorum, yani fazla birsey yapmiyorum aslinda
fondoten allik rimmel bazen acik tonlarda ruj saclarimi düzlestiriyorum bukadar sizce günlük icin bu cok mu?
Bebegimle beraber gezerken de tuhaf hissediyorum bazen
sonra bir kac gün diyorum makyaj yapmiyim
evden cikiyorum ozamanda hasta gibi görünüyorum kendimide öyle hissediyorum ama makyaj yapincada yakistirmiyorum napsamki arada kaldim hem makyajli olmak istiyorum ama göze batmayan makyaj olsun istiyorum.
bide benim kaslarim ince ve cok acik ve aralikli kasimi hep kalemle kallinlastiriyorum o yüzdenmi acaba böyle cok makyajli görünüyorum lütfen bana yardim edin
kendimi bazen cok cirkin hissediyorum

Fondoten allik rimel ruj sanki bunlar bana gunluk bi makyaj gibi gelmedi abartiyosun biraz.

Ben gunluk sadece eyeliner veya rimel hafifte dudak nemlendiricisi asla fondoten surmem cildime gunluk icin cildime yazik yahu bence sende boyle yapmalisin

Simdi farkettimde bi 'G ' nelere kadirmis :KK14:

Ben okurken farketmemistim bile konuya odaklanmistim sanirim

Bazilari siveden veya agiz farkliliginda dolayi konustuklari gibi yazarlar farkinda olmadan kasıtli yapilan birsey degildir.
evet gerçekten bilmeden yazdım ben almanyada doğup büyüdüm türkçe dilini okulda öğrenmedim ona rağmen türkçemin burada bazı türkiyede yaşayanlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum bazı konuları okuyunca
üstüme çok gelindi bence sadece makyajı yalnış yazdım diye

Simdi farkettimde bi 'G ' nelere kadirmis :KK14:

Ben okurken farketmemistim bile konuya odaklanmistim sanirim

Bazilari siveden veya agiz farkliliginda dolayi konustuklari gibi yazarlar farkinda olmadan kasıtli yapilan birsey degildir.
Bide düzeltdim zaten konudaki makjayları belki ondan farketmediniz başlığımı değiştiremedim ama

Fondoten allik rimel ruj sanki bunlar bana gunluk bi makyaj gibi gelmedi abartiyosun biraz.

Ben gunluk sadece eyeliner veya rimel hafifte dudak nemlendiricisi asla fondoten surmem cildime gunluk icin cildime yazik yahu bence sende boyle yapmalisin

Önerin için teşekkür ederim

Ben tesetturlu olduğum için makyajı yakistirmiyorum da yapmiyorum da oohhh pek rahatım. Makyajlı kendimi garip hissediyorum zaten tüm gözler bendeymis gibi

Aslında makyajı ağırlaştıran fondoten .Hiç fondoten sürmeyin ,cilt maskeleri ve doğal kürlerle bakım yapın cildiniz temiz olsun yeter, sonra kaşlarınızı doldurun ve sadece rimel sürün yeter.ruj yerine hafif bi dudak kremi, allığı da azıcık sürün yeter

fondoten yerine bb krem kullansan hem daha hafif olur yapısı ve görünüş bakımından

Fondoten dogru mu yani make-up krem gibi ama renkli iste aslinda hafif ama yüzümde sivilce ve benzer şeyler yok biraz renk gelsin diye kullaniyorum ve göz altı çukurlarım var gözlerimin altı çökmüş gibi makyajli bir resmimi burayi koyup sonradan silme imkanim varsa size günlük bir halimi göstermek istiyorum çok abartılı mi yoksa normalmi

Fondoten dogru mu yani make-up krem gibi ama renkli iste aslinda hafif ama yüzümde sivilce ve benzer şeyler yok biraz renk gelsin diye kullaniyorum ve göz altı çukurlarım var gözlerimin altı çökmüş gibi makyajli bir resmimi burayi koyup sonradan silme imkanim varsa size günlük bir halimi göstermek istiyorum çok abartılı mi yoksa normalmi
Suratın da sivilce leke vs yoksa tenine uygun BB krem kullanirsan daha doğal durur.

Pudra herkese göre değil ama malesef, örneğin ben sadece pudra sürersem cildim kabuk kabuk oluyor kuru kuru bir tuhaf.... Bir çok insanda bu etkiyi yapıyor canım...

Doğru aslında. Ben yağlı ciltliyim zaten fondoten sürsem de 1 saate kusuyor.

Birde pudra üstüne fix plus sıkınca, o kekimsi görüntüyü alıyor ama kuru cilt için yetmez tabi.

Yükledikten sonra 10 dk içinde düzenle yapıp silebilrsin ama 10 dk geçersen silemezsin.

Back