Makyajli kadin guzel kadin midir?

Ben genelde ruj suruyorum sadece. Allik fondoten ney ya ?

Agirlik yapar bikere yapis yapis. Kullanipta allahim cok guzelim ya diye hava atanlara da uyuz oluyorum. Dogal hali carsamba pazari gbi ama guzellikten yikiliyooooooruuueemmm diye geziniyor ortada. Herseyin en guzeli dogallik.. ben makyaj yapinca cok cirkin oluyorum.

Evet bugün de karşılaştırmamizi yaptık. Kendimizi ovduk. Yalnız şu konuda fark ettim tekrar. Makyaj yapan kadına acayip laf söylenmiş genelde. Kadın kadının kurdudur denir yaa...Demek ki bu makyaj yapan kadınlar gerçekten güzel oluyor makyajla... Hee bu arada ben de hiccc makyaj yapmak:))) hiç ama bak acayip bir doğal guzelligim var.

Ben makyajli kadinlarin cok guzelim yaa deyip kendine ovmesine ayar oluyorum.

Ya amann guzellik gelip gecici onemli olan iç guzelligi diyeyimde konu kapansin :)

Ben makyajli kadinlarin cok guzelim yaa deyip kendine ovmesine ayar oluyorum.

Ya amann guzellik gelip gecici onemli olan iç guzelligi diyeyimde konu kapansin :)
Eee makyajsızken çok guzelim demiyorlar mi yani???Tabii önemli olan iç güzellik konu kapansın da. Ben size yazdım ama genel bişey söyledim aslında. Böyle konularda herkes birbirine sarıyor ama en çok sarilan hep makyaj yapan kadın oluyor ona şaşırıyorum ben.

Hayir demiyorlar. Benim cevremde bi tane kadin var gece yatarken makyaj yaptigini biilirim. Dogal halini sevmiyormus gece yatiyorsun neyin makyaji bu ?

Gozenekleeri varmis goz alti mosmormus o yuzden makyaj yapiyormus tamam yapiyor okey. Sonra gelip foto cekilirken o makyajli haliyle allahim cokk guzelim yaa deyip uzerine bana sariyor. Ay bu ney biraz fondoten kullansana şu tipe bak.. ben halimden memnun oldugumu soyledikce o devam ediyor. Makyajj bir kadininnn en onnemliii silahiidirrr...

Her yapandan bahsetmiyorum ama sanirim hayatimda gordugum en sinir bozucu kadin bu anlattigim kadin...

cozum ureten yorumlara tek tek tesekkurler. Cogunuz beni yanlis anladiniz. Bazilari guzel kadin makyaj yapinca guzelligine guzellik gelir demis bazilarida cirkin kadin yaparsa en azindan toparlar demis bazisida dogalliktan yana kadin guzeldir demis. Yahu benim kiskandigimi nerden cikardiniz ben sadece uzaktan guzel gorunuyorsan makyajlisindir diye tahminde bulunmustum sadece. Her neyse bazilari sacma sapan yorumlarda bulunmus tamam gecede makyajla yatiyorsunuz cok bakimlisiniz.

Biz sizi anlıyoruz da bence siz kendinizi anlamıyorsunuz...öncelikle saçma konunuzu ve bunu ifade ediş şeklinizi sorgulayın
Elalemin makyajına dil uzatana kadar sende bakımlı olsan.. ? Bir eyeliner çekip ruj sürmek bu kadar zor olmamalı..
Makyajli kadin guzel kadin midir ? demenin neresi kiskanclik icerir? Kendiniz gibi baskalarini dusunmeyin ben fikir danistim

Yorumların sadece bir kısmını okudum makyajlı makyajsız herkes nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın.Kimseyi makyaj yapıyor yapmıyor estetikli doğal diye eleştirmek yada yermek kimseye düşmez beğenip beğenmekte öyle o kendini öyle mutlu hissediyorsa benim beğenip beğenmem benim sorunumdur.Sonuçta güzellikte göreceli bir kavram kime göre neye göre çirkin yada güzel tartışabilir insanları tek bir kalıba sokmaktan vazgeçin ben çok beğenirim başkası beğenmez onun için çokta kafa yoracak mevzular değil.

Bence makyaj yakışanan güzel gösterir. Mesela bana hiç yakışmaz çok kötü durur doğal halim çok daha güzel. Ben evde sadece rimel kullanırım.

bence ilk başta eşinin tlf mayolu bikinili kızın resmının ne işi oldugunu sor ögren ,
kizi taniyorum resepsiyonda calisiyor esime ulasamayinca vatsaptan yaziyor ama esim cevap yazmiyor normal is konusmalari, kiz vatsap hikaye kismina tatildeki fotosunu paylasmis mayolu ki kizda firmanin butun erkekleri ekli firma cok buyuk bir firma, esimin begendigi kiz bu degil ben bu kizin fotosunu gordukten sonra sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…