Makyajli kadin guzel kadin midir?

Benim cildim lekeli fondotensiz dolasamıyorum kucuk kucuk deliklerde olustu sivilcem yok ama izleri var ve makyajsız yaşlı duruyor resmen yüzüm. O bebe pudrası ve limon maskesi nasıl oluyor acaba

Kıskançlığın ve çekememezliğin de bu kadarı. Uzaktan güzelmiş, yakından çirkin olurmuş, güzel diyemezmiş, makyaj var diyeymiş..... Öfff. Kadın güzelse güzeldir. Size ne bundan? Eşinize güvenmiyorsanız dışarıdaki güzel kadınların suçu ne? Adam da ayrı bir problem gerçi. Saçını kestirirsen boşarım diyen yarın kafayı kazıtsanız ne yapar hiç düşündünüz mü? Ne tuhaf ilişkiler yahu.

Benim cildim lekeli fondotensiz dolasamıyorum kucuk kucuk deliklerde olustu sivilcem yok ama izleri var ve makyajsız yaşlı duruyor resmen yüzüm. O bebe pudrası ve limon maskesi nasıl oluyor acaba
Cildinize uygulayacağınız sadece 1 çorba kaşığı mayonez yeterlidir 20 dakika bekletin Mayonezin içindeki sirke ve yumurta gözenekleri küçültecek ve cildinizi sıkılaştıracaktır ancak yağlı cildi olanlara tavsiye etmiyorum eger cildinizde leke var ise bebe pudrasi 1 yemek kasigi kadar 4 5 damla limon 1 tatli kasigi kadar bali macun haline getirip sürebilirsiniz haftada 2 kez cilt lekesine iyi gelicektir cildinize peelingde yapabilirsiniz ölü hücreyi temizleyip cildi yeniler tonik yapabilirsiniz kendiniz 5 adet taze kirmizi gülün yapraklarını kopartip 1 lt suyla 15 dkka haşlamaniz yeterli soğutup pet şiseye doldurup dolapta 2 gün bekletip geceleri yatmadan cildinizi pamuk yardimiyla silip uyuyabilirsiniz cilde hava aldirici etkisi vardir föndötenden oluşan delikler onlar onun için föndöten kullanmayi birakmaniz lazim cildinizin kimyasal maddeyi unutup kendini yenilemesi için onun yerine cildinize normal nemlendirici sürüp gozenegi kapatip ustune pudra surmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun

Tamam çokk teşekkür ederimmmmm

Tamam çokk teşekkür ederimmmmm
Ama kesinlikle föndöteni birakmalisin cildinin nefese ihtiyaci var benden soylemesi hepsini yap 2 aya cildin kendini toplar birde 2 kettle su kaynat temiz kovaya koy bir tane havlu buhar aldirt cildine durabildigin kadar dur sonra pecete yardimiyla cildindeki siyah noktalari falan sık ardindan soguk su tut cildin gerilsin

Ben kendimi makyajlı güzel hissediyorum,bence kadının hissettiği karşı tarafa geçiyor. Fön makyaj kilona uygun bi elbiseyle eğer taze bi de duş almışsam o ortamdaki en güzel benim

Eşinize böyle abidik gubidik sorular sormayın,özgüveniniz yoksa bile belli etmeyin,eşim bana işyerinde yakışıklı var mı dese nerden buldum bu eziği diye kendime üzülürdüm

Makyaj yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…