Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet. mesela göz makyajı olursa konsept sadece gözünüzün resmini koyacaksınız. türkan şoray göz makyajı gibi,yada kleopatra makyajı gibi..Makyaj yapıp resmimizi mi koycaz?
sürpriz:))?
Ödül ne olacak
Tamam olsun yapalım, normalde pek makyaj yapmam ama sade modeller vardır heraldeevet. mesela göz makyajı olursa konsept sadece gömzünüzün resmini koyacaksınız. türkan şoray göz makyajı gibi,yada kleopatra makyajı gibi..
Güzel olur aslinda. Eglenirizde hem. Ben bu fikri sevdim :)evet. mesela göz makyajı olursa konsept sadece gömzünüzün resmini koyacaksınız. türkan şoray göz makyajı gibi,yada kleopatra makyajı gibi..
Ovv nasıl makyaj yapmış :) Bunun yanında benim sade makyajıma bakılmaz bilefantastik göz makyajı,gotik göz makyajı,vb.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kyaj-yarismasi-gotik-makyaji-oylamasi.319109/
mesela eskilerden kalma bir konu. o zamanlar inanılmaz eğlenceliydi bu yarışmalar.
onun gotik konusu tabii. konsepte göre işte:)Ovv nasıl makyaj yapmış :) Bunun yanında benim sade makyajıma bakılmaz bile
egunal çok sevinirim. eskidden makyaj bölümü hep dutluktu. . yine öyle yapalım şu bölümü. marga sırada moda var ona göre : )Oky cim canım çok güzel olur bayıldım hemen duyuralım
Vayy iddialısınKirpiğimi koysam birinci gelirim be
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy var mı lan bana karşı koyan !
Canım özel mesajda bana gelen bir mesaj yok şuan kadro dışında ?margo koy canım görelim güzel kirpiklerini . bu arada özel mesajına bir bak : )
Dur kız milleti gaza getirmeye çalışıyorum iki dakika iddiamın gerçek yüzünü gün yüzüne çıkarma hıh sende ki kirpik bende olsaaaaaVayy iddialısın
sabah attım sana.Canım özel mesajda bana gelen bir mesaj yok şuan kadro dışında ?