- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Bence kasini fazla boyama ... cunku bende kasimi farla dolduruyorum biraz abartinca cok goze batiyor... yuzde kas cok onemli... yaptigin makyaj kendini rahatsiz etmeni gerektirecek kadar abarti degil... tek sorun kaşa dikat
Yahu kızcağız bi magyaj yazmış olay olmuş konu sapıtmış
Neyse canım yaptığın makyaj çok gibi gözükmüyor sadece kaşlar biraz belirginleştirilince yoğun makyaj görüntüsü verebiliyor. Kaşlarını boyamadan bu şekilde makyajını yap birde öyle dene
Kaş rengine uygun kaş farı kullanmalısın o zaman kalem çok keskin geçiş sağlıo doğal durmuyoKaşlarım ama çok şekilsiz illa birşey yapmam gerekiyor yoksa kaş var mı yok mu belli olmuyor maalesef
Kaş rengine uygun kaç farı kullanmalısın o zaman kalem çok keskin geçiş sağlıo doğal durmuyo
Göz kağlemini fazla zürttürmeyin, accık far ve masgaraylan idare edebilirsiing.
Ben farı şöyle kullanıyorum:Kaşlarım ama çok şekilsiz illa birşey yapmam gerekiyor yoksa kaş var mı yok mu belli olmuyor maalesef
Ben farı şöyle kullanıyorum:
Fırçayı fara hafif dokunduruyorum. Fazlasını atıyorum fırçayı vurarak.
Sonra kaşımın orta kısımlarındaki boşlukları dolduruyorum. En koyu yeri ortası çünkü ve fırçadaki boyanın çoğu orada kalacak.
Sonra kaşın bitimine doğru fırçayı sürüyorum.
En son fırçayı sürdüğüm yer kaşlarımın başladığı yer. Çünkü orada kaşlarım çok zayıf. Yani fırçada çok az miktarda boya kalmış oluyor zayıf yerlere hafif dokunuş yapmış oluyorum. Böylece daha doğal görünüyor.
Aynen öyle. Kalemle bu dediğim etkiyi yaratman çok zor. O yüzden farı önerdim.Anladım bende farla denicem ama benim kaşımın ön bölgesi baya şekilsiz ben ilk olarak oraya sürüyorum kalemlen şekileştiriyorum o yüzden yüzüm bana çok renkli geliyordur
Teşekkür ederimAynen öyle. Kalemle bu dediğim etkiyi yaratman çok zor. O yüzden farı önerdim.
MAGYAJ yapmayı sevmem ben dugunumde bıle sadece rımel allık ve parlatıcı rujum vardı en MAGYAJlı anım odur sıze yardımcı olamayacagım bu sebeple
once türkcemıze bı makyaj yapalım bence !
Diplaynır ne hiç duymadım?Ben göz altı ve diplaynır kullanıyorum günlük biraz allık ve parlatıcı Ozaman çok doğal ama bu ara hep fondoten kullanıyorum Ozaman banada fazla geliyo çünkü sivilcemi sıktım iz kaldı o iz geçene kadar sürerim
Diplaynır ne hiç duymadım?
Dipliner fırçanın ucu sivri olanı
Eyeliner normal kıllı fırçalı olanı
Tek ayrım bu canım...
''yazmıyorlarmı'' değilTek harfi düzgün yazması çok zor heralde
Birde "değil" yerine "deyil"" "diil "
"böyle "yerine "böle"yazmiyorlarmi bende anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?