- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
Herkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarimKocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Evet bugün de karşılaştırmamizi yaptık. Kendimizi ovduk. Yalnız şu konuda fark ettim tekrar. Makyaj yapan kadına acayip laf söylenmiş genelde. Kadın kadının kurdudur denir yaa...Demek ki bu makyaj yapan kadınlar gerçekten güzel oluyor makyajla... Hee bu arada ben de hiccc makyaj yapmak:))) hiç ama bak acayip bir doğal guzelligim var.Ben genelde ruj suruyorum sadece. Allik fondoten ney ya ?
Agirlik yapar bikere yapis yapis. Kullanipta allahim cok guzelim ya diye hava atanlara da uyuz oluyorum. Dogal hali carsamba pazari gbi ama guzellikten yikiliyooooooruuueemmm diye geziniyor ortada. Herseyin en guzeli dogallik.. ben makyaj yapinca cok cirkin oluyorum.
Evet bugün de karşılaştırmamizi yaptık. Kendimizi ovduk. Yalnız şu konuda fark ettim tekrar. Makyaj yapan kadına acayip laf söylenmiş genelde. Kadın kadının kurdudur denir yaa...Demek ki bu makyaj yapan kadınlar gerçekten güzel oluyor makyajla... Hee bu arada ben de hiccc makyaj yapmak:))) hiç ama bak acayip bir doğal guzelligim var.
Eee makyajsızken çok guzelim demiyorlar mi yani???Tabii önemli olan iç güzellik konu kapansın da. Ben size yazdım ama genel bişey söyledim aslında. Böyle konularda herkes birbirine sarıyor ama en çok sarilan hep makyaj yapan kadın oluyor ona şaşırıyorum ben.Ben makyajli kadinlarin cok guzelim yaa deyip kendine ovmesine ayar oluyorum.
Ya amann guzellik gelip gecici onemli olan iç guzelligi diyeyimde konu kapansin :)
Eee makyajsızken çok guzelim demiyorlar mi yani???Tabii önemli olan iç güzellik konu kapansın da. Ben size yazdım ama genel bişey söyledim aslında. Böyle konularda herkes birbirine sarıyor ama en çok sarilan hep makyaj yapan kadın oluyor ona şaşırıyorum ben.
Kadınların eve tıkılması kötü bir
konuyla uzaktan yakindan alakasi olmayan bir yorumcuk, evdeki kadin bakimsiz kadin degildir bilginize her disaridaki makyajli kadinda calisan kadin degildir.Kadınların eve tıkılması kötü bir şey işte. Git çalış.
Kesinlikle, katılıyorum... belli ki boşluktan hiç tanımadığı insanların güzelliklerini makyaja bağlıyor... ha birde konu sahibesi kıskanmadığını söylüyor...Kadınların eve tıkılması kötü bir şey işte. Git çalış.
Turkce yaziyorum halbuki, anlaya-ma-ma-niz col enteresanKesinlikle, katılıyorum... belli ki boşluktan hiç tanımadığı insanların güzelliklerini makyaja bağlıyor... ha birde konu sahibesi kıskanmadığını söylüyor...
Biz sizi anlıyoruz da bence siz kendinizi anlamıyorsunuz...öncelikle saçma konunuzu ve bunu ifade ediş şeklinizi sorgulayınTurkce yaziyorum halbuki, anlaya-ma-ma-niz col enteresan
Biz sizi anlıyoruz da bence siz kendinizi anlamıyorsunuz...öncelikle saçma konunuzu ve bunu ifade ediş şeklinizi sorgulayın
Makyajli kadin guzel kadin midir ? demenin neresi kiskanclik icerir? Kendiniz gibi baskalarini dusunmeyin ben fikir danistimElalemin makyajına dil uzatana kadar sende bakımlı olsan.. ? Bir eyeliner çekip ruj sürmek bu kadar zor olmamalı..
Ben bir şey biliyorum. Özgüvenli kadın güzeldir.
"İş yerinde güzel kadınlar var mı, hiç bakıyor musun, şu kız sence güzel mi, benden daha güzel dimi" vs vs baş şişiren kadınlar bana bile güzel gelmez.
kizi taniyorum resepsiyonda calisiyor esime ulasamayinca vatsaptan yaziyor ama esim cevap yazmiyor normal is konusmalari, kiz vatsap hikaye kismina tatildeki fotosunu paylasmis mayolu ki kizda firmanin butun erkekleri ekli firma cok buyuk bir firma, esimin begendigi kiz bu degil ben bu kizin fotosunu gordukten sonra sordumbence ilk başta eşinin tlf mayolu bikinili kızın resmının ne işi oldugunu sor ögren ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?