- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
[/QUOTE]Yorumumu editledim de, seyrelticinin ne işe yaradığını da ekledim bibi. Kuru ise cildin sen de yoğun ağır fondoten kullanamazsın sanıyorum, ancak böyle seyrelticilerle ya da hafif bbler kullanabilirsin en fazla benim gibi diye tahmin ediyorum.
Ben aklıma gelenleri yazdım konuya ama L likethemovies bir ürün önermiş, ekliyorum yorumuma, onu ben de merak ettim deneyeceğim ilk fırsatta, sen de bir araştır istersen
QUOTE="likethemovies, post: 46591903, member: 691652"]Sizi cok cok iyi anliyorum. Bir ara sırf bu dert yüzünden zararlı olduğunu bile bile her gün peeling yapmaya başlamıştım. Düzenli cilt bakımı, düzenli peeling, düzenli nemlendirme, makyaj bazi kullanmama rağmen yanaklarımda pullanmanın önüne geçemedim. Cildim karma ben ışıltılı fondoten sevmiyorum ama sırf bu sebepten çok beğendiğim mat fondötenimi değiştirip ve biiir dünya para verip ışıltılı, nemlendirme etkili bi fondöten aldım. Çare oldu mu? Hayır
Tam bu benim kaderim dediğim anda "yves rocher after shave balm"i kesfettim. Bu bildiğiniz erkeklerin traştan sonra ciltlerini yatıştırmak için kullandıkları bi ürün. Ben bunu makyaj bazı niyetine fondotenden önce kullanıyorum. Ben resmen aşk yaşıyorum bu ürünle, tamamen pürüzsüz görünüyo makyajdan sonra cildim.
Özet olarak, eğer düzenli olarak bakımımı peelingimi yapıyorum diyorsanız alın kullanın çok pahalı bi ürün de değil.
Fondoteniniz mat değilse hoşunuza gider diye düşünüyorum gün içinde yağlanmayı da azaltıyo hem. Ayrıca piyasadaki makyaj bazlarına göre çok ucuz