Hayır onu kastetmiyor, böyle yağ serum gibi birşey. Onu bir damla fondötene damlatıp süngerle sürüyorlar.Mac strobe krem olabilir bi baksana görsellerden o mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır onu kastetmiyor, böyle yağ serum gibi birşey. Onu bir damla fondötene damlatıp süngerle sürüyorlar.Mac strobe krem olabilir bi baksana görsellerden o mu
Var ama fiyatlar biraz pahalı...ana tr de yok mu?
Var ama fiyatlar biraz pahalı...
Çok aşırı kuru diyemem ama kuru, göz çevremde yılandıktan sonra kuru görünüyor bayağı sonra daha iyi oluyorÇok hafif yapılı bir göz kremi kullanabilirsiniz ama genelde abartıyorlar. Öneri istediğiniz için söylüyorum, gözkremi yerine serum kullanabilrsiniz. Hatta hyluranic asitli bi serum 35 yaşında nemliliğini kaybeden cilde çok iyi gelecektir. Yağlı mı kuru mu cildiniz? Ben beğendiklerimden ona göre önereyim.
Sadece meraktan soruyorum herhangi Bi kırışık falan varmıÇok aşırı kuru diyemem ama kuru, göz çevremde yılandıktan sonra kuru görünüyor bayağı sonra daha iyi oluyor
Yok gibi çok gülersen kaz ayakları biraz çıkıyor ama şişman olduğumdan yüzüm daha gergin tabi şimdi yüzümü atıcam burayaSadece meraktan soruyorum herhangi Bi kırışık falan varmı
Tamamdır link atıyorum dm'denÇok aşırı kuru diyemem ama kuru, göz çevremde yılandıktan sonra kuru görünüyor bayağı sonra daha iyi oluyor
Şanslısın o zaman bu aralar bende takmaya başladım ya yeni yaşım bana yaramadı sanırım:) ortada bişey yok ama takıyorum işte zaman ilerledikçeYok gibi çok gülersen kaz ayakları biraz çıkıyor ama şişman olduğumdan yüzüm daha gergin tabi şimdi yüzümü atıcam buraya
20 ml olanları varevet baktım netten..
sizin küçük boy dediğiniz kaç ml. 50 lik gördüm ben 70 lira.
Ayyyyyy sen çok yaşaaaBugün tamda onu denemeyi düşündümBende var ondanMutlaka denicemClarisonic diye bir alet var onunla yüzünü temizle daha doğrusu fırçala :) ben çok memnunum, sonrada nemlendirici kullan. Veee farkı seyret
Evet mutlaka dene, ama dikkat et bağımlılık yaratıyor :))Ayyyyyy sen çok yaşaaaBugün tamda onu denemeyi düşündümBende var ondanMutlaka denicem