Makyajli kadin guzel kadin midir?

Cerkez bayanlar genelde beyaz tenli renkli gozlu oluyorlar dediginiz gibi cildin yaglanmamasi icin buhar almanizi gozenek temizlemenizi ve kil maskesi yapmanizi oneririm ama karma cilt degilse tabi
Benim eşim cerkez. Bir sürü akrabasını gördum. Ben hepsinden çok cerkeze benziyorum o zaman. Nasıl genellemeler bunlar. 30 yaşındaki kadınlar babannenize benziyor demek makyajsız:)) bu da sürekli makyaj yaptıklarından oluyor demek. Bence ondan değil. Çok güzel bir ırk değiliz belki de. Açıkçası ben dışarda öyle vav dediğim güzellik çok az görüyorum. Hele plajda bu oran yüzde bire düşüyor sanırım.

OVVV :) Rossmann var mı yaşadığınız yerde ? Ya da watsons da deborah ın doğal fondöteni var hem ucuz hem nispeten sağlıklı.

Makyajlı mı güzelim makyajsız mı onu bilemiyorum ama göz kalemim, diplinerim olmadan değil bakkala çöp atmaya gitmem. Kendimi öyle daha iyi hissediyorum. Hatta doğumdan çıkıp bebeğimi gördükten sonraki ilk resmim, göz kalemi sürerken. Sezeryan neymiş göz makyajıma bir şey olmasın

OVVV :) Rossmann var mı yaşadığınız yerde ? Ya da watsons da deborah ın doğal fondöteni var hem ucuz hem nispeten sağlıklı.

Farkli sehirlerdeyiz ama ikimizinde yasadigi yerlerde var watsons, rossman, gratis gibi seyler. Hangi fondotenler?

Asiri makyaja alistigi zaman cilt makyaj istiyor nasil soyleyim hortlak gibi oluyorlar makyajsiz

Makyaj yakisiyor da gerek yok. Oyle yuzunde renk esitsizligi, iltihapli sivilce, leke olsa yine anlayacagim fondotensiz duramamasini ama hicbiri yok. Cildi lekesiz, guzel :) ona ragmen boyle yapiyor.
Blue cağında oldugu icin kendine guvensizlik yasiyorsa ondan olabilir siz ona bence sen guzelsin bebek gibisin hos kizsin gibi cumleler kurunki ozguveni artsin

Blue cağında oldugu icin kendine guvensizlik yasiyorsa ondan olabilir siz ona bence sen guzelsin bebek gibisin hos kizsin gibi cumleler kurunki ozguveni artsin

Soyluyorum. Kiymetini bil diyorum yuzun guzel. Makyajsa goz makyaji yap, ruj sur yeter. fondoten surme diyorum. azen beni anliyor ama farkli sehirlerdeyiz malesef.
Gozumun onunde degil herzaman. Annesi de oturup konusmuyor pek.

Makyaji yapsin, ben de o yaslarda yapmaya baslamistim heves ama makyaji bir maske olarak taşimamali diye dusunuyorum.

Bacim guzel degilse makyajda ise yaramiyo ki.haa ama su yurt disinda gozundeki lense kadar degistiren goz kapagini yapistrcyla yapistrip takma kirpik takanlar haric

Esin sacinizi kestrdiniz diye bu hallere girdyse hamile kalip dogurduktan sonra ne yapar bilemedim cunku suan hala genc kiz fizigindesiniz hamilelik ve dogum vucudu hatta yuzu bile okadar degistriyoki

Cok uzgunum pcodan sebep saciniz dokuluyosa bu erkek tipi kellikle sonuclanacak.
Once saclariniz incelecek sonra sekli degisecek minyaturlesme olacak ve ust kisim acilacak saci kisa esi istemeyen kel es ister mi ?

Ayrica makyaj esittir guzel kadin demek degil cildi bozuk olan biri en iyi makyajida yapsa cirkinlesir makyaj sadece guzel olan hatlari belirginlestirmek icin kullanirsa guzellestirir.

Aynen öyle maske cikar kel görünür sonra herkesin kendi hayati ne diyebikirizki yani

Sen bi silkelen makyajla kendini iyi hissediyosan makyaj yap. Dışarı çık yürüyüş yap. Kendini güzel hissetmediğin için karşı tarafa da öyle mesaj veriyorsun. Önce kendin için kendini iyi ve güzel hisset. Zaten o enerji etrafına da yayılır. Ki kocan da sana saçını kestirirsen boşarım deme cesaretini gösteremesin.

Aklima geldi..bi kadin evlenince damat bi bakiyo.. gogusler sutyen sismesi,. Saclar takma.. gozler lens.. kirpikler takma.. tirnaklar desen ayni.. makyajda gidince.. :))

Hindistandamiydi ordada adam sabah karisina bosanma davasi acmisti.. makyajsiz daha once gormemis bu kim olmus:))

Eskinin makyaji bole degildi bi far bi ruj kalem hop bitti gitti:) simdi oyle makyaj yapiliyoki nuriyken huri olabiliyosun gercekten:))

Zaten iş yerinde ki uzaktan bakınca güzel olup olmadığı anlaşılmayan kızda eşinizin kapısında yatıyordu. Kimsenin özel hayatı erkek arkadaşı falan yok hepsi eşiniz gaflete düşsün kendisine koşsun diye sıraya girmiş. Şu zihniyeti anlamadım anlamayacağım hiç bir zaman.

Ya adamların aklımda yokken ne diye itekliyorsunuz Allah aşkına.simdi gidip onu inceler istemeden

İnsan makyajla dha gzel oluyor evdeyim diye ihmal etmeyin arada yapin bnce herzamn yaptiginzda insanin gozu alisiyor ama arada yaparsan snin dha da guzel oldugu fark eder ama seven koca herhaliyle sever gozu kayacagida varsa kayar zaten sizde uyuyan yilani uyandirmayin bence

Bu saçmalığı cidden anlayamıyorum. Makyaj yapmayan makyaj yapana laf söylüyo yapan yapmayana. Buraya yazılanlar için söylemiyorum genelini okumadım ama konu sahibi gibi her makyaj yapana “aslında çirkin ondan yapıyo makyaj güzeli”gibi aslında kendine zerre güvenmeyen bu güvensizliğine başkasından çıkaran insanlar var ne yazık ki. Makyajsız dehşet güzel Kadınlar var su gibi. Yada güzel olup makyaj yapınca kendini daha iyi hissedenlerde. Neden sürekli birileriyle kendinizi kıyaslıyorsunuz ki ? Kendine güvenen,kendini beğenen her kadın güzeldir. İster makyajlı,ister makyajsız.

Küçük yaştan beri makyaj yapıyorum. Uzun yıllar sivilce sorunuyla uğraştım şükür kurtuldum tek sivilcem çıkmıyo ama hala yapıyorum. Kime ne ? Bebekten dolayı uykusuzluktan göz altı morluklarım almış başını gitmiş kapatmadan markete gitmem mesela. Çünkü kendimi o morluklsr kapanınca mutlu hissediyorum. Ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o şekilde takılıyorum. Çok güzel bi kadın gördüğümde bunu çekinmeden söylerim ne güzel diye. Eşime bile. Çünkü önce kendime sonda eşime güveniyorum. Sizin önce bu sorunu aşmanız lazım. Kendinizi makyajla beğeniyorsanız başkalarına bişey atmak yerine makyaj yapın. Kısa saçlı beğeniyorsanız kestirin. Sizin içinde kime ne ?

Bu arada belimde olan saçlarımı çenemde kestirdim. Eşim bayıldı. eşim kahkül hiç sevmezken hatta nefret ederken geçen sene istediğim için kestirdim o zamanda bayıldı. Çünkü ona bu hakkı vermedim hiç bi zaman. Saçını kestirirsen boşarım deseydi ondan önce davranırdım. Kendinize güvenin lütfen. Sonra da o eşe bi çekin düzen verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…