• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj yaparken alnım pul pul oluyor, napabilirim?

Çok hafif yapılı bir göz kremi kullanabilirsiniz ama genelde abartıyorlar. Öneri istediğiniz için söylüyorum, gözkremi yerine serum kullanabilrsiniz. Hatta hyluranic asitli bi serum 35 yaşında nemliliğini kaybeden cilde çok iyi gelecektir. Yağlı mı kuru mu cildiniz? Ben beğendiklerimden ona göre önereyim.
Çok aşırı kuru diyemem ama kuru, göz çevremde yılandıktan sonra kuru görünüyor bayağı sonra daha iyi oluyor :KK51:

Yok gibi çok gülersen kaz ayakları biraz çıkıyor ama şişman olduğumdan yüzüm daha gergin tabi :KK48: şimdi yüzümü atıcam buraya :skandal:
Şanslısın o zaman bu aralar bende takmaya başladım ya yeni yaşım bana yaramadı sanırım:) ortada bişey yok ama takıyorum işte zaman ilerledikçe

İlk cilt tipini belirle sonra cildine uygun ürünlerle temizle, tonikle, nemlendir. Düzenli bir şekilde hergün sabah akşam uygula. Sivilce sorunun yoksa peeling uygula. Belli bir süre sonra cilt sorunların azalacaktır. Makyaj yapmadan önce de en az yarım saat önce cilt bakımını yapmalısın.

Clarisonic diye bir alet var onunla yüzünü temizle daha doğrusu fırçala :) ben çok memnunum, sonrada nemlendirici kullan. Veee farkı seyret

Süngeri hafif ıslat ve dene altına nemlendiri sür

Bibibella Bibibella ben göz altıma nar çekirdeği yağı ve üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum,bunlar bitkisel ürünlerim, ayrıca la roche posay redermic göz kremi kullanıyorum bu da kozmetik ürünüm,yağlar baş ağrısı yapmaz sanırım bir dene ben doa kozmetikten alıyorum, Göz altı morluklarıma da iti geldi

Ayyyyyy sen çok yaşaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Bugün tamda onu denemeyi düşündüm:KK9:Bende var ondan:KK8:Mutlaka denicem:KK36:
Evet mutlaka dene, ama dikkat et bağımlılık yaratıyor :))
Sivilce siyah nokta ufak çizgiler hepsini yok ediyor, süper alet

Su bazli bir nemlendirici krem kullanmalisin uzerinde hydra yazmalı yagli krem kullaniyorsan faydası olmaz . Ve sungeri yuzunde sildirerek degil tampon yaparak kullanmak faydalı olacaktir makyaja baslamadan 15 dk once surup makyaj bazini uygulayabilirsin:KK24:

Back