ben makyaj yapmayı çok seviyorum,yapmayanları da anlamıyorum.. az da olsa yapmak lazım bence, insana renk getiriyo.. makyajsız gerçekten çok güzel diyebileceğim 2 kişi gördüm hayatımda,yüz hatlarından bahsetmiyorum,çekicilik olarak,makyajlı gibi gözüküyolar.. çoğu insan makyajsız esmer olsa bile soluk, renksiz, suratının heryeri aynı renkmiş gibi geliyor.. ayrıca biraz da tarz meselesi.. yani giyim tarzınızla kendinizi belli ediyosanız, kulağınızda 2 kilo küpeyle, ayağınızda topuklu ayakkabıyla geziyosanız,az da olsa makyaj yapmak lazım, yoksa hiç yakışmıyo,bişeyler eksik kalmış gibi, bu tamamen benim fikrim..
ben makyaj yaparım, göz kalemi,ruj, allık, özel günlerde belki renkleri biraz daha koyulaşır, o kadar... bana da sürdürmez arkadaşlarım,yanaklarım kıpkırmızı ama ben sevmem mesela, bronz sürerim..yani aslında makyajlı dolaşıp dolaşıp sonra bigün insanların makyajsız halini beğenmeme korkusu bende de vardı..sanki kandırıyomuş gibi.. ama bişey olmuyo, eninde sonunda makyajsız halini görüyolar zaten, sen de cilt rengini,üstündeki lekeleri,sivilceleri kapamayacak, burnunu küçültmeyecek, gözlerini büyütmeyecek,hilesiz makyaj yaparsın, insanlar şaşkınlık geçirmez :CüvCüv: