- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
MAGYAJ yapmayı sevmem ben dugunumde bıle sadece rımel allık ve parlatıcı rujum vardı en MAGYAJlı anım odur sıze yardımcı olamayacagım bu sebepleMerhaba hanimlar
Benim bir derdim var dert de dert degil aslinda ama bana göre dert neyse.
ben magyaj yapmayi seviyorum ama magyaj yapincada kendimi cok abartili hissediyorum, yani fazla birsey yapmiyorum aslinda
fondoten allik rimmel bazen acik tonlarda ruj saclarimi düzlestiriyorum bukadar sizce günlük icin bu cok mu?
Bebegimle beraber gezerken de tuhaf hissediyorum bazen
sonra bir kac gün diyorum magyaj yapmiyim
evden cikiyorum ozamanda hasta gibi görünüyorum kendimide öyle hissediyorum ama magyaj yapincada yakistirmiyorum napsamki arada kaldim hem magyajli olmak istiyorum ama göze batmayan magyaj olsun istiyorum.
bide benim kaslarim ince ve cok acik ve aralikli kasimi hep kalemle kallinlastiriyorum o yüzdenmi acaba böyle cok magyajli görünüyorum lütfen bana yardim edin
kendimi bazen cok cirkin hissediyorum
Tek harfi düzgün yazması çok zor heraldeCidden makyaj yazmak çok mu zordu? Zor bir kelime de değil, topu topu 1 asırlık ömrü var yok, Göktürkçe falan değil. "Herkez" yazmak kadar itici.
Canım öncelikle magyaj değil, makyaj.
Yaptığın makyaj anlattığın kadarsa çok değil. Bana da bazen fazla gelir suratıma sürdüklerim. Bir kısmını silerim.
Kaşlar için de ben kalem yerine far kullanıyorum. Daha doğal ve hafif duruyor.
Ben dil okuyorum, valla bu yüzden değildi bu uyarım. Yani gıcıklık olsun diye değildi. Sadece dile gösterilmesi gereken azami saygının gösterilmemesi düpedüz hakaret oluyor bu noktada.Tek harfi düzgün yazması çok zor heralde
Birde "değil" yerine "deyil"" "diil "
"böyle "yerine "böle"yazmiyorlarmi bende ifrit oluyorum
Cidden makyaj yazmak çok mu zordu? Zor bir kelime de değil, topu topu 1 asırlık ömrü var yok, Göktürkçe falan değil. "Herkez" yazmak kadar itici.
Kozmetik dükkanlarında, o aldığınız ürünlerin üzerinde bile yazıyordur, hiç mi okumadınız? Aldığınız ürünün üzerini bile okumuyorsanız bence makyaj yapmayın. Çünkü birçoğunun üzerinde kullanma talimatı, alerjiye karşı uyarı falan yazıyor... Hiç yere riske girmeyin.
Ben de söyleyeyim yoksa icimde kalacak: magyaj degil o, makyaj dogrusu.
Günlük makyajda fondöten bana agir geliyor. Onun yerine pudra daha dogal duruyor. Ruj da bazen agir gözüküyor. Sonucta bebeginizi gezdiriyorsunuz. Yüzüme renk gelsin diyorsaniz bi allik bi eyeliner bi de rimel ideal bence. No make- up denen bi sey var. Onunla ilgili teknikleri arastirabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum cevap icin no make-up araştırcam
haklısınız uyarmakta ben makyajın g ile yazıldığını sanıyordum türkiyede yaşamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?