Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır gelmedi bana =/ ben gelen kutumu silmiştim .sabah attım sana.
sabah attım sana.
Takmasını kullan sendeDur kız milleti gaza getirmeye çalışıyorum iki dakika iddiamın gerçek yüzünü gün yüzüne çıkarma hıh sende ki kirpik bende olsaaaaa
canım bir bakalım. herkes istiyor mu. çoğunluk isterse açarız yarışmayı.opycim ne zaman başlıyor yarışma
canım bir bakalım. herkes istiyor mu. çoğunluk isterse açarız yarışmayı.
Beceremezmisin Yoksa Sende mi çok iddialısınben çok pis makyaj yaparım
Beceremezmisin Yoksa Sende mi çok iddialısın
Doğru diyorsunbenim iddialı olmadığım birşey olabilirmi pink
litfen bi daha olmasınDoğru diyorsun
anket açılmalı bence
Benim kirpiklerim upuzun kız =)Takmasını kullan sende
Ay bende evin içinde makyaj yaparım hele şu zamanlarda daha çok yapıyorumEvet olsun. Siz yapin ben de evde uygulayayim.
Tonlarca makyaj ürünüm var ve hepsine de bayiliyorum. Evde cok makyaj yaparim. Makyaj partileri falan yapariz arkadaslarimla ailemle..
Yeni fikirler edinirim, cok hos olur.
Ama katılamam tabiki..
Benimkide öyle, birde gelin makyajında takma kirpik takalım diye ısrar ediyorlardı, kaşımı geçecek taksa yaniBenim kirpiklerim upuzun kız =)
Ya dün oky bir konu açmış şu üst kirpiklerin dip kısmını siyah yapmayla ilgiliBenimkide öyle, birde gelin makyajında takma kirpik takalım diye ısrar ediyorlardı, kaşımı geçecek taksa yani
Kıvırıcı kullanmıyorum rımelle gayet kıvrılıyor ki. Uzun kirpiklerde şekil vermek zor olmuyorYa dün oky bir konu açmış şu üst kirpiklerin dip kısmını siyah yapmayla ilgili
O kadar pratikmiş ki
kirpik kıvırıcıyla harika oluuor ya