Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makyajsız kendine güvenen kadın az gibi geliyo bana .bende kendime güvenmiyom makyajsız malesef
Ben hiç makyaj yapmıyorum, buna hiç gerek görmüyorum, neysem oyum, kimseye güzel görünmek zorunda değilim. Hem İslamda kadının kocasından başkasına süslenmesi yasak. Başkalarına hoş görünücem diye Allahın koyduğu sınırı aşmak istemem şakkıdı.
İçinde patlamaya hazır yanardağları saklayan ama bi türlü dışarı çıkaramayan arkadaşlar....imaj herşeydir topiğinin altında makyaj yapmayan varmı diye soran bi arkadaşımıza cevap olarak illa mecburmusunuz İslamı karıştırmaya?soran mı olmuş günah mı değil mi diye....cevap verirken bile bi kışkırtma var cümlelerinizde...
Ben makyajın kralını yaparım...sürüp sürüştürür dolaşırım..her renk far ruj vardır çantamda..yıkanır gibi parfüm sıkarım..bikini giyer denize girerim...günahıda benim cezası da..itirazı olan varmı?
Canim zaten kimse sana cok makyajli disari cikamazsin, bikini giyemezsin dememis ki.CADIARZU
Islamiyeti bu ise karistirmak tabiki dogru degil.yasakkelime
Ama makyajin günah oldugunuda reddedemeyiz.yasakkelime
Herkesin kendi hayati, isteyen istedigi gibi giyinir, istedigi gibi süslenir.
Zaten kimse newlife bunu yapamazsin dememis sana.
Eger fikirlerimize saygi duyulmasini istiyorsak, baska insanlarin fikirlerinede saygi duymaliyizyerimseniben
Bu konudaki rahatsizligini elbette dile getirebilirsin, neden Islamiyeti karistiriyorsunuz diyebilirsin, ama bu mesajdaki üslubun pek hosuma gitmedi acikcasi.
Sevgilera.s.