Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim cerkez. Bir sürü akrabasını gördum. Ben hepsinden çok cerkeze benziyorum o zaman. Nasıl genellemeler bunlar. 30 yaşındaki kadınlar babannenize benziyor demek makyajsız:)) bu da sürekli makyaj yaptıklarından oluyor demek. Bence ondan değil. Çok güzel bir ırk değiliz belki de. Açıkçası ben dışarda öyle vav dediğim güzellik çok az görüyorum. Hele plajda bu oran yüzde bire düşüyor sanırım.Cerkez bayanlar genelde beyaz tenli renkli gozlu oluyorlar dediginiz gibi cildin yaglanmamasi icin buhar almanizi gozenek temizlemenizi ve kil maskesi yapmanizi oneririm ama karma cilt degilse tabi
Oyle az buz kullanmiyorki ayda 2 sise bitiriyormus. Hergun okula giderken, evdeyken, haftasonlari dahil makyaj yapip duruyor. Silip silip tekrar yapiyor. Birlikte markete gidecek olsak eger oldu da makyajsizsa hemen makyaj yapar markete bile oyle gider. Marketle mesafe 5 dakika bile degil. :))))
OVVV :) Rossmann var mı yaşadığınız yerde ? Ya da watsons da deborah ın doğal fondöteni var hem ucuz hem nispeten sağlıklı.
Asiri makyaja alistigi zaman cilt makyaj istiyor nasil soyleyim hortlak gibi oluyorlar makyajsizBenim eşim cerkez. Bir sürü akrabasını gördum. Ben hepsinden çok cerkeze benziyorum o zaman. Nasıl genellemeler bunlar. 30 yaşındaki kadınlar babannenize benziyor demek makyajsız:)) bu da sürekli makyaj yaptıklarından oluyor demek. Bence ondan değil. Çok güzel bir ırk değiliz belki de. Açıkçası ben dışarda öyle vav dediğim güzellik çok az görüyorum. Hele plajda bu oran yüzde bire düşüyor sanırım.
Birde irkimizla alakasi yok Allah hepimizi özenli yaratmistir bunuda unutmayalimAsiri makyaja alistigi zaman cilt makyaj istiyor nasil soyleyim hortlak gibi oluyorlar makyajsiz
Blue cağında oldugu icin kendine guvensizlik yasiyorsa ondan olabilir siz ona bence sen guzelsin bebek gibisin hos kizsin gibi cumleler kurunki ozguveni artsinMakyaj yakisiyor da gerek yok. Oyle yuzunde renk esitsizligi, iltihapli sivilce, leke olsa yine anlayacagim fondotensiz duramamasini ama hicbiri yok. Cildi lekesiz, guzel :) ona ragmen boyle yapiyor.
Blue cağında oldugu icin kendine guvensizlik yasiyorsa ondan olabilir siz ona bence sen guzelsin bebek gibisin hos kizsin gibi cumleler kurunki ozguveni artsin
Bacim guzel degilse makyajda ise yaramiyo ki.haa ama su yurt disinda gozundeki lense kadar degistiren goz kapagini yapistrcyla yapistrip takma kirpik takanlar haricHerkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarim Kocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Esin sacinizi kestrdiniz diye bu hallere girdyse hamile kalip dogurduktan sonra ne yapar bilemedim cunku suan hala genc kiz fizigindesiniz hamilelik ve dogum vucudu hatta yuzu bile okadar degistriyokiHerkese selamlar. Esimin vatsapini karistirirken firmada calisan bir kizin fotosunu gordum kizin havuzda mayolu fotosu var sarisin balik etli biri bende o anda esime calistigi firmada guzel kiz olup olmadigini sordum. Esim bir tane bayanin oldugunu uzaktan bir kac kez gordugunu ama tanimadigini soyledi. Ben de eger uzaktan gorduysen makyajlidir o zaman cok yakin mesafeden yuz detayini gorup guzel diyemezsin dedim oda bana hak verdi dogru makyajliydi renkler carpiyordu insanin gozune gibisinden bir seyler dedi, normalde boyle bir cevap vermezdi sok oldum. Kizlar bu mu derdin diyeceksiniz ama suan calismiyorum, evdeyim ve makyaj yapmiyorum. 10 aylik evliyim ve biraz kilo aldim suan kilolarimi vermek icin ugrasiyorum. Kisisel temizligime cok dikkat ederim. PCO var bende ve saclarim asiri dokuluyor diye cene hizamda kestim, kocam ilk etapta istemedi bosamakla bile tehdit etti sacini cok kesersen diye felan ama ben kestim en azindan kendine geldi biraz saclarim Kocamin gozu disari kayacagi varsa kayar zaten biliyorum ama icimi rahatlatacak bir kac oneri verir misiniz bir bayanin ev hallerinden??
Aynen öyle maske cikar kel görünür sonra herkesin kendi hayati ne diyebikirizki yaniSoyluyorum. Kiymetini bil diyorum yuzun guzel. Makyajsa goz makyaji yap, ruj sur yeter. fondoten surme diyorum. azen beni anliyor ama farkli sehirlerdeyiz malesef.
Gozumun onunde degil herzaman. Annesi de oturup konusmuyor pek.
Makyaji yapsin, ben de o yaslarda yapmaya baslamistim heves ama makyaji bir maske olarak taşimamali diye dusunuyorum.