• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri makyajlı makyajsız görünmek

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bence kasini fazla boyama ... cunku bende kasimi farla dolduruyorum biraz abartinca cok goze batiyor... yuzde kas cok onemli... yaptigin makyaj kendini rahatsiz etmeni gerektirecek kadar abarti degil... tek sorun kaşa dikat

Evet yüzde kaş çok önemli bende farla deniyim

Yahu kızcağız bi magyaj yazmış olay olmuş konu sapıtmış:-)
Neyse canım yaptığın makyaj çok gibi gözükmüyor sadece kaşlar biraz belirginleştirilince yoğun makyaj görüntüsü verebiliyor. Kaşlarını boyamadan bu şekilde makyajını yap birde öyle dene :KK39:

Kaşlarım ama çok şekilsiz illa birşey yapmam gerekiyor yoksa kaş var mı yok mu belli olmuyor maalesef

Kaşlarım ama çok şekilsiz illa birşey yapmam gerekiyor yoksa kaş var mı yok mu belli olmuyor maalesef
Ben farı şöyle kullanıyorum:
Fırçayı fara hafif dokunduruyorum. Fazlasını atıyorum fırçayı vurarak.
Sonra kaşımın orta kısımlarındaki boşlukları dolduruyorum. En koyu yeri ortası çünkü ve fırçadaki boyanın çoğu orada kalacak.
Sonra kaşın bitimine doğru fırçayı sürüyorum.
En son fırçayı sürdüğüm yer kaşlarımın başladığı yer. Çünkü orada kaşlarım çok zayıf. Yani fırçada çok az miktarda boya kalmış oluyor zayıf yerlere hafif dokunuş yapmış oluyorum. Böylece daha doğal görünüyor.

Ben farı şöyle kullanıyorum:
Fırçayı fara hafif dokunduruyorum. Fazlasını atıyorum fırçayı vurarak.
Sonra kaşımın orta kısımlarındaki boşlukları dolduruyorum. En koyu yeri ortası çünkü ve fırçadaki boyanın çoğu orada kalacak.
Sonra kaşın bitimine doğru fırçayı sürüyorum.
En son fırçayı sürdüğüm yer kaşlarımın başladığı yer. Çünkü orada kaşlarım çok zayıf. Yani fırçada çok az miktarda boya kalmış oluyor zayıf yerlere hafif dokunuş yapmış oluyorum. Böylece daha doğal görünüyor.

Anladım bende farla denicem ama benim kaşımın ön bölgesi baya şekilsiz ben ilk olarak oraya sürüyorum kalemlen şekileştiriyorum o yüzden yüzüm bana çok renkli geliyordur

Anladım bende farla denicem ama benim kaşımın ön bölgesi baya şekilsiz ben ilk olarak oraya sürüyorum kalemlen şekileştiriyorum o yüzden yüzüm bana çok renkli geliyordur
Aynen öyle. Kalemle bu dediğim etkiyi yaratman çok zor. O yüzden farı önerdim.

Bu arada nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Gratis'lerde Wet'n Wild markasının kaş farı var. Ben ondan kullanıyorum tavsiye ederim. Flormar'ın da kaş maskarası var renksiz. Sabitliyor kaş bozulmuyor gün içinde.

Ben göz altı ve diplaynır kullanıyorum günlük biraz allık ve parlatıcı Ozaman çok doğal ama bu ara hep fondoten kullanıyorum Ozaman banada fazla geliyo çünkü sivilcemi sıktım iz kaldı o iz geçene kadar sürerim :(

MAGYAJ yapmayı sevmem ben dugunumde bıle sadece rımel allık ve parlatıcı rujum vardı en MAGYAJlı anım odur sıze yardımcı olamayacagım bu sebeple
once türkcemıze bı makyaj yapalım bence !

Cevap için teşekkür ederim son sözde iyi koyuyor buda bana ders oldu türkçem zayıf o yüzden yazı hatalarım var türkiyde doğup büyüyüp okumadım ben burdaki çoğunluk gibi makyajın da G ile yazıldığıni düşünüyordum

Ben göz altı ve diplaynır kullanıyorum günlük biraz allık ve parlatıcı Ozaman çok doğal ama bu ara hep fondoten kullanıyorum Ozaman banada fazla geliyo çünkü sivilcemi sıktım iz kaldı o iz geçene kadar sürerim :KK43:
Diplaynır ne hiç duymadım?

Ayyy herkeste bi edebiyat hocalığı almış gidiyo noluyo yaa?? Adam gibi uyarsanıza madem uyarıcaksınız... Bilmiyor olabilir hepiniz herşeyi biliyorsunuz zaten dört dörtlüksünüz maşallahınız var....

Konuya yorum yapıym diye girdim yorumlarda ayrı bi alem ya...

Makyajın çok filan değil canım fondöten sür ardından rimel ve kaleminle kaşlarını belirginleştir allık sürme veya çok hafif tampon hareketiyle iki tık yap tamam...

Ama bence bir kadını gösteren makyajdır çokta rüküşe kaçmadan rengarenk olmadan hoş bir makyaj kimsenin gözüne itici görünmez emin ol...

Tek harfi düzgün yazması çok zor heralde
Birde "değil" yerine "deyil"" "diil "
"böyle "yerine "böle"yazmiyorlarmi bende anlamıyorum
''yazmıyorlarmı'' değil
yazmıyorlar mı?
o halde :)

konu sahibesi arakadaşım yazdıklarına göre abartılı bir durumun yok içine sinmeyen başka şeyler olmasın?

makyaj konusu hakinda bir cok blogger var onlari takip edip ne kadar makyaj yapip yapmayacagina karar verirsin ;)
en azindan sursem mi surmesem mi derdinden kurtulursun :KK14:

Makyaj yerine biraz da Türkçemize ağırlık verseniz iyi olacakmış.

Back