Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mac strobe krem olabilir bi baksana görsellerden o muBazen fondötenlere bişey damlatıyorlar videolarda o nedir bilen varmı nemlendirici mi acabA
Kötülemek istemiyordum ama çok kötü bir bb bence garnier, aynen elle sürmek imkansız, pullanma da yapıyor bendeya ben hiç fondöten falan kullanmadım hayatımda .. bb yide denemek için aldım ve evet garnierin bb si.. elle sürdüm kalıp gibi oldu.. :)) bu kadar methedilen bb bumuymuş oldum.. duruyor bir kenarda .. ben beyaz tenliyim ..
Kötülemek istemiyordum ama çok kötü bir bb bence garnier, aynen elle sürmek imkansız, pullanma da yapıyor bende
İmkanın olursa diadermine al derim, bir indirimde falan rastlarsan özellikle. Çok hafif, kapatıcılıktan ziyade güzel bir ışıltı katıyor cilde, millet fondoten altı baz olarak bile kullanıyor. Ben keşfettiğimden beri vazgeçilmezim, ne zaman indirimde görsem fazla fazla alırım Her bbyi denedim bunda karar kıldım. Fondoten ihtiyacı duymadıysan hiç ciddi bir cilt kusurun da yoktur, senin de seveceğini düşünüyorum ama yine de yüzde yüz seversin de diyemiyorum çünkü bu ürünler elbette kişiden kişiye değişiyor. Elle sürüldüğünde bile krem gibi emiyor cilt, ama mesela çok yağlı ciltlerde belki sıkıntı yaratıyordur, benim cildim karma..
Yok canım öyle bişey değil damlalıklı damlatıyorlar yağ gibi bişeyMac strobe krem olabilir bi baksana görsellerden o mu
Rica ederim ne demektşkler cevaplar için..
gratiste yakalarım elbet:))
yok bende kötü olduğunu farkettim cidden kalıp gibi oldu.. hiç doğal değil..
son soru üstüne pudra sürülüyor mu?
Bunlar gerçek bb değil çünkü, bb furyasına sonradan katılan firmaların nemlendirici katılmış fondotenleri... Missha bb dene, çok hafiftir 13 veya 21 uyar sana. Cildinde güneşten dolayı oluşmuş lekeler varsa bunları da uzun vadede tedavi ediyor.ya ben hiç fondöten falan kullanmadım hayatımda .. bb yide denemek için aldım ve evet garnierin bb si.. elle sürdüm kalıp gibi oldu.. :)) bu kadar methedilen bb bumuymuş oldum.. duruyor bir kenarda .. ben beyaz tenliyim ..
Seyreltici mi kastettiğin bibibella?Yok canım öyle bişey değil damlalıklı damlatıyorlar yağ gibi bişey
Rica ederim ne demek
Ben sürmüyorum. Pudra sevmiyorum, cildim nefes alsın istiyorum, zaten cildime dokunuyor kurutuyor pudra.
Belki kışın kişinin cildi uygunsa bb baz olarak kullanılır ve üzerine pudra devam edilebilir makyaja ama dediğim gibi bana tek yetiyor.
Özellikle de yazın tek başına ışıl ışıl oluyor. Bir tek cilt rengime yakın olan, hafif bronz kontur için de uygun bir allık sürüyorum az miktar (flormar kontur ve şeftali ikili allığı), o kadar
Bunlar gerçek bb değil çünkü, bb furyasına sonradan katılan firmaların nemlendirici katılmış fondotenleri... Missha bb dene, çok hafiftir 13 veya 21 uyar sana. Cildinde güneşten dolayı oluşmuş lekeler varsa bunları da uzun vadede tedavi ediyor.
Yok aramıyorumda ne işe yarıyor diye merak ediyorum nemlendiriyor gibi geliyor sanki yağ gibi bişey.Seyreltici mi kastettiğin bibibella?
MAC Face and Body Mixing Seyreltici var mesela bildiğim. Bunun gibi bir şey mi arıyorsun, bir bakın googledan istersen.
Yüz bakım yağlarından mı bahsediyorsunuz? Çok meşhur oldu bu aralar onlar.Yok canım öyle bişey değil damlalıklı damlatıyorlar yağ gibi bişey
Bi video bakayım herkes merak ettiYüz bakım yağlarından mı bahsediyorsunuz? Çok meşhur oldu bu aralar onlar.
evet evet fondöten gibi aynı .. birde ben zaten becerikli değilim makyaj konusunda kalıp gibi kaldı suratımda:))
Yüz bakım yağı yazın bi bence video bulmakla uğraşmayınBi video bakayım herkes merak etti
Yok aramıyorumda ne işe yarıyor diye merak ediyorum nemlendiriyor gibi geliyor sanki yağ gibi bişey.
Zaten makyaj yapan biri değilim ama benimde cildim kuru belki fondöten sürdüğüm bi zaman lazım olur benimde cildim pul pul oluyor kuruluktan yukarda yazmıştım bir tavsiyen varmı 2. Sayfada galiba
Sizi cok cok iyi anliyorum. Bir ara sırf bu dert yüzünden zararlı olduğunu bile bile her gün peeling yapmaya başlamıştım. Düzenli cilt bakımı, düzenli peeling, düzenli nemlendirme, makyaj bazi kullanmama rağmen yanaklarımda pullanmanın önüne geçemedim. Cildim karma ben ışıltılı fondoten sevmiyorum ama sırf bu sebepten çok beğendiğim mat fondötenimi değiştirip ve biiir dünya para verip ışıltılı, nemlendirme etkili bi fondöten aldım. Çare oldu mu? Hayır
Tam bu benim kaderim dediğim anda "yves rocher after shave balm"i kesfettim. Bu bildiğiniz erkeklerin traştan sonra ciltlerini yatıştırmak için kullandıkları bi ürün. Ben bunu makyaj bazı niyetine fondotenden önce kullanıyorum. Ben resmen aşk yaşıyorum bu ürünle, tamamen pürüzsüz görünüyo makyajdan sonra cildim.
Özet olarak, eğer düzenli olarak bakımımı peelingimi yapıyorum diyorsanız alın kullanın çok pahalı bi ürün de değil.
Dediğim gibi Missha senin için tamamdır, 13 numarası epey süt beyaz denebilecek ten için, ben kışın 13 yazın 21 kullanıyorum mesela bence ikisinden de küçük boyunu al. Ebay da fiyatları çok uygun, sadece iki küçük ürün alırsan muhtemelen gümrüğe de takılmaz.
Yüz yağı oluyor genelde.Bazen fondötenlere bişey damlatıyorlar videolarda o nedir bilen varmı nemlendirici mi acabA